Inimesed

Ille: nõiasaate sensitiivid aitasid mu mehel joomist jätta. Nüüd purjutab ta aga jälle ja me läksime lahku! (105)

LISA KOMMENTAAR

ba15. oktoober 2016, 14:19
Joodik leiab alati joomiseks põhjuse. Joodik omakorda rikub ära oma naise värvikava ja siit omakorda hea vabandus võtta- mis ta siis tänitab ja õiendab kogu aeg. Normaalse mehe kõrval ei tänita ükski naine.
Oleeg on nüid14. oktoober 2016, 16:08
kuulus mees - kas oskab seda rahaks (viinaks, odööriks jne) vahetada?
kui inimene ei taha kaine olla,mis14. oktoober 2016, 14:27
saavad vöörad teha, Täiskasvanud ja teovõimeline lakkekrants ju.
14. oktoober 2016, 11:05
Ükski nõid ja posija ei võta ära viinalembust. Kõik põhineb vaid sisetundel ja enesele sisendamisel et ma ei joo. No kaua sa ikka suudad seda teha, kui ikka viinalembus küljes siis seda ei saa mitte keegi võtta. Ja nii ongi
naine...13. oktoober 2016, 15:20
..., kes joodikmehega koos elab ja usub tema valesid stiilis "ma enam kunagi ei joo, ausõna", on MADALA enesehinnanguga naine ja selliste naiste kõrval ongi hea j amõnus joodik olla! Ja veel rumalam naine sünnitab joodikule lapsi, lootuses, et "pereõnn" õitsele puhkeb...Kellel on raskem? Naisel muidugi! Mees joob täis, ega taju reaalsust. Aga selliseid rumalaid naisi on oi, kui palju. Ja ise nad tulevad paraku perest, kus üks või mõlemad vanemad olid joodikud.
lugeja13. oktoober 2016, 14:09
TV-st nähtu põhjal ei olnud see mees kõige hullem. Algul ma mõtlesin,et see on küll jõletis, kui ust ka ei lubata avada ja peksab.Tuli täiesti arusaaja mees,kes tunnistas naisele veel armastust. Kas meil eesti mees oskaks armastust tunnistada? Ei taha kohtumõistja olle, kuid naine oli ka liialt kerglane, kes reisidel kohalike meestega armastas lõbutseda. Tean naisi, kes kannatanud joodikute pärast, hiljem ei taha mehi enam nähagi .Siin veel lõbujanuline naine,kel see mure pole ühti nii sügav.Tundus,et naine otsis õigustust saates ,et lahku minna,et uutega seltsida.Õigem vist olekski,et lahku läheksid.
tüüpiline13. oktoober 2016, 16:50
tsüklisse kukkuja on see mees. Aga Ille. Kui nõiasaade on sinust teinud süütu süüaluse ja patuoina siis saad ju kaevata.
no jah,14. oktoober 2016, 01:29
just täpselt nii nagu sina 14:09, 13. okt 2016 seda meest näed, näeb iga suhtesõltlane...et jube armas.
On sulle keegi varem öelnud, et oled sõltlane??? Kas tõesti EI? Pole väga hullu, sa oled suhtesõltlane, kui sellist nässi armsaks pead.
See näss on alkohoolik, keda armsaks pead. Ta on alkohoolik, nagu sina suhtesõltlane, kes kõike ilustab ja andestab, sest jube nunnu näss.
SA OLED SUHTESÕLTLANE, kuna see vägivaldne näss ei ole nunnu, ausalt ma vannun ta pole armas.
Siim13. oktoober 2016, 13:43
Merilin ütles kohe saates miks põhjust ei otsitud? Aasa eest kukkus mees jooma. Aasta eest käis naine soojamaa reisul ja hullas seal kohalikuga. Usun, et mees teadis seda
Aili14. oktoober 2016, 10:17
loll oled...joodikul on alati põhjus varnast võtta.
Vasja Topski13. oktoober 2016, 13:36
Aga mida te inisete , joodikud on alati olnud ja ei kao kusagile . Naised leppige olukorraga , minge poodi ja tooge poolik . Natuke tahtejõudu ja hooliv pere siis on veel võimalik alkoholist loobuda . Kindlasti aiitab ka töö leidmine , et tunda ennast jälle vajalikuna perele ning ühiskonnale . Ise käisin põhjas ära oli juba silmus kaelas ja lohakalt laotud telliskivid loksusid jalge all , lisaks oli ka vanglasse minek lähedal , üks vale liigutus ja uksed sulguvad.
nõiaella13. oktoober 2016, 12:39
saate peategelane, kelle elusaatus ei ole just kujunenud kõige õnnelikumaks kutsus selgeltnägijad, et teada saada, kas pidev ebaõnn on seotud juhuslike elusündmustega või on on tegemist müstiliste jõududega. Saates jõuti hoopis mehe napsulembuseni. Väga lahja ning vilets saade.
