Inimesed

ETV KAALUB: kas asendada "Vabariigi kodanikud" Urmas Vaino juhitava arutelusaatega? (33)

LISA KOMMENTAAR

anne3. aprill 2017, 12:57
Rannamäest on jäänud tühi auk tõesti. Järel hüüdeks ei hakka ruumi rohkem raiskama vaid tahaks arvamust avaldada hoopis "suud puhtaks" saate pealkirja osas ja ka saatejuhi kohta avaldada arvamust. Esiteks pealkiri - tundub kas just labane , seda mitte aga kuidagi stiilis - naised poe juures rääkisid- . Vaino on hoopis teist tüüpi saatejuht kui seda oli Rannamäe ,siis mulle tundub, et kui arvestada saate pealkirja, formaati ja Vaino isikut, siis need ikka omavahel kuidagi kokku ei sobi. Vaino armastab rääkida, tal on väga hea sõnakasutus, tihti räägib külalise üle aga sellest on abi kui külaline on nö suupeale kukkunud, saadet tuleb ju edasi viia, esitab häid küsimusi, on veidi agressiivne, maneerilt meenutab veidi Urmas Otti. No andke talle saade kus ta saab oma potentsiaali rakendada. Ei saa aru miks ta seal keskel seisma peab tegelikult mitte midagi tehes. Fpormaat mida viimasel ajal vene kanalites näha meile ei sobi!!!
aga18. oktoober 2016, 01:05
ta ei sobi sinna kindlalt,poliitilised saated on tema jaoks välistatud,siis räägib ju ainult tema.
Juta17. oktoober 2016, 22:39
Mulle tundub, et see inimene teleekraanil mõjub ärritavalt, mitteveenvalt ja kuidagi on väga rabistav. Saatejuht peab ennast usutavaks tegema ning peamine, kuidas seda saavutada, on veenvus ja enesekindlus. Urmasel kahjuks kõik see puudub.
Mina Ise17. oktoober 2016, 16:34
Laske jah Vaino sinna. Ehk saab ennast siis tühjaks rääkida ja siis TEREVISIOONIS laseb interviueeritaval ka rääkida.
Radist17. oktoober 2016, 15:53
või ETV kaalub? ...Lubage naerda. Me armas-kallis rahvustelevisioon ei otsusta juba ammu midagi, vaid propageerib kuulekalt mingi uue peremehe ettekirjutusi. Vanasti nimetati sellist teguviisi Moskva tallalakkumiseks... Soovite näiteid? Aga palun!
.
Kui kunagisse "Foorumisse" kutsuti mingi minister, anti käsk, et talle ei tohi raskeid küsimusi esitada. Tänapäevasesse Foorumissse kutsutud Ekspert vastas küsimusele, mis vahe on süürlasel ja eestlasel - mingit vahet pole, mõlemal on kaks kätt ja kaks jalga
.
Mis puutub Urmas Vainosse, siis jäägu see kutt TV hommikujuhiks edasi. Minu arvamust mööda. Erinevalt teistest on tal küllaltki head omadused: eruditsioon, südamesoojus ja pieteeditunne. Poliitikalõksutajaks võiks ETV sinna selleks hoopis Marko Reikopi :)
tehke17. oktoober 2016, 14:25
neid saateid seal jääkeldris koos armajokiga omaette
17. oktoober 2016, 13:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Mina Ise17. oktoober 2016, 16:31
See on parim mõte. Väli laseb ikka interviueeritaval rääkida. Esitab küsimuse ja siis kuulab. Vaino räägib ise stuudiosse kutsutu taustal. Vaadake Terevisiooni ja veenduge.
Radist17. oktoober 2016, 18:25
Analüütik Jakko Väli on Siim Kallast intervjueerinud ajakirjanik ja telesaateis juhtpositsioone võttev meediategelane. Häiriv kuju, heas mõttes.
18. oktoober 2016, 14:48
teisiti ei saagi saadet juhtida.
