Mia FarrowFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
23. september 2016, 15:34

Mia Farrow' poeg võttis endalt ise elu (1)

Legendaarse Hollywoodi näitlejanna Mia Farrow’ 27aastane adoptiivpoeg Thaddeus ei hukkunud mitte autoõnnetuses, nagu algul räägiti. Noormees lasi end oma autos maha.

27aastase Thaddeus Wilk Farrow’ elutu keha leiti kolmapäeval Connecticuti osariigis tema autost. Politsei esindaja sõnul oli noormees saanud eluohtliku vigastuse. Nüüdseks on selgunud, et Farrow’ poeg oli end maha lasknud.

“Oleme rusutud oma armastatud poja ja venna kaotuse pärast,” kirjutas Farrow (71) neljapäeval Twitteris, kutsudes oma konto jälgijaid üles toetama Ameerika enesetapuennetuse fondi. “Thaddeus oli imeline ja vapper inimene, kes sai oma lühikese elu jooksul nii paljudest raskustest võitu. Tunneme temast puudust,” vahendab ajakiri People.

Mia lapsendas Thaddeuse 1994. aastal Indiast Calcuttast kaks aastat pärast seda, kui ta oli lahku läinud oma kauasest partnerist Woody Allenist. Orbudekodus lastehalvatusse haigestunud poiss oli alakehahalvatusega. 2013. aasta Vanity Fairi intervjuus rääkis Thaddeus, et õpib politseinikuks.