Raamat

"Maailm paksude mätta otsast": mõni kelner siiski märkab, et paks ei mahu tooli ära (9)

LISA KOMMENTAAR

Riho2. oktoober 2016, 23:40
Paksud võiks lõpetada selle hamburgeri söömise, sest muidu lähevad nad lihtsalt lõhki. Nad võiks kodus istuda, sest muidu ei ole teistel ruumi Mcdonaldis!
tervislik burger3. oktoober 2016, 00:07
Burgereid mugivad vist rohkem hoopiski peenikesed. Mina tunnen pakse, kes söövad minust tunduvalt vähem ja vähema kaloraažiga toite. Aga rämpstoidukohas olev paks lihtsalt jääb silma.
rahulolev2. oktoober 2016, 22:55
Sageli pole söömine ega vähene füüsiline koormus paksuks minemise põhjus. Tore oleks, kui neid aktsepteeritaks nagu kõiki teisi. Sageli arvatakse, et kogukamat inimest solvatakse kui talle "paks" öelda, tegelikult näitab see vaid ütleja rumalust. Tänapäeval on poes toolid, mis mitte soovitav üle 85 kg. Kõik mu pereliikmed sellest kaalust kergemad, aga külaliste tulekul, kas enne istumist kaalule või siis hakkan otsima naabritädilt taburetti.
Eks jah2. oktoober 2016, 18:22
Paksudel peaks olema bussi ja rongipiletid 1,5 korda kallimad sest nad võtavad rohkem ruumi
ehh1. oktoober 2016, 21:58
tänane kirjeldus oli paksust propageeriv.
olen ise keskmise kehaehitusega ja paksudest on lihtsalt kahju, nad oma tervist ja eluiga ei hinda!
kunagi 1 paks vanem tädi rääkis, kui palju ta rohud maksavad ja pensipäeval läheb suur hulk raha rohtudele. haiguste nimistu polnud lõppu... nagu polkovniku lesk. küsisin siis, mis ta on elu jooksul teinud selleks, et mitte haige olla. vastuseks oli vaikus.
jahaaa1. oktoober 2016, 16:52
Kõige naljakam on see, et peenikesed tunnevad ennast puudutatuna. Kuigi neil on ju kõik korras. Võis siis ikka pole? Niipea kui kui kuskilt ilmub välja mõni paksem inimene, kes hoidku jumal ei tahagi kõhn olla või siis lihtsalt polegi oma kaalu pärast pidevas mures, hakkavad lendama mürgised märkused ja isiklikud solvamised.
See on vist see eestlasele omane värk, et kui keegi on oma eluga rahul, siis peab teine tegema kõik selleks, et ta tuju rikkuda. Et saaks ikka käru keerata ja näha, et keegi tunneb ennast halvasti.
Üks hea tuttav ütles kord, et alla 100 kilostelt meestelt peaks valmisõiguse ära võtma, sest nad pole võimelised ühiskonnja probleeme adekvaatselt tajuma.
Max30. september 2016, 15:35
SÄMMI GRILLis, kui vana SÄMM veel elanuks , peaks ta küll trepi astmel sööma. Toolid täpselt nagu kirjeldasite.
Matt29. september 2016, 11:48
Normaalne inimene29. september 2016, 11:14
Min arvan isiklikult, et võtku siis oma tool kaasa, kui ei sobi see, mis on restoranis. Peenikestel on kaa ikka mingid õigused ju ja miks ma peaks istuma lotendava diivani peal kogu aeg?