13. oktoober 2016, 12:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
naine13. oktoober 2016, 12:51
Suurepärane,kui mees oskab oma naist hinnata.Paraku on ka selliseid mehi,kes ka ideaalse abikaasa kõrval jooma hakkavad.See on ikkagi kinni mehe iseloomus,koduses kasvatuses ja vahel ka geenides.
m5013. oktoober 2016, 13:17
ohoh , lausa ideaalne.
14. oktoober 2016, 15:59
Pooltel inimestel ongi sõltuvue geen, see võib olla alkoholsm, töönarkomaania või mis iganes.
arvaja13. oktoober 2016, 12:05
Võimalik et see mees ei saanudki šamaanilt abi. Oli lihtsalt ühe joomistsükli lõppu jõudnud ja pidas siis vahet kuni järgmisse tsüklisse kukkumiseni. Niisugused inimesed on tavaliselt tsüklite vaheajal väga õnnetud ja kui siis tuge ei ole, libastuvad jällegi. Eespool Harri Kingo soovitas Anonüümsetesse alkohoolikutesse pöördumist, see võib tõesti aidata.
saatest13. oktoober 2016, 11:27
see mees saates võis olla lõhnadega ja väikese napsiga, aga ta rääkis täiesti arusaadavalt ja mõitlikult, mitte nii, nagu naine teda kirjeldas. Naise juttu mitte teades poleks arvanudki, et mees on alkot tarvitanud.
Sensitiivid loevad inimese mõtteid ja siis leelotavad.
Naine tahtis pildile ja sai. Ootab endiselt oma egiptlast, saamata aru, et ta oli lihtsalt "valge liha" selle mehe jaoks.
Kõik need energiad on ajutised.
Aga haigusega võitlemisel edu!
Imelik jah13. oktoober 2016, 12:04
Naine leidis Egiptusest teise mehe, aga tuli siiski koju tagasi. Majapidamine oli suur, nii ei saanud ega osanud Oleg naist kohe minema ajada ja hakkas viina votma.
See naine peaks nuud Olegi juurest ara minema ja Oleg saaks uue hea naise ja
perenaise. Nii lihtne asi ongi.
naine13. oktoober 2016, 12:53
Joomarlus on sõltuvushaigus ja enamasti sellest vabaks ei saa. Ja pole oluline,milline naine on kõrval.Tean paljusid selliseid kurbi näiteid.
inimene13. oktoober 2016, 13:01
esiteks on see egiptlane endiselt tugevalt pildis, teiseks on see naise kodu
Pere poeg13. oktoober 2016, 20:31
See maja naise oma muideks, oma isalt päris
to naine14. oktoober 2016, 01:04
seni õnneks mu kaasa juba 10 aastat kaine olnud - väga väljakujunenud ja raskekujuline alkoholism oli enne mind - ise peab mees tahtma, vaid siis pääseb sellest sõltuvusest.
MÕISTUS tule koju!14. oktoober 2016, 12:49
Lihtsalt ei mõista, kuidas küll saavad naised olla nii naiivsed, uskudes seda egiptlaste suurt armastust, päriselt või !? Nad on seal ju kõik raha ja tasuta sexi peal väljas, neid ei huvitagi missugune või kui muldvana ja inetu see naine on, peaasi et on loll ja läheb õnge. Meil siin tuli üks 82a memm reisilt - oli silmini vaimustatud, kuidas need Egiptuse mehed teda ikka jumaldasid ja käsi suudlesid ja paadist sülle võtsid ning kaldale kätel kandsid.... selline love story, et anna otsad;)
Mees viib elu edasi13. oktoober 2016, 11:01
Looduse poolt on mehele antud füüsiline jõud ja naisele tundelisus,seega naine on mehe kael. Tundlikkuse poolest on mehed õrnemad,seega arukad naised peavad endast lugu ja samamoodi oma mehest. Aga kui on karmasuhe e.õppesuhe,siis tulebki areneda,kes kui kiiresti endaga ise tegeleb. Kui tegeleb... Kui halba ei heasta,suureneb karma järgmisse ellu,sünnime ju uuesti ja kõik algab otsast peale. Elu on lühike,valida on 2 teed,lühike-kannatusteta ja pikk katsumustega. Armastage eelkõige iseennast ja olge tänulik,et teile on antud võimalus muutuda paremaks. Parimate soovidega.
