Foto: PantherMedia / Scanpix
Tele
23. september 2016, 13:06

Presidendivalimised ja "Doktor Silva" - ehk mida nädalavahetusel telekast vaadata?

Kui nädalavahetusel välja pidutsema ei viitsi minna ja vihma kah sajab, siis on ideaalne aeg ennast mugavalt diivanile sättida ja vaadata, mida põnevat telekast tuleb!

Eeltöö selle kohta, mida telekast vaadata, tegime teie jaoks ära!

REEDE, 23.09

Presidendivalimiste saaga hakkab varsti lõpule jõudma. Täna on ETV ekraanil kell 21:35 Presidendikandidaatide debatt, kus väitlevad valmiskogus üles seatud kandidaadid. Saatejuhid on Andres Kuusk ja Marko Reikop.

Kel aga presidendivalimiste trallist juba kõrini on, siis Kanal 2es alustab kell 21:30 Uut hooaega Margna ja Jõekalda juhitud „Nädalalõpp Kanal 2ga. Seekord on saates Hannes Võrno, Marko Kaljuveer, Lydia Rahula ja Marilyn Jurman.

Kell 23:30 on Kanal 2 eetris hittkomöödia „Click – superpult“, peaosas Adam Sandleriga.

TV3es alustavad uut hooaega lausa kaks saadet. Esiteks, kell 19:55 „Me armastame Eestit“. Peeter Oja meeskonnas astuvad võistlustulle Daniel Levi Viinalass, Erik Orgu ja Reet Linna ning Hannes Võrno võistkonnas on Triin Niitoja, Mihkel Mattisen ja Evelin Ilves. Saatejuhiks nagu alati, armas Eda-Ines Etti.

Kell 21:30 alustab uut hooaega „Doktor Silva“, milles liitub lõbusa personaliga krutskeid täis koristajana Ita Ever.

Kell 23:00 saab vaadata komöödiafilmi „Mullivanniga tulevikku“.

LAUPÄEV, 24.09

Kell 11:45 alustab ETV Presidendivalimiste otseülekandega Estonia kontserdisaalist, mis jätkub ka kell 15:45.

Kell 20:30, nagu ikka, saab kaasa elada sarja, "kus midagi ei juhtu“ tegelastele Õnne 13nest.

Kanal 2es saab kaasa elada võimsatele naistegelastele. Kell 21:35 on eetris „Sajandi valitsejanna“ teine episood. Pärast seda, kell 23:35 näidatakse filmi „Marie Antoinette“, peaosas Kristen Dunstiga.

TV3es on traditsiooniliselt kell 19:30 teleekraanidel lõbustamas lapsi mõni multifilm, seekord „Kollide ülikool“ ning kell 22:30 lõbustab, seekord juba täiskasvanuid, Charlize Theron komöödiafilmis „Noor täiskasvanu“.

PÜHAPÄEV, 25.09

ETV2es on kell 18:30 eetris tõeline uunikum, kõigi lemmik Operaator Kõps, animafilmis „Operaator Kõps seeneriigis“. Filmile on muusika teinud andekas Arvo Pärt.

Kanal 2es alustab kell 19:30 uus naljasaade „Eesti otsib superheeringat“, kus saab näha uusi „Heeringas Veenuse õlal“ šketse. Saatejuhtide Kristjan Hirmo ja Cool D eestvedamisel hääletab stuudiopublik nende seast parima šketsi.

Kell 21:30 on eetris saade „Ameerika talent“, kus lööb kaasa meie oma legendaarne akrobaat Vello Vaher.

Õhtu lõpetab kell 23:15 algav õuduspõnevik „Lohista mind põrgusse“

TV3 lõbustab kell 19:30 pere väiksemaid, aga miks mitte ka suuremaid animatsioonfilmiga „Kung Fu Panda 2“.

Kell 21:25 on eetris komöödia-romantikafilm „Suhete mänguväljak“, peaosas Gerard Butleriga.