Anonymous17. oktoober 2016, 13:36
No sellega kaob ETV-st ka eel-eelvimane vaadatav saade, mis neile veel jäänud oli. Nüüd on ainult veel Ajavaod ja Välisilm. Rohkem nagu ei tulegi meelde, et mida nende repertuaarist näha tahaks.
Hommiku TV oli kusjuures saade, mida olen üle 10-15 aasta vaadanud, aga see Vaino on selle teinud selliseks, et juba vähemalt mingi aasta, ei suuda seda jama lihtsalt enam hommikult välja kannatada. Asi pole selles, et see pole enam hea saade, vaid selles, et see ei ole enam isegi väljakannatatav. NSVL ja kõik selle halvad asjad tulevad selle Vaino ja ERR-iga meelde. Kogu ERR-i toodangust ongi jäänud talutavaks veel nimetatud kahele telesaatele ka Raadio 2 Rahva Oma Kaitse ja see ongi kõik. Minu arvates on ERR käinud tänaseks oluliselt rohkem alla, kui see nõuka aja lõpus oli, kuigi see võisvõimatune tunduda.
Mina ei ole nõus ausalt õeldes kogu selle saasta tootmise peale maksuraha raiskama, kui mingi seitsme meediakanali peale suudetakse maksumaksja raha eest teha 3 väljakannatatavat saadet.
Äkki Tarand tahaks soovitada sellel ERR-i juhtkonnal kogu oma maksuraiskamise plära põlema panna.
möh17. oktoober 2016, 13:08
Vaino soovib ikka nii Ott olla, aga intelligentsusest ja viisakusest jääb kõvasti puudu. Lihtsalt lärmakas mees.
Urmas VAINO17. oktoober 2016, 12:46
on väga õige koha peal tööl.Väga hea diktsioon,huvitav ja elava vaimuga noor mees.
Odin17. oktoober 2016, 22:41
Urmas Vaino on ETV kõige ebameeldivam saatejuht, seepärast paljud tema n.ö juhitavaid saateid ei vaata. Pole tal vaatama kutsuvat nägu ning n.ö nämmutav jutt ei kõlba ka kuhugi. Tema poolt juhitav, A. Rannamäe poolt ellu kutsutud saate, "Vabariigi kodanikud" tunduks saate mõnitamisena. Kadunuke A. Rannamäe võib seepeale hauas ringi pöörata, "Terevisioon" on niigi pärast M. Reikopi ja A. Välba taandumist oma mainet kaotanud.
teine saatejuht17. oktoober 2016, 12:17
Palun Viirpalule ka sobivam koht laua taga töötamiseks leida. Ta pudistab ja lõkerdab nii palju, et ei taha Terevisiooni otsesaates vaadata.
toesti17. oktoober 2016, 11:58
on kahju,olin alaline vabariigikodanike vaataja,nuud olen samuti vaadanud,aga see saade pole enam see mis peab ja mis oli.Igauks juhib saadet omamoodi,Aarne saade oli nauditav ja huvitav.Toesti ehk oleks parem kui see saade jaakski ainult Rannamae saateks ja tuleks midagi muud selle asemel.Ei paistagi sellist saatejuhti kes voiks taolist saadet vedada.
vaataja17. oktoober 2016, 11:02
Tooge Puutepunkt tagasi, see Margus Saare üllitis on ikka väga mage. Nagu ajas tagasi 20 aastat.
kukimuki17. oktoober 2016, 10:58
Väga halb mõte, diktsioon halb - juba kolmas lause kaob....Ennast täis ja ei lase saatesse kutsutul eriti rääkida ehk pole austust ....Oluline on tal rääkida oma elust ja mis tegi ja teeb
vanaema( see teine)17. oktoober 2016, 10:44
Olen samuti seda meelt, et Vabariigi Kodanikud lõppes A.Rannamäega.. ,aga U.Vainot terveks saateks taluda- parem mitte- teda on kogu ekraan täis, igas mõttes ... intelligentne see saade igal juhul olema ei saa, see, et tema jaksab rääkida ei toihiks õigustada saate tegemise, st aja täitmise mõtet..!
