Foto: TV3
Tele
26. september 2016, 22:41

MIS JUHTUS KRISTOGA? Selgeltnägija Jelena jahmatas noormehe lähedasi ja saatetegijaid (35)

Selgeltnägijad said täna lahendada möödunud aastal Põltsamaal surnult leitud Kristo loo. Kõige lähemale sellele, mis võis juhtuda, sai Jelena.

"Loodan selgeltnägijatelt, et saan ehk mingi südamerahu," rääkis Kristo õde Pille saate alguses põhjusest, miks ta üldse lubas saate enda koju.

Katse katkes üsna pea Martini jaoks, kes väitis, et noormees pole surnud, vaid haiglas. Ka Antonina, kes küsis abi pendlilt, pidi lahkuma pärast seda, kui väitis, et noormees hukkus avariis. Vera ja Elu Kaitse jäid ülesandega samuti jänni.

Anu seevastu pakkus, et noormees "justkui lendas kõrgemalt". Ka Raul pakkus, et noormees hüppas kuskilt alla − korstna otsast. Hukkumispaika jõudes istus ta täpselt sellesse kohta, kust Kristo leiti.

Leedu selgeltnägija Andrzej arvates leidis aset konflikt, mille tagajärjel kaks meest Kristo tapsid ning auto pakiruumis ta korstna juurde viisid. Politsei aga lükkab selle versiooni ümber, sest sündmuskohalt auto liikumise jälgi ei leitud.

Kõige enam kirjeldas juhtunut Jelena, kes tõi välja, et noormehel oli tüdruksõber ja ta tegeles poksiga. Ta kirjeldas Kristo hauda, kus on valged lilled ja taamal valge rist.

undefined Foto: TV3

Ka hukkumispäeva pani Jelena peaaegu paika − kuigi möödas oli 43 päeva, pakkus Jelena arvuks 41. Teel Kristo korterisse nägi Jelena enda sõnul ka und, kuidas inimene kukub end kõrgelt surnuks.