Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. oktoober 2016, 07:32

Päevahoroskoop: esmaspäev, 17. oktoober (12)

Jäär Marsi ja Pluuto lähenev ühendus (täpne seis 19. oktoobril) annab sulle totaalse energiasüsti, ent kui sa ei suuda seda võimast energiat kontrollida, on tulemuseks konfliktid ja vastasseis. Kuid aspekt sobib läbimurde sooritamiseks.

Sõnn
Kuu liigub Sõnnis ja on harmoonilistes aspektides teiste planeetidega. Seega on ees ootamas üle keskmise heade mõjudega päev, mil paljud asjad õnnestuvad tavalisest paremini. Probleemiks võib aga olla (armu)kadedus.

Kaksikud
Mõistad, et areng seisneb muutumises ja pidevas edasiliikumises. Nüüd võibki mingi asi võtta teise pöörde ning juhatada sulle kätte uue teeotsa. Kuid sellel teel pead sa ikka ise kõndima.

Vähk
Päev kergitab esile asjaolud, mis on seotud armukadeduse või siis mingite vajakajäämistega suhete liinis. Ka võib hetkel olla tegemist sinupoolse ülikerge solvumisega.

Lõvi
Täna peaksid rohkem oma sõnakasutust kontrollima, sest võid kogemata öelda või ka kirjutada midagi, mis võib kedagi riivata. Ka lubaduste andmise ja ka uskumisega tasuks jääda tagasihoidlikuks.

Neitsi
Jagatud tarkus või kollektiivsed teadmised on olulised. Hea päev õpingute või siis reisi alustamiseks – eriti just eksootilistesse paikadesse. Proovi ka võõraid eksootilisi roogi.

Kaalud
Arvesta sellega, et täna võid tahes-tahtmata jätta endast teistele veidra või lihtsalt vale mulje. Seega kontrolli rohkem oma kehakeelt ja ka miimikat ning ära häbene midagi üle küsida, kui kohe aru ei saanud.

Skorpion
Sinu ja teiste vahel on palju positiivseid peegeldusi, mis annavad nii sulle kui su partnerile palju uut energiat. Keegi võib rääkida midagi, mis annab sulle hea idee.

Ambur
Kasuta tänast päeva tõsiseks töötegemiseks või siis millessegi süvenemiseks. Päevas on palju positiivset püsivuse energiat, mida tuleks püüda siis ka ära kasutada.

Kaljukits
Kaljukitses aset leidev Marsi ja Pluuto ühendus (täpne aspekt kolmapäeval) annab sulle võimaluse murda välja surnud punktist, teha jõulisi muudatusi seal, kus vaja. Kõige selle juures on aga ka oht konfliktidele.

Veevalaja
Mineviku varjud hõljuvad su kohal. Paljuski oled oma harjumuste ori. Seda nii suhete kui ka olme ja söögi-joogi tasandil. Harjumuste alla kuuluvad ka eelarvamused.

Kalad
Sobiv päev kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ja uute pikaajaliste sihtide seadmiseks. Samas ole ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus sinu täpne ja kiire reaktsioon on oluline.