Müstika

Päevahoroskoop: teisipäev, 18. oktoober (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad18. oktoober 2016, 08:23
Kuu liigub Neitsis. Täna oled jälle valmis juuksekarva lõhki ajama. Kui asjaolud ei ole süsteemis, lähed närvi ja kukud kritiseerima. Näpuga näitamise asemel on siiski ka paremaid meetodeid. Aumusuhetes kulgevad suhted hästi kaljukitse ja amburiga.
Veevalaja18. oktoober 2016, 08:22
Sinu ellu võib tulla uus inimene kes võib olla kaljukits, kellega saad väga lähedakseks. Kodune elu võib tekitada Sinus pingeid. Reisimiseks pole hea aeg. Rahaasjad liiguvad visalt, kuid siiski paremuse poole. Hoia oma lähedasi nende tegudes maa peal.
Kaljukits18. oktoober 2016, 08:20
Valitsev kosmo-gramm muudab sind loovaks ja fantaasiarikkaks. Kerge on leida probleemidele uusi lahendusi. Väga hea seis platooniliseks armusuhteks. Ka rahaliigutamiseks on seis suht hea. Lõpeta oma poolikud suhted ja keskendu veevalajale kui ta sinul loomulikult olemas on.
Ambur18. oktoober 2016, 08:19
Täna aktiviseerub teie kriitikameel. Lasete ennast ka tühistest asjadest kõigutada. Püüdke siiski maailma ja inimesi terviklikumalt vaadata.
Skorpion18. oktoober 2016, 08:19
Suhted kulgevad täna üldiselt üsna soodsalt, kuid tööalastes asjades peaksid arvestama sellega, et Sinu edukus võib tekitada teistes inimestes kadedust. Püüa jääda rohkem tahaplaanile ning leida aega oma armsamale. Hoia eemale jäärast ja kaljukitsest.
Kaalud18. oktoober 2016, 08:18
Kõik riskid tuleks viia miinimumini. Eriti äritegevuses. Aga ka mängupõrgusse minek võib lõppeda päris põrguga. Armastus ? kuigi oled armuasjus tavaliselt loomuliku stiili viljeleja, oled nüüd valmis eksperimenteerima.
Neitsi18. oktoober 2016, 08:17
Tähed soosivad sinu rahaliigutamisi. Täna võid saada mõne asja päris odavalt kätte, kuna lihtsalt oled õigel ajal õiges kohas. NB! Sõprade käest ei tohiks täna midagi osta! Hoia oma meeled valla kui ligiduses veevalaja.
Lõvi18. oktoober 2016, 08:15
Tegeled loominguga ja tunned ennast üle hulga aja väga hästi. Sinu maitset osatakse hinnata ja sa saad peaaegu kõik, mida soovid. Südames püüa olla lõvi mitte hiire südamega piiksuv jutuvestja.
Vähk18. oktoober 2016, 08:14
Saad ootamatu üllatuse, kui leiad oma uksele koputamas oma ekskallima. Õnneks oled olnud ettenägelik ja kondoome varunud ning voodiralli võib alata. Hoia oma õnne ja peret sest sinu ekskallimad purustavad sinu õnne.
Kaksikud18. oktoober 2016, 08:13
Sinu võime kõiges kahelda, kõike kontrollida ja kõike umbusaldada viib sind tihti teistest pikemate sammudega edasi. Pead lootma, et sinu partneril sinu tujukus üle ei viska.
Sõnn18. oktoober 2016, 08:12
Ära püüagi kõike teada saada. Loogiline seletus on küll olemas, ent su partner võib selle enne sind avastada. Palgatõusu küsimiseks pole täna hea päev. Vaata, et sa oleksid õigel ajal õiges kohas. Hoia eemale jäärast.
Jäär18. oktoober 2016, 08:11
Võid takerduda mingitesse mineviku mõjudesse ning see segab sul keskendumast oleviku probleemidele. Ja kui sul seisab ees mõni otsustav samm, siis võid olla kahtleval ja kõhkleval seisukohal. Vali oma sõnu sest paraku enne saa räägid ja siis mõtled. Sinu veevalajast partner on ainuke kes hoiab Sind kahejalaga maa peal.