Foto: Aldo Luud
Tele
27. september 2016, 14:38

Laura Põldverel pole kodus telerit: vabal hetkel olen lähedastega või teen muid asju (11)

Sel hooajal "Su nägu kõlab tuttavalt" saates osaleval Laura Põldverel teleri vaatamise jaoks aega ega tahtmist ei ole, tal ei ole kodus isegi telerit!

Laura kolis aprilli alguses uude elamisse, kuid telekat ta sinna veel soetanud ei ole. Suur televiisorivaataja Laura ei ole. "Eelmises elamises oli mul kaks telekat, millest üks ei töötanud ja teist ma ei osanud käima panna," rääkis ta.

Lauljanna vaatab filme väga harva, tavaliselt siis, kui ta haige on, eesti seriaale ta ei jälgi. Oma vabad hetked täidab ta muude tegevustega. "Kui on vaba hetk, siis ma võtan selle aja, et olla lähedastega, või teen muid asju," ütles ta.

Laura lemmiknäitleja on Johnny Depp, eesti näitlejatest tõi ta esile Raivo E. Tamme, kellega koos sel hooajal SNKT saates võistleb. "Ta on lihtsalt võrratu enda karakteris ja mahlas, selliseid karaktereid on Eestis palju minu arust," sõnas ta.

Küsimusele, kas ta enda sooritusi näosaates ka telekast vaatama hakkab, vastas ta, et oleks muidugi tore vaadata. "Osalejana ma olen seal trallis ju sees ja võib-olla ei saa nii lähedalt jälgida, mida ka teised teevad, tahaks ikka kogu kombot näha," rääkis ta.

Laura lootis, et ehk leidub aega koos teiste saateosalistega ühiseid saate vaatamisõhtuid korraldada.