Foto: PBK
Tele
22. september 2016, 13:26

"LAS RÄÄGIVAD" TÄNA: Lindsay Lohan avaldab jutusaates oma saladused

Lindsay Lohan räägib täna õhtul PBK kanalil saates "Las räägivad" oma keerulistest suhetest Venemaa ärimehe Jegor Tarabasoviga.

Hollywoodi diiva osalemisest tänases saates teatas oma sotsiaalvõrgus saatejuht Andrei Malahhov. Võtted möödusid pingeliselt.

Lindsay Lohan saabus Moskvasse päev enne saate võtteid, kus ta pidi rääkima oma suhetest noore Venemaa ärimehe Jegor Tarabasoviga. Kuid määratud ajaks näitleja Ostankinosse ei saabunud. Filmitäht jäi oma hotellinumbrisse, kuhu lõpuks suundus Andrei Malahhov ise ja veenis teda võtteplatsile siiski kaasa tulema. 

Vestluses saatejuhiga oli näitleja sunnitud meenutama kõige õudsemaid hetki, mis tal suhtes Venemaa ärimehega läbi tuli elada. Saate võtted kestsid terve öö.

Andrei Malahhov avaldas foto Lindsay Lohaniga oma Instagrammis kirjeldades seda nii: "hommikul, kell 4.55 saime tehtud ... Väsinud, aga õnnelikud ... liigutav ja haavatav Lindsay Lohan. Intervjuu silmast silma, maailma eksklusiiv. Vestlus soovist põgeneda üksindusest ja sellel teekonnal tekkivatest ohtudest Jegori nimelise noormehe ja tema rikaste vanemate näol Venemaalt".

Tänases saates saavad eesti vaatajad näha Lindsay Lohani avameelset pihtimust kell 18.55 PBK kanalil.