Kuda kunagi13. oktoober 2016, 10:56
Mingu Vanga juurde , siis saab abi küll ja veel!
14. oktoober 2016, 16:02
vkr13. oktoober 2016, 10:49
Mitte ei saa aru, miks inimesed neid soolapuhujaid usuvad!? Võtke ometi mõistus pähe, kallis rahvas.
Anti Kristus13. oktoober 2016, 11:01
Noh, Vanga paneb 100%!
Lurban13. oktoober 2016, 11:13
Nad ei võta mõistust pähe! Tunnen paari esoteerikut ja võin kinnitada, et normaalse mõttemudeli juurde nad enam ei tule!
A13. oktoober 2016, 10:47
Mees tahab mõistmist,hästi süüa ja rohkelt nikku. Ja kui see on olemas ei vaata ta võõrast,ei tarbi alkot ja on üldse hearujuline kaaslane.
14. oktoober 2016, 16:04
Sa ise ilmselt ei ole ühegi mehega elanud.
Harri Kingo13. oktoober 2016, 10:46
Pean aga siinkohal nendele, kellel on endal või lähedasega alkoprobleemid ütlema, et olles lugenud siinset kommentaariumit - palun ärge siinsete "tarkade" nõuandeid ja mõtteid palun tõena võtke. Kuna need nõuanded ja mõtted on täiesti võhiklikud, siis nende järgimine lükkab joomari vaid hullemini jooma ega aita joomarlust peatada.
AA on koht, kuhu on koondatud miljonite inimeste isiklik kogemus ja tarkus ja kui sinna minna, siis saab sealt ette realistliku pildi iseendast, oma minevikust ja teest, kuidas alkoholism peatada. Seal saab reaalset abi, kui abi saada tõesti tahetakse. Ebapädevate kommentaatorite nõuanded aga teevad asja vaid hullemaks. Kui ikka haigus on tõsine, tuleb minna raviteja juurde, kes tõesti oskab, ja mitte kuulata võhikute fantaasiaid ja loba.
14. oktoober 2016, 16:06
Pole seal midagi peale järjekordse rahakorjamise. Kui ei taha, et enam juua ära joo, ära osta alkoholi ja ära roni seltskonda, kus juuakse.
Harri Kingo13. oktoober 2016, 10:36
Joomise puhul pole vaja otsida joomise põhjuseid. Need võib leida, need võivad olla tõelised või ka väljamõeldud põhjused, kuid nende teadmisest pole abi. Raske lapsepõlv, halvad sõbrad nooruses, vanemate väär eeskuju, soodumus, mured, traskused jms. võivad kõik olla kas tõelised või väljamõeldud põhjused, kuid keegi ei saa oma minevikku teiseks muuta ja sellised põhjuseid olematuks teha. Pealegi muutuvad põhjused kohe põhjendusteks, põhjendused aga õigustuseks, isegi õiguseks juua ja joomine jätkub veel hullemini - on ju põhjus!
Et reaalselt alkoholi liigtarvitamine lõpetada, selleks on vaja leida põhjused hoopis kainuseks, kaineks eluks. Selleks on vaja mõtestada oma ainukordme elu ja seda väärtuseks pidama hakata. Kui hakatakse väärtustama iseennast, oma elu ja oma tulevikku, siis on lootust kaineks saada ja kainena ka elada. Kui seda ei osata, kui oma elu ja iseennast rämpsuks peetakse, mingit muutust ei ole ja tee viib vaid sügavamale põhja.
Soovitaks mehele minna AA-sse. Seal saab ta omasuguste, aga kainete alkohoolikute käest nii nõu, teadmisi iseenda kohta, tuge kui abi oma elu taas korda saada. Kuid see toimib vaid siis, kui tõesti tahetakse olla kaine, kui tõesti tahetakse ellu jääda.
Harri Kingo13. oktoober 2016, 11:07
Kui aga isegi surmahirm ja oma kõige lähedasematele raskete kannatuste tekitamine inimest oma elu üle järele mõtlema ja seda väärtustama ei pane, kui see hullumeelsus kestab aastaid ja isegi aastakümneid, kui joomaril puudub soov midagi muuta, siis pole midagi parata. Kui uppuja tahab uppuda, siis põlgab ta abistava käe ja pääsemisvõimaluse ära ning ta upubki.
Soovitus selliste lähedastele, kelle elu selline joomar solgib - kui ta tahabki põhja minna, eks laske tal minna. Teil on oma ainukordne elu elada ja elage seda ilma temata. Sest vastasel korral jääb ka teie elu elamata ja on üks pikk, valus ja täiesti kasutu tragöödia.
