Mailis RepsFoto: Alar Truu
Inimesed
30. september 2016, 04:00

Tähetark Igor Mang: Kaalud, tulge – kogume koos Jupiteri energiat! (9)

Sel laupäeval korraldab armastatud tähetark Igor Mang Kadriorus Kaalude kokkutuleku. "Põhjus on astroloogilist laadi," põhjendab ta. "Paar nädalat tagasi liikus Jupiter Kaalude märki ja on seal aasta aega. See annab Kaaludele uued võimalused, uue mõtte eneseteostuseks."

Kaalude tähemärgis Eesti poliitikutel on olnud rasked ajad – Siim Kallas põrus presidendivalimistel ja presidendi tingel-tangel ei ole andnud hõlpu ka valitsusjuht Taavi Rõivale. Mang tõdeb, et planeetide seis ei olegi Kaalusid viimasel ajal väga soosinud. "Nad alustasid ajal, kui planeedid seda ei soosinud. Pluuto – raha ja võimu planeet – on olnud pikalt Kaljukitses ning see on Kaaludele raske seis. Päris paljusid Kaalusid on tabanud ebaõnnestumised või isegi tragöödiad. Näiteks Boris Nemtsov tapeti," selgitab ta.

Õnneks nüüd, kus Jupiter – kollektiivsuse, sotsiaalsuse planeet – liikus Neitsist Kaalude märki, hakkavad viimasele tähemärgile puhuma soodsamad tuuled. "Seni olid Kaalud kuidagi rõhutud ja vanades mustrites kinni, mõtetega, mis ei sobi praegusesse aega. Nüüd avanevad neile võimalused oma tegevusringi laiendada. Nad on nüüd entusiasmi täis ja leiavad lõpuks selliseid tegevusi, millel on mõte ka uues ajas," lubab tähetark.

"Siiski – kõigile Kaaludele ei pruugi kõik väga kerge olla. Sellist inimest ei ole, kellel on kõik kogu aeg hästi."

Jupiter on igas tähemärgis ühe aasta. "Möödunud aasta aega oli Jupiter Neitsis. See oli toimekas aeg Neitsitele: Neitsi Marina Kaljurand sai välisministriks ja kandideeris täiesti tõsiselt presidendiks. Ieva Kupce ei kandideerinud presidendiks, vaid võttis presidendi abikaasaks. Ka Juhan Partsil oli üsna tegus aeg."

Mailis Reps Foto: Alar Truu

Nüüd, Jupiteri liikumisega järgmisesse tähemärki, Neitsite aktiivsus väheneb ja saabub Kaalude aeg.

Sel põhjusel korraldabki astroloog homme Kadriorus Kaalude kokkutuleku. "Laupäeval on väga erakordne planeetide seis, kus Kaaludes on korraga nii Päike, Jupiter kui ka Kuu. Sellist sobivat seisu Kaalude kokkutulekuks sel aastal teist ei tule," märgib Mang.

"Kaalud pakatavad vajadusest end välja elada. Mina pakungi selleks võimalust: riitus kanaliseerib kokkutulnute energia. Tulla võivad ka teiste tähemärkide esindajad, peaasi et Kaalude energia domineeriks."

Niisiis on kõik Kaalud oodatud homme, 1. oktoobril kell 13 Kadriorgu, aadressile Weizenbergi 26. "Kogume endasse Jupiteri energiat," lubab Mang.

Ehk tasuks Kallasel ja Rõivaselgi läbi astuda, et endasse uue aja energiat hingata.

Kersti Kaljulaid Foto: Stanislav Moškov

Reps olnuks parem president kui Kaljulaid

Pärast läinud laupäevast presidendivalimiste läbikukkumist ütles Igor Mang, et selline asjade käik oli tähtedesse kirjutatud. "Presidendi valimata jätmine oli paljuski poliitmängude tulemus," märkis ta järgmisel päeval.

"Meie poliitikud tahtsid vägisi sokutada presidendiks meest, ent tähtede seis annab eelise naisele."

Tähetark rääkis, et planeetide seis oleks soodne Kaljukitsest Mailis Repsile, kuid ta lisas ka, et välistatud ei ole musta hobuse areenileilmumine. Tähed nimesid ei näita, kuid Kersti Kaljulaid näib ideaalse kandidaadina – tema ilmumine presidendisõusse oli tõeline üllatus. Ja ta on Kaljukits. Mang mainib, et pärast Kaljulaiu nime stendile riputamist on terve hulk inimesi tal tänaval kuuehõlmast kinni hakanud ja õnnitlenud: "Täppi panid! Must hobune! Naine!"

"Ma ise oleks siiski Mailis Repsi presidendiks soovinud," sõnab Mang.

"Tema oleks ametisse veel paremini sobinud kui Kersti Kaljulaid."