Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
12. oktoober 2016, 10:28

Kardashian annab röövi ehtsuses kahtlejad kohtusse (1)

Kim Kardashian West kaebab kuulsustega seotud kõmule spetsialiseerunud lehekülje ja selle omaniku, kuna avaldati väited nagu oleks naine eelmisel nädalal Pariisis toimunud rünnaku ise lavastanud, kirjutab BBC.

Kardashiani esindaja sõnul on Kim täiesti löödud, sest pärast sellist üleelamist koju naastes jäi ta taas rünnaku, seekord siis meediapoolse rünnaku, ohvriks. "Väited nagu oleks Kim Kardashian West ise röövi lavastanud avaldati ilma, et neil absoluutselt mingit alust oleks ja staari pöördumise peale ei nõustunud MediaTakeout ei vabandama ega ka oma uudist tagasi võtma. Nii ei jää muud üle, kui abi saamikseks kohtu poole pöörduda," seisab avalduses. 

Ei MediaTakeout ega selle omanik Fred Mwangaguhunga pole süüdistust kommenteerinud.

Kim Kardashian sattus röövlite ohvriks eelmisel nädalal Prantsusmaal omenda hotellitoas. Kurjategijate saagiks langes umbes 10 miljoni dollari väärtuses juveele.

Kuulujutud, et rööv oli lavastatud said alguse pärast seda, kui tuli ilmsiks, et Kimi abikaasa Kanye West võttis paar kuud enne rünnakut 2 miljoni dollari suuruse laenu, mille tagatiseks pandi mehe korter.