Foto: Arno Saar
Inimesed
7. oktoober 2016, 14:03

KIHLUS LÄBI? Kati Toots on taas vaba ja vallaline? (117)

Alles aasta algul avaldas Buduaar loo sellest, et seltskonnatäht Kati Toots on taas õnnelik ja armunud – tema uus kallim, ettevõtja Priit libistanud advendiajal naise sõrme lausa kihlasõrmuse. Väidetavalt on Kati nüüd aga kihlatust lahus.

Õhtulehele tuli vihje, et möödunud aasta lõpus kihlunud Kati Toots on üksi jäänud ja teed Priidu-nimelise kallimaga on lahku läinud. Kati olla allika sõnul Facebookis avaldanud ka vaid sõpradele mõeldud lahkuminekule viitava postituse, kuid selle mõni aeg hiljem eemaldanud. Õhtulehe pöördumisele vastab Kati, et ei kommenteeri teemat, sest ei soovi seda avalikkusega jagada.

Esimest korda andis Kati, kes läks kaks aastat tagasi augustis lahku pikaaegsest elukaaslasest Jaan Tootsist, uuest kaaslasest mõista eelmise aasta lõpus TV3 intervjuus. Jaanist lahku minnes oli Kati pikalt uue kodu otsinguil, kuid leidis selle ja lubas telekaamerad oma koju. Kati paljastas, et tal on ka uus mees. "Mul on hea meel, et olen leidnud enda kõrvale inimese, kellega mul on hea ja tore koos olla," rääkis ta.

Aasta algul avaldas Kati Buduaarile, et tema uus väljavalitu on ettevõtja Priit, kes advendiajal teda ka omale naiseks palus. Kati, kes pole abielus olnud, vastas jaatavalt. Paar kohtus möödunud aasta hiliskevadel. Kati väitis, et otsustas suhtest kõnelda seetõttu, et teda ei hakataks paari panema igaühega, kellega ta tänaval koos liigub.

Tunamullu läks Kati lahku Jaan Tootsist, kellega oli koos 11 aastat. Neil on ka ühine tütar Karolina, kes tänavu kooliteed alustas. "Lahkumineku otsuse langetasime alles siis, kui mõlemad saime aru, et kõik tunded on väljendatud ja ära kuulatud ning jõutud ühisele teadmisele, et sellises kooselus pole kummalgi soovi üheskoos edasi minna ega areneda. Selline lahkuminek pole eriti valulik, sest elu õppetunnid on omandatud, teineteisele andeks antud ja mõlemad saavad edasi liikuda," pihtis Kati Kroonikale. Lahkumineku peamise põhjusena tõi Kati välja Jaani äriasjad ja selle, et Jaan veedab suurema osa ajast Riias.

Pärast teksti avaldamist võttis Kati Toots Õhtulehe toimetamisega ühendust ja teatas: "Kui teid tõesti huvitab minu käekäik, siis minu elus on kõik hästi!"