Jenny Shimizu Foto: Vida Press
Inimesed
21. september 2016, 15:09

Verega täidetud ripatsid, mäng nugadega, venna suudlemine ja lesbisuhted ehk Angelina Jolie veider armuelu

Verega täidetud ripatsid, mäng nugadega, venna suudlemine ja lesbisuhted - need on märksõnad, mis iseloomustavad Brad Pittist lahutavat Angelina Jolie'd

Vaatamata värvikatele seikadele, on näitlejanna väitnud, et on maganud vaid nelja mehega - kolm neist on olnud tema abikaasad, vahendab Daily Mail. Kuid Angelina seksuaalsed kogemused on vürtsikamad, kui Hollywood eales ette kujutada suudaks. 

Näitlejanna ebatavaline seksuaalsus sai alguse juba koolieelikuna. "Olin lasteaias väga seksuaalne," jutustas Angelina 2007. aastal ajakirjale OK!, kirjeldades, kuidas ta ühe enda välja mõeldud mängu käigus poisse musitas ning siis hiljem üheskoos paljaks võeti. "Mul tuli sellega palju pahandust!" 

Süütuse kaotas Angelina 14aastaselt koos emalt saadud õnnistusega. Selle fakti paljastas ta 2003. aastal ilmunud Cosmopolitani numbris. "Seksist ja emotsioonidest ei piisanud," selgitas näitlejanna, miks ta oma esimese noormehega teineteist nugadega lõikuma hakkasid. "Ühel hetkel tahtsin oma kutiga tunda end rohkem lähedasena. Haarasin noa ja lõikasin teda." Poiss vastanud samaga. 

Angelina Jolie 16aastasena Foto: Vida Press

Kahekümnendaks eluaastaks oli noor naine ära proovinud kõikvõimalikud narkootikumid, sealhulgas kokaiini, LSD ja heroiini, mis näitlejanna lemmik olnud. 

"Mustadest päevadest" kiskus Jolie eemale tema esimene abikaasa Jonny Lee Miller. Paar kohtus 1995. aastal filmi "Hackers" võtetel. Lahku mindi enne, kui film valmis sai.

Jonny Lee Miller ja Angelina Jolie Foto: Berliner Studio/BEI/REX

Sellele järgnes Jolie esimene lesbisuhe näitlejanna ja modelli Jenny Shimizuga, kellega ta kohtus filmi "Foxfire" võtetel. "Armusin temasse esimesest silmapilgust," on Jolie öelnud.

Jenny Shimizu Foto: Tom Vickers/Splash News

Veidi aja pärast naasis Jolie aga tagasi Milleri juurde. Abielluti 1996. aasta märtsis. Lahutati kolm aastat hiljem. Suhete virr-varri lisab veelgi vürtsi Shimizu, kes on kinnitanud, et nende suhe Angelinaga kestis siiski ka viimase abieluaastate vältel. 

Aastal 2000 ületas Angelina meediakünnise sellega, et suudles oma venda. "Ma olen oma venda väga armunud," teatas ta Oscarite galal, kus ta oli võitnud parima kõrvalosa tiitli filmiga "Katkenud elu". 

Angelina koos vennaga filmi "Katkenud elu" esitlusel Foto: BEI/REX

Peagi alustas ta suhet endast 20 aastat vanema Billy Bob Thortoniga. Paari kuu pärast abielluti Las Vegases. Billy Bob tundus Angelinale igavikuline valik, mistõttu lasi ta oma õlale mehe nime tätoveerida. Kaelas kanti ka ripatseid, mis olid täidetud teineteise verega. 2002. aastal adopteerisid nad Kambodžast lapse. Vaid kolm kuud hiljem tuli ootamatult teade lahutusest. "See tuli üllatusena ka mulle. Olime üleöö muutunud. Avastasin ühel päeval, et meil pole enam midagi ühist," kommenteeris Jolie toonast otsust. 

Angelina Jolie ja Billy Bob Thorton Foto: Matt Baron/BEI/REX

2005. aastal süüdistati teda unelmate paari Jennifer Anistoni ja Brad Pitti suhte purunemises. Jolie küll eitas süüdistusi, kuigi tunnistas, et armus oma kaasnäitlejasse, Brad Pitti, filmi "Härra ja proua Smith" võtete ajal. 

Brad Pitt ja Angelina Jolie filmi "Härra ja proua Õige" Foto: Splash News

2006. aastal teatas paar, et ootab oma esimest ühist last. Abielluti 2014. aasta 23. augustil. 

Eile teatas Angelina, et on alla kirjutanud paberitele, mis lõpetaks tema abielu Bradiga. Paaril on kuus last, neist kolm bioloogilist ja kolm adopteeritut. 

. Foto: Vida Press