SUURE PERE EMA: Kuue lapse emal Angelina Jolie’l sai lähedaste sõnul mõõt täis oma mehe Brad Pitti rangetest lastekasvatusmeetoditest. Pildil koos lihaste kaksikute Knoxi ja Vivienne’iga. Foto: Vida Press
Inimesed
7. oktoober 2016, 04:00

Jolie ja Pitti lapsed vajavad psühhoteraapiat (4)

Angelina Jolie ja Brad Pitti lahutus ning sellega kaasnenud vastastikune poriloopimine mõjuvad rängalt nende kuue lapse psüühikale. Ajakirja People andmeil käivad Hollywoodi kuulsaima näitlejapere võsukesed nüüd hingehaavade ravimiseks nõustaja juures.

Angelinal ja Bradil on kuus last, kolm neist adopteeritud ja kolm nende lihased järeltulijad. Angelina on mõista andnud, et andis lahutuspaberid sisse pere vaimse tervise päästmiseks. Käivad jutud, et Brad on isana tihti enesevalitsuse kaotanud.

Viimaseks piisaks Angelina kannatuste karikasse saanud hiljutine ühine lennureis, mille jooksul olevat Brad 15aastase Maddoxi peale röökinud ja mõningatel andmetel talle isegi kallale läinud. Praegu on Angelina ajutiselt laste ainuhooldaja ja Brad tohib võsukesi vaid terapeudi saatel külastada.

Kuid lahutus on ajakirja People teatel Bradi ja Angelina lastele traumaatiliselt mõjunud. Perele lähedane allikas kinnitab, et Maddox, Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) ning kaheksa-aastased kaksikud Vivienne ja Knox käivad nõustaja juures, kes püüab neil aidata vanemate lahkuminekust sotti saada.

Kindlasti pole suurpere võsudele heameelt teinud ka kolimine. New York Daily Newsi teatel oli Angelina koos lastega lahkunud nende eelmisest kodust Malibus ja kolinud üürihäärberisse.

"Lapsed ei lahkunud üürikodust päevade kaupa. See oli neile kõigile raske. Nad on harjunud tegutsemise ja meelelahutusega, nii et neil on raske kodus konutada." Pere noorimad lapsed ei saavatki päris täpselt aru, mis toimub.

Bradi ammune lähedane sõbranna, USA kantrirokitäht Melissa Etheridge, on seevastu Angelinat avalikult kritiseerinud. "Mu süda murdub, et inimene võib võtta midagi nii isiklikku kui su abielu ja suhe ning õigused lastele, ja teha seda nii sihikindlalt, nagu praegu olen näinud," ütles 55aastane muusik hiljutises raadiosaates.

Lesbiline Melissa, kes aastaid tagasi kaalus Bradi palumist spermadoonoriks, kinnitab, et kuuldused mehe vägivaldsusest ei saa tõele vastata. Ta pole küll näitlejaga kümme aastat kohtunud, kuid annab mõista, et Angelina võib väga inetult käituda.

Seda näinud Melissa siis, kui Angelina lõhkus tema sõbranna Laura Derni ja Billy Bob Thorntoni armusuhte.