Kim Kardashian ja Karl Lagerfeld 2014. aastal. Foto: Matteo Prandoni/BFAnyc.com/REX
Inimesed
5. oktoober 2016, 10:46

Moekeiser parastab Kardashiani: "Mis ta siis eputab oma ehetega!" (2)

Moekeiser Karl Lagerfeld parastab Kim Kardashiani, kes esmaspäeva öösel langes Pariisis relvastatud röövi ohvriks.

Väidetavalt langes teiste väärtuslike ehete seas saagiks nelja miljoni eurone briljantsõrmus, mille reality-staarile oli kinkinud tema mees Kanye West ja mida Kim oli veel pühapäeva õhtul Snapchati fotol demonstreerinud.

“Pariisist jätab see väga halva mulje, aga ma ei mõista, miks oli Kim hotellis ilma turvameesteta ja muu sääraseta,” rääkis 83aastane disainer ajakirja People teatel reporteritele.

“Kui sa oled nii kuulus ja paned kõik oma ehted internetti üles, pead sa ööbima hotellides, kus keegi su toa lähedale ei pääse. Sa ei saa oma rikkust eksponeerida ja siis imestada, et mõned inimesed tahavad sellest osa saada,” väitis Lagerfeld, kes ajakirja People andmeil on Kimi hea sõber, kes tema modellist poolõde Kendall Jennerit tihti oma šõudes kasutab.

Ka mitmed turvaspetsialistid on oma kommentaarides jaganud Lagerfeldi arvamust, et väärtuslike juveelidega eputamine sotsiaalmeedias võis Kardashianist röövlite sihtmärgi teha. Mitmed teised, nende hulgas kuulsused, on aga Kimi kaitseks sõna võtnud, öeldes, et ehete kandmine ei tohiks kaasa tuua sääraseid üleelamisi, mis talle osaks said.