Minna laskimine pole kerge, aga kui keegi ei saa teie lähedast päästa, sest ta lihtsalt ei taha seda - jätke ta. Ja elage oma elu, et see elamata ei jääks.
eh Harri, Harri13. oktoober 2016, 13:50
ükski elu ei jää elamata ning ükski tragöödia pole mõttetu. Vaja on lihtsalt küsida, et miks mulle sellist koormat tarvis on. Äkki on see sinu poolt lausutud sõnum, mis naist või meest kinni hoiab.. nii heas kui halvas.. rikkuses ja vaesuses..kuni surm meid lahutab. Sa mõtle..
Tuuli13. oktoober 2016, 14:47
Olen 100% nous sellega,et kui lähedane ennast ei aidata ei lase,siis me seda vägisi ei suuda ka. Alkohoolikut päästab vaid tema ENDA tahtmine alustada uut ja kainet elu.
Anti Kristus13. oktoober 2016, 11:08
Vanga käest saab abi 100%!
Eks13. oktoober 2016, 11:33
igalühel oma põhjused, Harri kirjutas enda omadest, teistel teised. Midagi ei toimu elus niisama, kui põhjust ei likvideerita, siis ei aita ka mingi AA. Nähes saates seda naist, siis ma ei uskunud, et midagi välja tuleb nende suhtest.
räägib ex jota kingo13. oktoober 2016, 11:58
arumaeisaa13. oktoober 2016, 10:36
Maja põles maha, katus langes sisse, maovähendusoperatsioonid... ja nüüd on uus maja, katus korda tehtud ning proua poole võrra saledam. Huvitav kuskohast see raha küll võeti. Kui mees oli joodik, siis pidi ju naisel olema hea teenistus, et kõik see taastada või üles ehitada, seda enam, et põgenes nendel kuudel soojale maale puhkama.
Kõik pole kunagi nii nagu välja paistab või räägitakse.
m13. oktoober 2016, 11:16
ela oma elu, mis see sinu asi on kuidas nad elavad
m-le13. oktoober 2016, 13:26
ega polegi minu asi- mina nende akna taga piilumas tõesti pole käinud. Proua ise ju kutsus saatemeeskonna, et oma elu terve ilmaga jagada. Ma mõtlen nüüd lihtsalt oma hallide ajurakkude jõul kaasa.
Pere poeg13. oktoober 2016, 20:28
Ega seesama maja maha ei põlenud, seal talus mitu maja, sulase maja põles maha, ja katuse remondiks saadi raha metsa müügist ja krt ega ta samal aastal seda kõike ei teinud, soojal maal käinud viimastel aastatel, maja põles mingi 9 aastat tagasi ja katuse värk ka suht kaua aega tagasi.....mees joonud 22 aastat kuna ma tema poeg ja olen 22 aastane 😃 eks enne mu sündi jõi ka 😂
ate15. oktoober 2016, 14:14
Egas kadedatele ei mahu mitte pähe, et keegi soojal maal käib. Võtab sapi keema lausa. See soe maa vist nende elu unistus ja unelmate luksus. Sinna Egiptusesse saab tänapäeval nii odava hinnaga, et Maxima kassapidajagi saab oma unistuste soojal tripil käidud. Ma tean suisa töötuid, kes käivad.
siim13. oktoober 2016, 10:34
Vabandusi joomiseks leiab iga üks,aga tõde et juuakse, sest ollakse juba sõltlane ei tunnista keegi.
Naised ei aja jooma ,juuakse sest ollakse ise vaimselt liialt nõrk
Anti Kristus13. oktoober 2016, 11:03
Noh, vahel onikka hea võtta küll.
s......5. jaanuar 2017, 20:54
No selle kohta üteldakse, küll siga pori üles leiab ja põhjust leiab alati
mees13. oktoober 2016, 10:30
Ainult ise inemine voib loobuda viina joomist! Ei aita keegi! Ja kui armastavad uht teist reeta ei tohi! aiget teha! sudame tunnistus on! elu laheb korda!
Anti Kristus13. oktoober 2016, 11:21
Miks ei või napsu võtte, kõik võtavad! Kas karsked moslemid on siis targemad, pigem tundub just et karsklased on julmad ja vägivaldsed!! Kas pommimehed on siis purjus, pole ju.
14. oktoober 2016, 16:11
joodik ise ongi endale ja oma pere pommimees, kunagi ei tea, kust järgmine pauk tuleb
naisuke13. oktoober 2016, 10:28
Naiivne on arvata 21. sajandil, et "nõid" ajab mehest viinakuradi välja!
Anti Kristus13. oktoober 2016, 11:22
Ajab küll, miks ei aja. Aga see maksab ja mitte vähe, tasuta lõunaid pole. Kui mees ise maksnud oleks, siis oleks abi, aga samas milleks? Viin on ikka hea võtta.
