Robbie Williams 10. oktoobril 2016 Attitude'i galal. Foto: Nils Jorgensen/REX
Inimesed
17. oktoober 2016, 13:41

Robbie Williamsi siledad palged on Botoxi ja täitesüstide teene (3)

Vahepeal õige punsunud Robbie Williams näeb superhea välja – ega häbene tunnistada, et see on ilukirurgi teene.

“Olen lasknud natuke täiteaineid ja Botoxit süstida ning midagi tehti ka lõuaga,” vahendab Daily Mail 42aastase laulja sõnu. “See kõik tähendab, et ma ei saa enam, kurat võtku laupagi liigutada!”

Williams tunnistas iluprotseduure eelmisel nädalal Attitude’i galal muusikaebajumala auhinda vastu võttes. Ka Daily Maili usutletud Londoni dermatoloog dr Ross Perry kinnitab, et laulja välimus viitab trimmivatele süstidele. “On päris selge, et Robbie’le on süstitud lauba ja kulmukortsude mahendamiseks Botoxit, niisamuti silmaümbruse kortsudesse ehk varesejalgadesse.”

Dr. Perry hinnangul on staari suu- ja ninaümbrusesse ning põskedesse süstitud täiteaineid. “Tema nahk näeb ka parem välja, mis võib olla laserravi tulemus. See aitab eemaldada kõiki päikesekahjustuse ja üldiselt reetlikke vananemise märke.”

Dr Perry kinnitab, et üha rohkem mehi laseb endale Botoxit süstida. “Lähikuudel muutub see kindlasti veelgi populaarsemaks, eriti kui nii kuulus inimene nagu Robbie seda protseduuri tunnistab.”

Daily Mail lisab, et Robbie värske välimuse taga on kindlasti ka kaalukaotus. Ta on karmi dieedi ja trenni abil kümmekond kilo maha võtnud. Robbie ei suitseta enam ning tegi nuba 2006. aastal alkoholiga lõpparve.