Foto: Kanal 2
Tele
7. oktoober 2016, 12:29

Näosaade ja erootikateemad – ehk mida nädalavahetusel telerist saab vaadata? (1)

Töönädal hakkab vaikselt otsa saama ja seega oleks hea üle vaadata, milliste saadete ja filmidega meid sel nädalavahetusel kosutatakse.

Reede

Koguperemängus "Me armastame Eestit" (TV3, 19:55) on seekord saatekülalisteks Hannes Võrno meeskonnas Rosanna Lints, Meelis Kompus ja Erki Sarapuu ning Peeter Oja meeskonnas Kalle Sepp, Inga Lunge ja Sven Sester.

"Nädalalõpp Kanal 2ga" (Kanal 2, kl 21:30) tõmbab kindlasti töönädala pingeid maha ja kosutab mõnusa Jõekalda ja Margna huumoriga ja saatekülaliste põnevate lugudega. Sel nädalal on neil külas akrobaat Vello Vaher, muusik Marek Sadam, ooperilaulja Helen Lokuta ja ettevõtlusminister Liisa Oviir.

Foto: Nädalalõpp Kanal 2ga (Kanal 2)

Jalgpallifänne rõõmustab kindlasti MM valikmäng Eesti Gibraltari vahel (ETV, kl 21:35). Eesti on Gibraltariga varem kohtunud kahel korral: 2014. aastal võitis Eesti 2:0 ning sama aasta mais teti 1:1 viik.

Õhtul näeb märulikangelast Jackie Chani komöödiaga vürtsitatud filmis "Medaljon" (Kanal 2, kl 23:30)

Laupäev

Aasta Õpetajate Gala otseülekandes Jõhvi kontserdimajas (ETV, kl 19:00), tänab Haridus- ja Teadusministeerium aasta parimaid õpetajaid ja tublimaid õpilasi ning hariduselu sõpru. Samuti kuulutatakse välja aasta tegu Eesti hariduses.

Armastatud laulja Georg Otsa filmis (ETV2, kl 19:45) jutustatakse lugu tema saatusest, kunstniku- ning eraelust. Peaosas Marko Matvere.

"Õnne 13"nes (ETV 20:30) on arenemas armulugu?! Saarat ootab üllatus, kuna Marek on tagasi ja töötab nüüd klaveriõpetajana ning tema tunded Saara vastu on ainult kuumenenud. Jane ja Jaanus püüavad eluga Alma juures hakkama saada ja Marel on hea idee, kuidas neid aidata. Krissu esitleb Lainele ja Evelinile oma uut keppi. Margna külastab Tiinat töö juures.

Foto: Õnne 13(ERR)

Laste rõõmuks on sel nädalavahetusel eetris film "Turbo" (TV3, kl 19:30), mis räägib teost, kes saab kummalise õnnetuse läbi superkiiruse.

Täiskasvanute rõõmuks saab õhtul näha komöödiat "Seksikas kõneliin" (Kanal 2, kl 23:30), mis räägib ülikoolikaaslastest Laurenist ja Katiest, kes alustavad toime tulemiseks erootikaliini.

Pühapäev

Kanal 2 pakub õhtul vaatamiseks meelelahutussaateid "Eesti otsib superheeringat" (kl 19:30) ja "Ameerika talent" (kl 21:30)

"Su nägu kõlab tuttavalt" (TV3, kl 19:30) uue hooaja teises osas saab jällegi näha vapustavaid muutumisi ja naljakaid parodeeringuid. Seekord on külaliskohtuniku rollis Elina Purde.

Foto: Märt Avandi, "Su nägu kõlab tuttavalt" saatejuht (TV3)

Õhtut jääb lõpetama vana, kuid igihaljalt hea komöödia "Arukas blondiin" (TV3, kl 22:20)