M.O.T13. oktoober 2016, 10:24
Joodikut parandab ainult haud!
vikatimees14. oktoober 2016, 14:23
Mis seal hauas halba on , üks teekond sai läbi ja see ei olnud roosiline.
A.S13. oktoober 2016, 10:18
Nagu keegi siin eelnevalt mainis, siis see, kui mees joob, on väga paljuski naise süü! Eesti mees on vaikne kannataja. Lihtsam on juua täis ja sõpradega kodunt põgeneda, kui hakata oma skandaalitsejast naisele välja tooma, mis võiks kodus ja naise juures teisiti olla. Mul näide väga lähedalt võtta. Minu vend, kes on kunstnik on elanud nõnda, et alkoholiga on ikka suur sõber olnud. Naisi on talolnud palju, 2 last erinevatega..., kuid kõigil naistel oli tema joomisega probleeme, mindi lahku. Isa hurjutas alati, et otsi omale õ i g e naine ometi, kellega on hea olla, kelle kõrval sa ei tahagi purjus olla! Vend leidiski selle esimese ja õ i g e naise oma elus ning ei ole joonud juba pea 6 aastat! Üks kindel vahe on venna eelmiste naistega, et praegune naine on enesekindel, intelligentne ja tasakaalukas. Ei ole kunagi mu venda sõimanud, ega joodikuks nimetanud, pole sundinud elustiili muutma. vend tegi seda ise, sest sai aru, et niisugune naine tuleb ellu 1 kord ainult ja see on tema võimalus muutuda! Teised naised ainult õiendasid ja vingusid mu venna kallal, pole siis ime, et vend jõi.
A S ile.13. oktoober 2016, 10:31
See pole eesti mees, tegemist diblade perega.
Naabrid13. oktoober 2016, 13:10
Tegemist jah venelastega mõlemad räägivad eesti keelt ka. Kõiges on süüdi naine kellel teine mees ja kellega varem koos jõid. Häda on selles, et see mees ei too naisele viina koju joob ise ennem ise üra. Mees n normaalne mees ei ole kurjust ega halbust. Läheb koju ja vaielt emalõvi eest tahatuppa magama.
Kuule A.S13. oktoober 2016, 10:56
Rumal jutt suhu tagasi
kui hakata13. oktoober 2016, 11:36
kellegagi koos elama, siis hakkab võimuvõitlus ja tulemuseks on kas tuhvlialune mees või minna lahku, kui vägivalda mitte tarvitada.
to kui13. oktoober 2016, 11:58
Täpselt öeldud, mees naise psühoterrori vastu ei saa, kas murtakse, murdub või muutub vägivaldseks ja kehtestab staatuse.
to Kuule A.S14. oktoober 2016, 01:12
Oleg on ikka põline eesti nimi jah :)
Öövaht.14. oktoober 2016, 05:24
Oleg = Aleg täielik vene nimi ja mees kui ka naine on puht venelsed, oskavad väga hästi eesti keelt kuid mees ei taha väga rääkida eesti keeles.
14. oktoober 2016, 16:14
Kas sa laseksid joodikul majapidamises midagi otsustada?
Marika13. oktoober 2016, 08:50
abiellutakse ikka siis kui armastus pähe lööb ja mehed ei märka ,et nende kõrvalolev armastatu on irisev ja nõudlik naine,armastus jahtub ja järgi jääbki see nõiamoor,kes vampiirina imeb mehe energiast tühjaks. Mehed,olge väga ettevaaltlkud enne kui abiellute.
Marikale13. oktoober 2016, 10:21
Paljudel naistel lööb kahjuks samuti armastus pähe ja rsesetutakse üldse enne, kui on mõnda aega koos oldud, teineteist tundma õpitud, abiellumisest rääkimata! Ja siis avastatakse, et see mees ei sobigi isaks. Ei hooli lapsest, ei hooli naisest, hakkab jooma...Lapsega/lastega jääb naine üksi ja lisaks jagelema alimentide ja hooldusõiguse üle. Unistuste elu eks :) Kõike seda saavad ennetada inimesed, kellel aju nati suurem kreekapähkli sisust. Aga lollid saavad ka kirikus peksa. Nii on!
Hahaa13. oktoober 2016, 10:57
Kui mees on tasemel, pole ka naisel põhjust iriseda.
