Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
18. oktoober 2016, 05:30

Päevahoroskoop: teisipäev, 18. oktoober (12)

Jäär Kipud paljudes olukordades üle reageerima või võtma enda peale ülesandeid, millest sul jõud üle ei käi. Ka sekkud sinna kuhu sind ei vajata – vaidlused ja konfliktid on kerged tekkima.

Sõnn
Kuu liigub kuni kella 17.30-ni veel Sõnnis. Sinus on tasakaal jõu ja mõistuse vahel. Võid teha rasket füüsilist tööd ja samal ajal mõelda väga poeetilisi mõtteid. Ajahetk sobib ka tegelemiseks millegagi, mida sa ennem teinud ei ole.

Kaksikud
Kosmogramm soosib muudatuste tegemist, vanadele asjadele uue sisu andmist. Suhete tasandil võid nüüd kogeda eriliselt sügavaid tundeid ja intensiivseid tajusid. 17.30 – Kuu Kaksikutes.

Vähk
Keegi võib teha kummalise ratsukäigu, millele on raske reageerimata jätta. Kuid sa pole üldse kindel, kas sinupoolne vastukäik on ikka see kõige õigem. Pea oma parima sõbraga kindlasti nõu!

Lõvi
Sobiv päev selleks, et ühendada detailid tervikuks. Laiemas plaanis toob igasugune läbimõeldud tegevus nüüd edu. Süsteemsus ja detailsus loovad aluse edaspidiseks arenguks. Viljakas tööpäev igas mõttes.

Neitsi
Õige päev selleks, et viia kokku intellektuaalne ja praktiline. Oma rahaasjade planeerimine ja analüüsimine annaks hetkel hea tulemuse. Samas kipuvad paljud jutuajamised vaidlusteni viima.

Kaalud
Kuu ja Veenuse opositsiooni tõttu võid olla nautlemise ja enesehellitamise meeleolus, mistõttu sa ei pruugi olla mitte kõige efektiivsem tööloom. Keegi võib täna sind millegiga üllatada.

Skorpion
Päeva esimene pool soosib kõiki üks-ühele suhteid, partnerlust. Õhtune aeg sobib rahulikuks meditatiivseks tegevuseks, sisekaemuseks ehk siis oma Hingega nõupidamiseks.

Ambur
Päev esitab just töises ja praktilises liinis mõned väljakutsed. Ole valmis oma tegevusi ja plaane kriitilise pilguga üle vaatama, sest muidu ei õnnestu sul arvatavasti teiste kriitikast pääseda.

Kaljukits
Marsi ja Pluuto ühendus võib tekitada sinu jaoks äärmuslikke või „üle vindi“ olukordi. Samas sobib on aeg radikaalse muutuse tegemiseks, surnud punktist ülesaamiseks.

Veevalaja
Hetkeseis võib su hingesügavustest välja tuua nii vaimustust kui ka rahutust. Võiksid nüüd oma vaimusilmas visualiseerida kõike seda, mida tahad lähiajal või ka kaugemas tulevikus saavutada.

Kalad
Kollektiivne tegevus kas siis sõpruskonnas või meeskonnas võib anda üllatavalt häid tulemusi. Aga seda vaid juhul, kui suudad säilitada tasakaalu enda ja teiste huvide vahel.