Inimesed

Kiimaline Trump rippus seltskonnakaunitaril seljas (9)

LISA KOMMENTAAR

pikk piltidega lugu Delfis14. oktoober 2016, 22:18
Lugege parem Delfis Bill Clintoni ... ... asju.
tõestus14. oktoober 2016, 21:06
Tegemist on mehega mitte OMOGA.
Tolerast14. oktoober 2016, 18:14
Jepp, naiste käperdamine on taunitav, jube mida naised läbi elavad. Artikli autor ei pilgutaks silmagi kui ilmuks rohkem juhtumeid kus krimmikrantsid vägistavad ratastoolis olevaid naisi rohkem kui seda praegu, ja vägistatakse vaimse puudega naisi. Mitte lihtsalt ei käperda, vaid jätke meelde, vägistatakse. Siis on hea põhjus krimmikrantse kaitsta ja üritada nad juhatada paremale teele. Kindlasti pakkuda neile kaitset nende haigete rassistide eest, kellele vägistamine mingil põhjusel ei meeldi. Kui sa oled tolerant ja mõtled, et mulle ka ju vägistamine ei meeldi. Siis miks sa tahad, et selline riskigrupp võetakse vägisi eusse, meelitatakse igasuguste hüvedega. Moslemid on riskigrupp. Aga sa ilmselt ei saa sellest kunagi aru. See on see sallivus, mis tekitab sõja.
Katus on jälle lendu läind?14. oktoober 2016, 14:14
Trump on USA valitsevale oligarhiale, kelle hüpiknukkudeks on enamus presidentidest ikka olnud, (vastalised lasti maha) niivõrd suurerks ähvardavaks ohuks, et selle ellimineerimiseks sobivad ka löögid allapoole naba, ikke sinna intiimpiirkonda. Teiseks on venelestega, venemeelsusega hirmutamine mis on võtnud juba lausa karaikatuursed mõõtmed. Trump olla ka kaugelt üht venelast näinud, no ei kõlba presidendiks. See on Ameerika, kullakesed, kes ka Eestimaa pinna pial on kanda kõvasti kinnitamas, "et meid võetaks kaitseda, meist palgaks mõne maitseda" (Kurest konnadele kuningas)
Inimesed, võtke vaevaks veidigi ajalugu lahata - Venemaa ei ole Läänega ühtki sõda algatanud, Läänega on sõditud ikka sellesama Lääne poolt algatatult. Mitte Venemaa ei ole Läänt rünnanud vaid Lääs "pikalt ja pidevalt"Venemaad ja täna käivad ettevalmistused uueks rünnakuks sellega kaasneva propagandaga nagu see alati olnud on. On kuulda ka arulagedate militaristide väiteid kui paberist see "Vene karu" tegelikult ja samas kui agressiivne, et kohe-kohe alustab see paberkaru Euroopa ründamis. See oleks küll esimeseks korraks ajaloos.
ja ongi katus läinud?!21. oktoober 2016, 15:26
Su oopus oleks naeruväärne, kui see poleks nii haige ja rumal. Traagiliselt rumal...
Loe- ja kuula vähem kirillitsas kirjutatud ajalugu..
Farss14. oktoober 2016, 13:49
Ohoo14. oktoober 2016, 13:48
See on selgelt näha, et see on nukk. Kuidas võib küll selliseid pilte ajalehte panna, mingi austus peaks ikkagi olema teise riigi tulevase presidendi vastu.
Võrdlus14. oktoober 2016, 12:34
Clintonimutt tahab vanaviisi edasi juhtida,
Eliidivaenulik Trump aga võib tekitada muutusi, mistõttu teda niiväga halvustataksegi!
Filo14. oktoober 2016, 12:32
Kiimalisus pole iseenesest ju patt, sest aitab mehel pikalt eluisu säilitada. Samas ei tohi teha tesitele halba!