Hohoo13. oktoober 2016, 11:33
On irisemine kunagi midagi aidanud? Päästnud abielu v kooselu? teab keegi mõnd juhtumit? Mina mitte! Kui mees ei ole "tasemel", siis mingu lahku ja otsigu omale uus, tasemel mees! Asi on lihtsalt selles, et selliseid irisejaid naisi, koos oma lastekarjaga ei taha ka ükski teine mees :D !
lollust räägid.13. oktoober 2016, 11:40
Ehitustööd on kallid, sellepärast teen need kodus ise, pole ühtegi puhkepäeva, vahel lõpetan öösel kell 1, ma ei kuluta isiklikult endale sentigi, ainult töötan, ikka kuulen irinat, et oi kui palju jälle tolmu on, mis sa võtad nii suurelt ette, kui kiiresti valmis ei jõua jne.
kuule kallis ehitaja13. oktoober 2016, 13:10
sellepärast su naine ju rahul ei olegi, et sina ainult töötad. Naisega koos on ikka samuti aega vaja veeta.
nii see algab14. oktoober 2016, 09:14
varsti saad kolaka naiselt , ma ei tee midagi kodus ja naine on vait.
14. oktoober 2016, 16:17
naine muretseb sinu tervise pärast, aga sa muidugi aru ei saa, kes enne hauda jõuab on ju võitja.
Mulle ka13. oktoober 2016, 13:06
mees väitis, et kui mina olen tema naine, siis ei taha juua. Ainult, et ikka jõi edasi. Pidas aga vaid väikesid vahesid. Iga sõltuvuse taga on vaim olevus kes orjastab nõrga vaimuga inimese. Mõni läheb kiriku rüppe, et sealne vaimolevus teda päästaks ja mõni mujale näiteks AAsse. Naine peaks teadma, et tema ei saa joomise vastu. Tuleb end mitte siduda nõrga mehega.
sulle mulle13. oktoober 2016, 13:24
Ehee, kuule totuke, 13.06, sulle mees "väitis" :D Selles asi ongi, et mees, kes hakkab midagi lubama ja väitma, tegelikkuses joomisest ei loobu ja naisest ei hooli! Mees, kes soovib joomisest loobuda, et elada koos hea naisega, teeb seda ise, enda sees, ei hakka kellelegi midagi väitma, lihtsalt teeb! Tean, mul naabrimees selline, kellega palju suhtleme. Ei suutnud minagi uskuda, et õige kaaslane nõmda palju joodiku elu muuta saab. Tegelikult joodik ise, sest tema ju leidis elu mõtte, mille pärast ja mille nimel edaspidi kainena elada. Kusjuures kõik ta eelmised prutad olid mingis mõttes sarnased, labase olekuga, rumalad naised.
mis sa targutad13. oktoober 2016, 17:17
sinul samuti oma sõltuvus - see mõttetu joodik.
to Mulle ka 14. oktoober 2016, 14:25
Kui teie ja Harri kommentaarid kokku panna, siis saab siit head juhised. Selliseid vaimolendeid mida kirjeldad on erinevat masti, on tugevamaid ja nõrgemaid. Kõik nad tegutsevad inimese nõrkuste pinnal ja kõik nad üritavad süvendada inimese nõrkusi, sest see on kanal, mis tagab neile "kaetud toidulaua", kus vaimolendid inimese kukil "õitsevad", samas inimene kustub ja laostub sisemiselt. Vaja on teha tööd oma nõrkustega (enamasti on tegemist teadmiste ja oskuste puudumisega) neid kohti endas parandades ja tugevdades. See kehtib eranditult nii usust mitte huvitatute kui ka usklike kohta. Tugevamad vaimolendid võivad ka mälule mõjuda, kustutades õpitu ja tuues esile kas olemasolevad negatiivsed tunded ja harjumused või siis sisestades uued, nii uskumatu kui see ka pole. See pole muidugi põhjenduseks ja õigustuseks, et keegi teine peaks selle tõttu kannatama.
kuule tark sulle mulle14. oktoober 2016, 20:42
see mees kes mind jättis 30 aastat tagasi joob siiani ja pole tal peale viinapudeli kedagi.Mina olen aga abielus juba 20 aastat korraliku mehega ja poegki suureks kasvatatud ja koolitatud ja ka endal kõrgharidus.
just15. oktoober 2016, 14:42
inimese vaim peab tugev olema, siis ta juhib end ise ja pole juhitav.Nõrgad alluvadki kiustustele ja lasevad end mõjutada eluraskustel. Kes ise pole tugeva vaimuga, siis peab leidma grupi ja seal on põhimõtted ehk gupivaim toeks.
onn13. oktoober 2016, 08:36
ikka ussid need naised..
olen ise naine13. oktoober 2016, 08:02
ja leian, et naistel on suur süü kui mehed nende kõrval joovad. MInu tuttav psühhiaater ütles, et sa ei tea kui palju on naised süüdi,et mehed joovad. Irisevad, võimukad ja rahulolematud rumalad naised ajavadki jooma ja mees ei taha koju tulla,mul on selliseid tuttavaid küllaga.Mehed,ärge abielluge lolli naisega.
