Inimesed

Tüüpilised vead CV koostamisel (5)

LISA KOMMENTAAR

nii vajalik info22. oktoober 2016, 12:06
(lehe arvates)panna tasuliseks?ÕL peaks olema huvitatud,et artikkel on kõigile kättesaadav ja ehk keegi leiab midagi kasulikku ja leiab ka töö.?
12321. oktoober 2016, 20:09
Kui tööd leida siis peavad ikkagi tutvused olema,muu on vette hüppamine tundmatus kohas.
need cv saatmised on21. oktoober 2016, 07:31
naljanumber. mida vähem infot tööline kirja paneb seda parem. kui ta mind tahab tööle siis aitab neljast lausest. mida olen teinud viimati, kõige kauem, haridus ja soov edasi teha. kahjuks nõutakse vanust mis ei ole esmatähtis aga see paneb 90% paika. otsisin pikka aega tööd. panin kirja eriala mida olen teinud rohkem kui 10aastat. vastused olid sellised-ME PAKUME TEILE VASTAVALT VANUSELE SELLIST TÖÖD. kui ma olen vehkinud oma erialast tööd nii kaua siis miks ta arvab, et koristajaks sobin nüüd.
Lisaks töötule noorele20. oktoober 2016, 10:51
Töötukassas pakutakse täiesti teadlikult töökohti, kus palk on 300 EUR kuus ja sedagi välja ei maksta. TEADLIKULT!
Töökuulutustes CV-Online-s on aastaid orjapüügil firmad, mis EI maksa üldse töötasusid ja mis on meeletute nõuetega kohtust, inkassodest ja ka lausa välismaistelt kohtutelt.
Vohab täiesti tavaline orjakauplemine ja seda TK teadmisel!
Tööandjad ka riigiametitest võivad täiesti vabalt ülemuste tasandil hakata kenasid naistöötajaid seksuaalselt ahistama, ja mõnda aega seda ka talutakse hambad ristis, sest on nt see kodulaen "Elu aseme(l) Laen" ja kui ei orja kuulekalt saad sule ja võid lageda taeva alla sattuda kogu perega, sest õiguslikud ja sotsiaalsed garantiid puuduvad pea täielikult.
See on reaalsus!
Meil valitseb täielik orjanduslik kord!
Töötu noor20. oktoober 2016, 08:28
Et siis mina kui tööotsija pean tööandjale olema veatu ja ideaalne inimine? Samas tööandja võib olla ebaprofessionaalne harimatu mölakas kes maksab haritud töötajale miinimumilähedast palka? Eriti geniaalsed on need lisatasude paketid. Tööandja paneb meelega koormuse nii kõrgeks, et sa ei saaks neid. Kui rabeled ennast poolsurnuks, siis ehk tuleb palgale 20-50 eurot otsa..
Alati leitakse tööotsijas vigu ja nõutakse temalt absurdseid nõudeid, millele peab ta vastama.
Mida suudab pakkuda tööandja? Mitte midagi vaid see motiveeribki otsima tööd lääne-euroopast.