Heltermaa sadam.Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
8. oktoober 2016, 16:15

Täiendamisel!

TS Laevad: palume reisijatel võimalusel sadamasse ootama mitte tulla (23)

Kui kell 11.40 seisuga andis TS Laevade Facebooki leht veel teada, et kõik praamid liiguvad graafiku alusel, siis täna pärastlõunaks oli olukord muutunud. TS Laevad teatas pärastlõunal kella kolme ajal, et oli oht, et Hiiumaa liinil seiskub laevaliiklus peagi täielikult, kuna merevesi on taas langenud alla kriitilise. Samuti oli tuul tugevnenud sedavõrd, et ka parvlaev Harilaid ei saa sõita.

Laevafirma palus reisijatel võimalusel sadamasse ootama mitte tulla. 

TS Laevad teatab, et 14.50 seisuga on oht, et Hiiumaa liinil seiskub laevaliiklus peagi täielikult - merevesi on taas langenud alla kriitilise taseme ning tuul on niivõrd tugevnenud, et ka parvlaev Harilaid ei saa sõita

"Palume reisijatel võimalusel sadamasse ootama mitte tulla," teatab TS Laevad. 

"Laevade kaptenid teevad jooksvalt otsuseid selle kohta, kas ilm lubab liinile minna või mitte. Niipea, kui laevaliiklus on võimalik, kohe ka laevaliiklus taastub," kirjutab TS Laevad.

Kell 15.15 teatas TS Laevad, et tuul tugevneb ja seega suureneb oht, et Saaremaa liinil jääb seisma parvlaev Ionas. "Kapten sõidab nii kaua, kui tuul vähegi lubab. Reisijaid teenindab edasi parvlaev Hiiumaa," edastab TS Laevad.