VÄRSKEIMAS FILMIROLLIS: Priit Võigemast on näidelnud linateostes «Nimed marmortahvlil» (2002), «Täna öösel me ei maga» (2004), «Vasaku jala reede» (2012), «Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus» ning «Elavad pildid» (2013). «Teesklejates» on tema ekraanipartneriks Mirtel Pohla.Foto: Kaader filmist
Inimesed
8. oktoober 2016, 04:00

Priit Võigemast: ebamugav on ennast ekraanilt vaadata (5)

Julianne Moore, Joaquin Phoenix, Jesse Eisenberg, Johnny Depp, Reese Witherspoon ja Javier Bardem on vaid üksikud näited tuntud filminäitlejaist, kes ei tihka oma filme vaadata. Ka Priit Võigemast tunnistab, et ennast on raske kinolinalt jälgida, kuid ta võtab selleks siiski alati südame rindu. "Äkki tõesti ei peaks üldse vaatama? Aga siis, mulle tundu

Julianne Moore, Joaquin Phoenix, Jesse Eisenberg, Johnny Depp, Reese Witherspoon ja Javier Bardem on vaid üksikud näited tuntud filminäitlejaist, kes ei tihka oma filme vaadata. Ka Priit Võigemast tunnistab, et ennast on raske kinolinalt jälgida, kuid ta võtab selleks siiski alati südame rindu. "Äkki tõesti ei peaks üldse vaatama? Aga siis, mulle tundub, on väga raske midagi õppida."

Filmitähed, kes oma rollisooritusi üle ei vaata, põhjendavad seda halvava enesekriitikaga või sellega, et tahavad näidelda puhta lehena, mitte ennast analüüsides.

"Iseenda küündimatust ei ole tõesti meeldiv vaadata. Ma ei tea, mul on endast tavaliselt hoopis teine ettekujutus kui see, mis mulle ekraanilt vastu vaatab. Kuidagi ebamugav hakkab," tunnistab Priit Võigemast.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99