ENSVFoto: ERR
Tele
7. oktoober 2016, 15:04

Armastatud nostalgiasarja "ENSV" uued osad jõuavad teleekraanile alles 2017. aastal

Kui praegu näeb armastatud sarja ETVs algusest peale, siis sarja uued osad jõuavad televaatajani alles 2017. aasta alguses, kuna ERRi eelarve sel aastal sarja ekraanile toomist ei võimaldanud.

ERRi kommunikatsioonispetsialsti Silver Kuusiku sõnul jõuavad ENSV uued osad vaatajateni alles 2017. aasta alguses, kuna ERRi eelarve pidi 2016. aastal mahutama mitmeid kulukaid ülekandeid, nagu näiteks spordiülekandeid suveperioodil.

Sarja produtsendi, Maarek Toompere sõnul rõõmustavad ENSV tegelased televaatajaid aga ka vanaastaõhtul, seejärel jätkub sari jaanuarist. 

Sündmused jätkuvad sealt kust nad pooleli jäid. “Sel hooajal veel vabadus ei saabu, oleme ikka veel 89ndas aastas. Sini-must-valge on väljas, aga Nõukogude Liit veel kestab, kuigi riigi nimi on juba Eesti Vabariik. Alustavad esimesed eraettevõtlused ja näitame kuidas miilitsast saab politsei”, rääkis Toompere. 

Sarjas jätkavad kõik vanad osatäitjad, uusi näitlejaid Toompere sõnul liitumas ei ole. “Uusi näitlejaid sarja ei tule, sest niigi pooled eesti näitlejad juba mängivad meil,” naeris ta.