Inimesed

ÕUDUSTE NAABRID: seksiseiklejad mürgeldavad kõrvalkorteris ja joodikud märatsevad trepikojas! (15)

LISA KOMMENTAAR

Oi jah11. oktoober 2016, 22:23
Endal sama lugu. Kõrvalt maja naabritel üle öö siuke orgia käib et karju appi.
Maali11. oktoober 2016, 13:56
OLEN SAMUTI HÄDAS ,ALL NAABRILAPSED TRAMBIVAD KÕRVAL NAABER PANEB HOMMIKUL POOL KUUS TELEKA KARJUMA ,NING PAUGUTATAKSE TÕESTI VÄGA KÕVASTI KORTERITE USTEGA .PEAKS JU IKKAGI ARVESTAMA NAABRITEGA .JA SEE ON KA ÕIGE RÕDUDEL TEHAKSE SUTSU JA SUITS TULEB KÕIK KÕRVAL TUPPA ,VÕI KUI ON SUVEL AKEN LAHTI ,SIIS TERVE KORTER HAISEB SUTSUST .
on11. oktoober 2016, 22:29
rohtu selle vastu- nt.soomes 16 aastat tagasi sai kohtus võidu rõdul suitsetava naabri vastu, nii, et kaeba kohtusse või tühjenda suitsu suunas oma kustuti, ka mõjub hästi.
Kogenu11. oktoober 2016, 13:37
Kord sattusin elama just mitte eriti hea kuulsusega majja. Esimese nädala sees räusati peale keskööd koridoris ja sooviti "uut lõusta" näha. No näitasin siis ära. Peksin selle nõudja oimetuks.
Kaks peret ja nende sõpruskond terroriseerisid kogu maja, üks "pereisa" oli alates nõukaajast istunud 7 korda kinni, aga polnud kriminaalide seas just populaarne, selline tavaline varas ja kaabakas. Küll pidas ennast kohalikuks ristiisaks. Temagi sai katkised luud.
Veel paar nende kiirabikorda taotud sõpra ja neis kõigis toimus mingi kirgastumine ;).
Hakkasid tere kaugelt ütlema, maja ees grillimiseks luba küsima, sõbrad ei parkinud enam autosid teiste akende alla, ööd olid vaiksed, teisi ei kiusatud.
Selliste suhtes aitab ainult vägivald, sest inimkeelt nad ei mõista. Kahju küll...
Kõik olid hullud kurjategijad enda meelest muidugi ja ka eriti kõvad tegijad, ümbruskond lausa kartis sellest majast mööda jalutada, sest ka neid tülitati.
Ei ela seal juba aastaid, kuid arvan, et jäin neile täiesti arusaamatuks tegelaseks, sest ma ei kartnud neid ja suhtusin kõigesse ülima rahuga, ka neid klobides.
Küll vaatasid nad mind mõnikord kahtlevalt, kui läksin üle soravale vene keelele (ah te ei saa eestikeelsest jutust aru?), kuigi nad olid eestlased ja pärisin nt " Zatšem slovo dobroje tšelovetšeskoje ne ponimajete?", "Sledi za bazarom mužik." , "Nu tšto, devki- opjat na grubost narõvaete?" vms, sest see tundus neile justkui kodune.
Pmt maja suurim kriminaal olin tegelikult mina, aga ma ei seganud ega tülitanud ise või esimesena kedagi ja mulle üldse ei meeldi, kui nõrgemaid kiusatakse.
Minu minevikust ei teadnud need "ristiisad" õnneks midagi ;).
Aga päris lõbus oli ja ümbruskond hakkas minust väga lugu pidama, sest keelasin kinnistul ja selle ümbruses igasuguse inimeste tülitamise ja segamise samuti.
Kummaline on ka see, et need "hirmsad ristiisad" hakkasid meeletult minu ees pugema. See oli küll vastik, sest ma ei kannata alandamist- ei enese, teiste ega ka sellist enesealandamist, mida nad enda suhtes tegid. Alandada võib küll neid, kes teiste alandamist naudivad- see on sellistele neile sobiv suhtumine täiesti teenitult.
oehh11. oktoober 2016, 10:56
Ja tobedad suitsetajad akenel, mis kole hais imbub tuppa.
oehh11. oktoober 2016, 10:55
Minu noor naabrinna taob uksega mis kole,kui välja läheb või sisse tuleb . Õudne, ime et uks kokku ei kuku, sellise pauguga käib see . Miks iniemsed ei oska ust vaikselt sulgeda.
Pohlad11. oktoober 2016, 10:28
Eestis võib tegelt kõike teha.
Tolerastia on valitsev kord
mul kõrval korterist joodiku krt tuleb mingit narkari musa igal kellaajal ,11. oktoober 2016, 09:10
aga hommikul istub 20 tonnise auto rooli ja läheb puuvilju vedama ,vahele pole kunagi jäänud , oli öelnud ,et peab teadma kuna poliis väljas ...!?
Ehtne kraakleja!11. oktoober 2016, 10:40
Autojuht teeb rasket tööd. Kuulab õhtuti kodus muusikat. Ja juba tehakse narkariks! No on ikka vinguviiuleid!
11. oktoober 2016, 08:35
Kas Silja Ratt käis naabreid küsitlemas?
Mingi delfilik väljamõeldis, et koguda omale klikke.
Korteris11. oktoober 2016, 08:17
üks korralik inimene või perekond ei ela korteris. Oli korter vanasti lumpeni jaoks ja kollast passi ridikülis kandvate naiste jaoks ja on seda tänagi.
Kortermajal peaks olema üks omanik aga mitte nii palju omanike kui kortereid. Need korteri omanikest matsid kaaklevad nn. ühistus päevast päeva oma nn " õiguste " eest. Erilised perversused toimuvad veel nn. " eramaa autoparklas " Varsti hakkavad vast üksteise aõidukeid süütama kui mõni auto mõni meeter vale koha peal. Kõige suuremad kannatajad on olnud kortermajade külalised või töötajad kes mingit teenust kortermajas osutanud.
Novesta11. oktoober 2016, 06:58
Ega ka lärmi tekitavad ettevõtted paremad naabrid pole. Mõni laseb ka koertel 24/7 haukuda.
mmm11. oktoober 2016, 06:19
Suitsetajad on ka ühedad naabrid. Mõni suitsetab aknal, siis tuhka lendab alumisele naabrile ja ülemine naaber saab suitushaisu, aknaid võimatu seepärast lahti hoida. Või siis mõni suitsetab siseruumis ja siis see suits rändab mööda ventilatsiooni ka teistele.
Korist11. oktoober 2016, 09:08
See on Venemaalt tulnud komme, et teised peavad sinu harjumuste pärast kannatama. Samuti visatakse kõik sinnasamasse maha, näiteks konid.
Eks11. oktoober 2016, 09:40
need nõndanimetatud korterelamud on samuti Venemaalt nõuka aja pärand. Mujal ilmas elavad sarnastes korteelamutes enamaltjaolt pagulased ja võõrtöölised.