Foto: kuvatõmmis/Kanal 2
Tele
20. oktoober 2016, 11:45

ÕED PUUGID JA ARMUVALUS MATI | Kas mäletad "Võsareporteri" värvikaimaid lugusid? (16)

Kas "Võsareporterit" mäletate? See skandaalne, aga ülimenukas Peeter Võsa poolt juhtitud saatesari, mis 2012. aastal lõppes, käis üle Eesti tegemas reportaaže lihtsate inimeste eludest eesmärgiga neid aidata. Kuid lood, mis "Võsareporteri" vahendusel teleekraanile jõudsid, olid sageli šokeerivad ja ahastust tekitavad, aga samas olid need ka halekoomilised, et ei teadnudki, kas naerda või nutta.

Et oma päeva veidi lõbusamaks muuta, viska "Võsareporteri" vanadele klippidele pilk peale!

1. Saarepeedi inimesed: Vesipea, Pudi ja Õed Puugid

"Võsareporter" külastas Saarepeedi valda Viljandimaal, et lahendada naabrite tüli. Proua Fatme kaebas "õdede Puukide" ning Guido, ehk Vesipea peale, et nemad on vargad ja muidu halvad inimesed. Näha sai ka lõbusat viinalembest selli nimega Pudi.

2. Ehituskauboid Tiit ja Teet Kääpa firmast Desperado Ehitus

Tiit ja Teet on kõva jutuga vennad, kellel on tänavakivide paigaldusfirma, kuid lisaks ägedale suuvärgile ei maksnud nad oma töötajatele palka. Lisaks võeti klientidelt, kes kivide paigalduse tellisid, ettemaksu, kuid tööd reaalselt ära ei tehtudki.

3. Armukolmnurk armuvalus Matiga

Võsareporter käis Tõrvas, kus pidi lahendama armuvalus Mati suhet. Mati jättis maha oma seadusliku abikaasa, et olla koos Liiaga. Härra poolt hüljatud naisel tekkis samuti uus elukaaslane eksvangi näol, mille peale Mati oma vana naist tagasi hakkas tahtma.

4. Kõva memm Raplamaal, kes vajadusel kõigile peksa annab

Raplamaal elav Irina on hädas ülemise korruse naabritega, kes joomapidude käigus käest ära lähevad, tema aknaid kividega pilluvad ja tagatipuks veel uksegi ära lõhkusid, mida kinni maksta aga ei taheta. Tädi on aga kurikuulus selle poolest, et ei karda noortele poisikluttidele kui ka nende isadele molli anda. 

5. Puuküürnik tungis "Võsareporterile" kallale

"Võsareporteri" poole pöördus mees, kes andis oma korteri üürile, aga üüri ega kommunaale elanikud ei maksnud. Kui "Võsareporter" asjale selgust läks otsima, olid korteris elavad inimesed nii vägivaldsed, et virutasid Peeter Võsa käest jalaga mikrofoni minema, ründasid võttegruppi ning tõid välja kurika ja relva. Pereisa peksis saate toimetaja julmalt läbi ning too vajas arstiabi.