Video: Jörgen Norkroos
Tele
2. oktoober 2016, 22:15

Inga Lunge: raske on kuulata, kui žürii kritiseerib teisi (2)

Paroodiasaate "Su nägu kõlab tuttavalt" avasaates tegi Inga Lunge "Potsatajat". Uurisime, kas selleks rolliks oli raske valmistuda ning kas Lunge arust tegi žürii punktide andmisega liiga.

Vastuseks küsimusele, kas Potsataja rolliks oli raske valmistuda, vastas Lunge, et ta ei oskagi seda hinnata, aga talle meeldis Potsatajat teha. Seda, kas oli raske või kerge ei olegi tema arvates vaatajal vaja teada.

Lungel ei ole otseselt eelistusi, keda ta tahaks või ei tahaks parodeerida. "Vaatan, millised väljakutsed tulevad ja püüan siis hakata mõtlema, mida siis vastavalt sellele teha või ettevalmistada. Väga suuri hirme erinevate tegelaste või artistidega seoses mul ei ole, aga samas oh jess, saaks teda, ka ei ole," rääkis ta.

Lunge tunnistas, et žüriid kuulates on tal on teiste kohta kriitikat halb kuulata. "Kui kellelegi teisele öeldakse natuke midagi natuke kriitilisemalt, siis tärkab endas tunne, et ei olnud ju nii, et väga hea oli, sest minu arust olid tõesti kõik etteasted suurepärased," rääkis ta.

Lunge nentis, et kindlasti on väga raske žüriis istuda ja mingeid punkte panna. Kohtunikurollis olnud Juss Haasma kõrvalt kinnitas, et tõesti, on küll väga raske hinnata.

Kuidas Lunge enda esitusega rahule jäi ja millised emotsioonid tal veel pärast avasaate etteastet olid, vaata juba videost!