EESTI ETNOMUUSIKA AUHIND Foto: MARI LUUD
Saund
29. september 2016, 09:15

Algas Eesti etnomuusika auhindade Etnokulp 2016 hääletus

Eesti Pärimusmuusika Keskus jagab ka tänavu koostöös Raadio 2 ja ETV2-ga 7. oktoobril Viljandis Pärimusmuusika Lõikuspeol etnomuusika auhindu, mille võitjad selguvad rahvahääletusel.

Etnokulbiks ristitud auhindu antakse sel korral publikuhääletuse teel välja seitsmes kategoorias: parim artist, parim pärimusmuusik, parim heliplaat, aasta parim lugu, uus tulija ning auhinna saavad ka aasta parim DJ ja  uusfolk artist. Võitjad selguvadwww.folk.ee kodulehel läbiviidava avaliku hääletuse teel, mis algas 27. septembril ning kõigil on võimalus oma hääl anda sellele järgneva üheksa päeva jooksul.

Kaheksandat korda välja antav auhind Etnokulp on antud žanris ainus tunnustus, mille saavad rahva lemmikud. Kuigi  auhinnagalal annavad ka Raadio 2 ja Eesti Pärimusmuusika Keskus välja oma erikulbid, on rõhk ikkagi muusikasõprade arvamusel.

Etnokulbid jagatakse Pärimusmuusika Lõikuspeol  7. oktoobril, algusega kell 20.00 pärimusmuusika aida suures saalis. Otseülekannet  sündmusest võimalik vaadata ETV2 vahendusel.

Kõigi hääletajate vahel loosib Eesti Pärimusmuusika Keskus välja Lõikuspeo passi kahele.

Etnokulpide nominendid ja hääletuskeskkond: http://folk.ee/etnokulbid-2016-haaletusvorm