vaino ei lase17. oktoober 2016, 10:28
teisel üldse rääkida.
nonoh17. oktoober 2016, 10:15
Ei sobi kuidagi sellesse saatesse oma lobisemise tõttu, ei vaata ka terevisiooni . Kvaliteetses arutlussaates ei saa plära ajada, selleks on meil tasulised kanalid.
mnjah17. oktoober 2016, 09:37
tõesti on kummaline, et siis olukord , kus saatejuhtidest on kõrb ees !!! ainult AK, Foorumi ja Terevisiooni , Anu jaoks !?!, need muud koomikud ringvaatest ja mujalt nn "meelelahutusest" , kühvliga .
Sass17. oktoober 2016, 09:19
Jah peale Rannamäed ei ole saade enam vaadatav, saatejuhid ei käi külalistest üle ja saade lihtsalt kulgeb kuhu tahab muutudes igavaks , pealiskaudseks teemakäsitlusaks.
töökeeles17. oktoober 2016, 10:12
puuduvad saatejuhi oskused, puudub oskus protsessi jälgida ja suunata.
Marinal on tööd vaja17. oktoober 2016, 09:10
Pange see vene mammi Terevisiooni saatejuhiks!LOL
arvaja17. oktoober 2016, 08:03
Urmase saade oligi ainuke mida võis vaadata vabariigi kodanikes.Teised saatejuhid olid ikka väga nadid. Rannamäe oli omaette klass,terav ja tark,nagu peab saatejuht olema.
17. oktoober 2016, 07:07
no vot. etv-s siis lood nii nõrgad, et polegi kedagi paremat panna? ma saan aru, et rannamäe oli tipp ja pärast seda on tükk tühja maad ja alles siis tuleb mõni küngas. aga olgem ausad, mõni no ju lausa orupõhja lähedal. seega, kaaluge jah, aga katsuge ikka reaalsuse piiridesse jääda.
kas üldse peab midagi millegagi asendama? kui ei ole millegagi asendada-.
Rannamäest 17. oktoober 2016, 07:07
jäänud auk on suur ja sama kaliibri ühiskonnaelu saatetegijat,kes ka vaatajale korda läheb,üheski eestikeelses kanalis pole.Aga ega neid ei teki ka,kui võimalust ei anta.Seega olen poolt,et vana formaat lõpetada ja anda uutele tulijatele võimalus.Ja ehk ei peagi uus tulija olema ajakirjaniku taustaga.Võiks mõelda ka ühiskonnateadlastele ja sotsioloogidele,ehk neile,tänu kelledele Aarne saated nii head olid.
17. oktoober 2016, 09:14
Huvitav jah, et ühiskonnasaadete tegijatelt ei eeldata ühiskonnas toimuva mõistmist, Vainol vähemalt on see olemas, ma küll e tea, kuidas on tema sotsiaaltöö õpingutega, aga see on nii lai eriala, kus peab jagama nii sotsioloogiat, psühholoogiat, majandust kui ka kõike muud inimesse puutuvat ühiskonnas.
Just17. oktoober 2016, 06:32
Hea mõte, siis ta ei laiuta ja targuta enam hommikutelevisioonis, saab hommikuid rahulikult alustada. Õhtusel ajal nagunii on midagi muud vaadata.
ei hakka vaatama 17. oktoober 2016, 06:09
selle ülespuhutud tegelase saateid !
Juba ammu ei vaata terevisooni , nüüd siis teine põhjus hoida sõrm puldil teiste kanalite kohal.
err allakäik ammu käimas- egas siis allikmaa asjata uut ja sooja kohta ei otsi.
eelmisele17. oktoober 2016, 06:29
Keda Sinu arvamus huvitab, Sa pole ainuke. Urmas Vainol alati põhjalik teemakäsitlus
madrus17. oktoober 2016, 05:47
...et liigud mööda ETV koridore ja oledki arvaja -arutleja valmis ... ??? :D
icc17. oktoober 2016, 09:29
muidugi, kohe oled lisaks veel arvamusliider ja staar, meedia võim masside üle teeb imet.