Need13. oktoober 2016, 09:41
vaesed selgrootud mehed! Saab ka teisiti, ei pea jooma hakkama. Mine lahku ära ja ela oma elu alkovabalt.
mine lahku?13. oktoober 2016, 11:41
ja kus siis elama hakkad, teises toas? Kõik ei ole miljonärid, et uue elamise osta.
Villu13. oktoober 2016, 12:35
No kui need mehed on nii võimekad ja tublid töömehed,eks siis leiab ka uue koha,kus elada.
Mida!?13. oktoober 2016, 09:49
Ei ole see nii! Ma olin kena noor naine, kolm last, oma kodu, mis oli alati korras.Mees tuli töölt koju, soe söök ootas laual. Ma olin väga hea naine, seda ta ütles ise ka kui kaineks sai. Peale tööd leidis omale töökaaslased, sõbrad, kes hakkasid kampa lööma ja kuna isa poolt oli alkoholism juba päritav, hakkas ta jooma, iga päev lubades, et enam see ei kordu. Joomisele kaasnes ka vägivald ja ahistamine. Loomulikult järgnes sellele lahutus ja hiljem joomise tagajärjel suri.Noor mees, kõigest 40 aastane.
midale13. oktoober 2016, 10:10
Kas tõesti mees ka väga soovis 3 last? Ehk selles ongi probleem, et ei tahtnud enam kuulata seda laste kisa ja tralli ning põgeneski jooma? Ka mees soovib oma naise jaoks olla oluline, armastatud, ärge seda unustage! Mida rohkem lapsi, seda vähem on võimalik aega pühendada mehe jaoks. Seda enam, kui naine on lastega kodune. Mees käib ju tööl, teenib terve pere jaoks raha, et neid lapsi üldse kasvatada saaks, et saaks kodu korras hoida. Tuleb õhtul koju peale rasket päeva ja peab kuulama laste kisa ja nägema, kuidas naine on ainult ja ainult lastega hõivatud, tema jaoks ei olegi aega...Kui ma oleksin mees, siis tõepoolest, mis mul muud teha oleks, kui istuda teleka ette või minna kodunt minema, sõpradega, kellel ON minu jaoks aega! Pigem läheksin kodunt välja, kus pole laste kisa. Mõnel naisel on ikka õnnelikust pereelust väga väär arusaam: sünnitan palju lapsi ja oleme üks suur õnnelik pere...selle asemel, et oma abikaasaga KOOS planeerida ja üle vaadata elukorraldus, kuidas see kõik võiks üleüldse välja näha!
Karl13. oktoober 2016, 10:35
Huvitav, mis psühhiaater see küll selline oli? Minu arvates pole tähtis mitte põhjus, miks juuakse, vaid ikka tegevus. Kui naine on loll ja mehe arvates tülinoriv, no mine otsi siis endale uus naine või ela üldse üksi.
See on ikka üks äärmiselt loll inimene, kes arvab, et alkohol kõik asjad imekombel parandab. Viinakurat võtab sellise varsti oma rüppe ja midagi head sealt tulemas pole. Paraku alkohol tekitab sõltuvust, täpselt nagu narkootikumid. Oleks juba aeg sellest aru saada ja lõpetada enese petmine. Kainelt on elu palju toredam ja tervisemuresid ka vähem. Suhtemured tuleb aga iseseisvalt ära lahendada. Parem lugege häid raamatuid, need aitavad palju rohkem kui alkohol ja tubakas!
10,1013. oktoober 2016, 11:04
Soovis või ei soovinud, valmis tema need vorpis. Suur inimene peab aru saama, et kasvatada tuleb (kui juba valmis need tegid), mitte juua. Oleks üks laps, siis tänitaks sa sama moodi, et ainult üks laps, ju ära hellitatud, sööb vaesel issil närvid seest ja nii tore mees oleks kindlast soovinud paljulapseline olla.
Lasteaed! Ja siis te veel imestate, et Eestis mehi inimese ette ei võeta, vaid kutsutakse siin naised piltlikult öeldes "vaibale" nagu alaealiste laste puhul direktori juurde. Sellised psühholoogid võiks "ise naine" prügimäele visata, sest päris psühholoogi sel väsimatul"ise naisel" lihtsalt pole.
