Inimesed

Vähktõbe aadrilaskmise ja kuppudega ravinud näitlejatar heitis hinge (10)

LISA KOMMENTAAR

Arne3. oktoober 2016, 13:08
Olles õppinud füüsikat, tean et kiiritusravi võib võrrelda kuulipildujaga. Kuulipilduja toru saab ka täpselt objekti pihta suunata, ometi killud lendavad ka kõrvalsuundades. Sama toimub inimorganismis
raku tasandil., kus hävitatakse eluterveid rakke. Keemia mõjutab kogu organismi tervikuna. Kõige kahjutum on kirurgiline ravi, kui sellest on kasu.
/3. oktoober 2016, 15:09
Järelikult õppisite füüsikat mitte just hiilgavalt.Mina sain kuu kiiritust,siis kuu kodus toibuda ja siis väga pikk operatsioon. Tänud arstidele, sest elan juba kakskümmend aastat .
!3. oktoober 2016, 12:39
Vähki, eriti veel kaugele arenenu vastu ei ole kahjuks mõjusat ravi olemas. Kuid uüüuja haarab õlekõrrestki. Kes võitleb eridieedi, kes oma pissi joomisega. Kes ajab näost sisse mingit hoopis muuks mõeldud kodukeemiat, kes kuulab poisijaid ning lausujaid ja kes leiab, et piisab, kui oma vähiga mõistlikult vestelda, arukat dialoogi pidada ja kompromisse pakkuda. Miski pole kahjuks ainanud. Nüüd on siis ka nõelravi oma jõuetust näidanud.
Kahjuks näib, et vähk on meile igaühele geenidesse sisse programmeeritud. Küsimus on, millel see viitsütikuga pomm käivitub, Kellel vanaduses, kellel kesk., kellel nooruki või lausa lapseeas. Või kes veab oma viitsütikuga raugaeani ning jõuab mingi muu tõve kätte ära surra. Ilmselt on vähi enneaegseks käivitajaks kas ebasobiv geenikombinatsioon, geenirikked, kiirgused, saastatud keskkond, mürgitatud toiduained, ravimitega liialdamine ning kantserogeenid.
Vähk näib olevat mingi organismis sees olev enesehävitusprogramm, mis võib meie jaoks ootamatult käivituda. Küsimus on vaidselles, et millal see toimub.
Valdek Kukeke3. oktoober 2016, 14:11
See et kõik on meie geenidesse kirjutatud ei pea paika. Soovitan tutvuda Bruce Liptoni töödega. Koondnimetus - epigenetics!
on3. oktoober 2016, 22:50
ravid olemas ja üsna tõhusad- kadund lell kasutas tabletiravi ja elas oma vähiga enam kui 20 aastat, suri 86-sena ja üldtuntult tulevadki vähid kallale peale 60 enamasti, siis on su eluülesanne enamasti täidetud ja maise keha pärib loodus kui heidad hinge.
Meta Nool3. oktoober 2016, 11:45
Inimese kohta "heitis hinge" on inetu öelda! On erinevaid ja viisakamaid väljendeid inimese lahkumise kohta.
on3. oktoober 2016, 22:42
ikka õigem öelda, et heitis hinge...kuna hinge kaal on 21 grammi ,siis lõpp elule siin maapeal tulebki hinge heitmisega, sest sa ei tea kuhu hing läheb või pannakse ja seega ei saa öelda, et andis hinge...tekib küsimus kellele, kuhu jne. seega nagu vanasti juba öeldi-heitis hinge, meie maine keha saab oma koha aga hingel on 21 kohta taevas ja 8 põrgus.Inimene ei lahku siitilmast, ta viiakse hinge heitmise järel teise dimensiooni ja neidki on sealpool üle 6-e. Muidugi on keemiaraviga võimalus oma maist elukest pikendada aga eks see on igal oma otsus, mida ja kuidas kasutab.
to Arne3. oktoober 2016, 11:43
Väga paljud "katsejänesed", kes "raha väljapressimise" all kannatavad, surevadki hiljem. Tahaks teada, mida sa ise teeksid, kui saaksid sellise karmi diagnoosi? Oleksid rahul ja jääksid ilma tavameditsiini abita surma ootama?
/3. oktoober 2016, 11:56
Lümfivähk on väga ohtlik, oleks pidanud haiglas laskma teha KIIRITUSRAVI ja siis opereerida. Keemia tapab varem või hiljem.
Arne3. oktoober 2016, 10:13
Normaalne rahulik surm, mitte olla ravimifirmade katsejänes. Me kõik sureme varem või hiljem. See on elu normaalne osa, ainult,et ravimifirmad on teinud sellest raha väljapressimise allika.