Foto: TV3
Tele
2. oktoober 2016, 11:06

GALERII ETTEVALMISTUSTEST: Täna alustab "Su nägu kõlab tuttavalt" uut hooaega (19)

Eesti telepubliku absoluutne lemmik on tagasi! "Su nägu kõlab tuttavalt" juba viies hooaeg alustab juba täna TV3 ekraanil.

Sel hooajal rabavad vaatajaid lauljatar Laura Põldvere, näitlejanna Inga Lunge, muusik Kalle Sepp, näitlejannad Liis Lass ning Adeele Sepp, muusikud Joosep Järvesaar ja Kristjan Kasearu. Ja muidugi näitleja Raivo E. Tamm. Saatejuhiks on taaskord oodatud ja armastatud näitleja Märt Avandi.

TV3 paroodiashow "Su nägu kõlab tuttavalt" jätkab juba täna viienda hooajaga, mis tuleb varasemast veelgi lustlikum ja üllatusterohkem. Saate produtsent Triin Luhats lubab põnevust: "Tänavused osalejad on tõepoolest andekad ning säravad, kes rabavad televaatajaid neis peidus olnud andekusega," lisades, et osalejatele on tänavu loosirattas ootamatuid ning põnevaid valikuid.

Saadet juhib armastatud näitleja, heategevuspatroon ja multitalent Märt Avandi. Suursaate püsiv kohtuniketrio jääb samaks – Tanja Mihhailova, Olav Osolin ja Andrus Vaarik, kaheksa osalejat on aga kõik täiesti uued talendid, kes hakkavad rahvast oma paroodianumbritega vaimustama. Külaliskohtunikuks tänases saates on eelmise hooaja võitja Juss Haasma.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ alustab uue hooajaga TV3-s täna kell 19.30.