11.0413. oktoober 2016, 11:36
Mees võis ju täis peaga lapsi vorpida, aga sünnitada otsustas joodikule ju ikkagi NAINE! Mida sa hõiskad siis, et kasvatada tuleb? Mida teab kasvatamisest ebastabiilne, joodikust mees :) Naljanina oled! Sinusugused naised visataksegi justnimelt prügimäele, nagu sa isegi väga kenasti ütlesid.
Miia13. oktoober 2016, 12:41
Oled üks suur egoist,ainult mina ja mulle!Igas normaalses peres on lapsed ja kui neid armastavad nii ema kui isa,siis see ongi pere õnn.Lapsi teha meeldib küll,aga neist hoolida ei taha,sest oma ego on suurem.
13. oktoober 2016, 16:05
nende nn väga heade naiste mehed joovad samamoodi kui irisevate nõiamooride omad. nn väga hea naine on lihtsalt l o l l , käitub mehega nagu mammi, mees tal nagu üks lastest. võtab kõik oma kanda, kasvatab üksi lapsi ja omale ei soovi midagi. oma naiselikkuse on ta tglt minetanud ja mehed ei pea lugu sellisest mammist. sama hästi võiks oma kanaemaga kokku elada.
"vaibale"13. oktoober 2016, 18:32
Na kovjor kutsuvad slaavlased,eestlased kutsuvad "kohvile".
11,3613. oktoober 2016, 23:12
siin tegelikult kodanikud alkohoolikute õiguste kaitsjad väitsid, et jooma hakkas kuna lapsi padupalju, aga sina näe väiidad, et padupalju sai, kuna mees oli JUBA PADUPURJUS???
Ei no, päris ausalt ja täiesti sõbralikult, teid ennast see manipuleerimine ei alanda või???- Mõistagi alandab, muidu ju ei plõksiks.
mari13. oktoober 2016, 07:58
Vana tõde ju juba et ei jäta joodik joomist ja siga s.. söömist,ja mingisuguse nõia võlukepist kinni hoidmine ja lolli mängimine ei paranda paadunud joodikut.
Just nii!13. oktoober 2016, 10:58
anu13. oktoober 2016, 07:35
Selle kohta öeldaks, ega mustlane muudu jäta.
Raivo13. oktoober 2016, 07:29
Mõne naise kõrval lihtsalt ei anna kaine olla.ja ei aita ei nõiarohi ega miski muu.
Memm13. oktoober 2016, 09:47
Ära ole siis sellise naise juures.Kui arvad et oled super mees miks siis otsid endale kehva eide kelle kõrval juua ja süüdistada naist.Äkki naine vingubki sest mees joob ja ei võta pereelust osa. Minu mees ei joo aga tunnen paljusid peresid.
lollike13. oktoober 2016, 11:43
ja kust sa leiad hea naise, neid nii vähe, enamus kitsid egoistid, need kes vabad.
Miia13. oktoober 2016, 12:43
Kui sa ise ennast lollikeseks pead,siis sellega on kõik öeldud.
anti13. oktoober 2016, 06:30
Sensitiiv tegi selle naise eest ära millega see naine oleks pidanud ise hakkama saama ja kõik sai korda. Mees õnnelik ja pereelu taastus kuid sensitiiv ei saa jätkuvalt selle naise eest kõike ära teha. Tulemus ongi käes. Mees hakkas uuesti jooma ja paar lagunes. Kogu süü lasub naispoolel.
lugeja13. oktoober 2016, 11:18
Süüd ei ole mujal kui ütleja enese peas.
Asjaolud on parasjagu niisugused nagu inimesed ise neid kujundada suudavad.
Ei tule kunagi elus kõik välja 5+. Mõni asi tuleb isegi pingutades 3 eest.
Kui saad aru, mis valesti, hakkad ka seda parandama.
Vigu teevad kõik, ka need, kes "tulemus käes, õigustuseks jooma hakkasid"!
pole need soolapuhujad süüdi13. oktoober 2016, 06:17
see naine on nii halva energiga, et ma tahaks ka selle peale juua, kui teda telerist näidati. Kohutav ja kahepalgeline!
jaa muidugi13. oktoober 2016, 10:56
loll, kes põhjust ei leia.
Nüüd hakkavad siis mehed juba võõraid naisi ka süüdistama, kui enda omad otsa saanud.
Sündinud Rassist.13. oktoober 2016, 05:56
Pole viga,raha maksid soolapuhujale.Mida sa veel soovid.On olemas ravitava iseloom(tahtejõud)kuiseda pole võid sabatil tantsu lüüa,resultaat oleks nulliväärne.Miks te ometi ei õpi?Vabanda,aga see artikkel näitab korraliku lollust.Aitab küll nõidadest.Muinasjutud ei sobi reaalsesse ellu.
13. oktoober 2016, 10:55