Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
20. september 2016, 05:00

Päevahoroskoop: teisipäev, 20. september (13)

Jäär Väärtused võivad olla mõnes mõttes olulisemad. Seda nii positiivses kui negatiivses võtmes. Oluline on see, kuidas sa midagi kasutad. Ka nõuavad paljud suhted sinu käest rohkem, kui sooviksid.

Sõnn
Sõnnis liikuv Kuu moodutab õnnelikke aspekte teiste planeetidega. Seega ürita täna võimalikult palju tegutseda, sest tugeva Sõnnienergia toel suudad paljud asjad edukalt käima lükata.

Kaksikud
Kosmiline muster muudab sind äärmiselt loovaks ja fantaasiarikkaks. Su kõne voogab nagu luule ja su liigutused meenutavad plastilist tantsu. Samas võid olla hooletu või langeda mõne oma pahe ohvriks.

Vähk
Rõhk langeb meeskonnatööle või kollektiivsele tegevusele. Kaks pead on ikka kaks pead – see vana tarkus võib täna ennast meeldival viisil meelde tuletada. Kuid kaks pead võivad ka vaidlema minna.

Lõvi
Jätkuvalt on aeg soodne oluliste projektide käivitamiseks ning uute pikaajaliste eesmärkide püstitamiseks. Nüüd alguse saanud asjad saavad olema püsivad. Samas ürita minevikust rohkem lahti lasta.

Neitsi
Tajud avarust ja vabadust enda ümber. See tekitab sisemise elevuse, mida saad näiteks loomingus suurepäraselt ära kasutada. Soositud on vaimse sisuga suhted, näiteks suhted mõttekaaslastega.

Kaalud
Veenuse ja Marsi sekstiili tõttu suudad endas edukalt ühendada naiselikud ja mehelikud energiad, mistõttu oled inimestega suhtlemisel väga osav ja suudad leida kauaotsitud tasakaalu.

Skorpion
Juhul, kui sul pole hetkel kindlat partnerit, siis vaata rohkem ringi – nimelt on nüüd võimalik, et kohtud ootamatult inimesega, kes vastab suurepäraselt su ootustele ja lootustele.

Ambur
Kui sul on olnud probleeme tervisega, siis nüüd tasuks midagi olukorra parandamiseks ette võtta. Hea päev nii ravikuuri alustamiseks kui ka näiteks suitsetamise mahajätmiseks.

Kaljukits
Sinus on energiat ja see paistab ka välja. Oleks siiski parem, kui see jõud leiaks positiivse väljundi. Õige aeg hingeliste ja kehaliste energiate ühendamiseks. Parim päev ka armurõõmude nautimiseks.

Veevalaja
Veenuse-Uraani opositsiooni tõttu otsid vaheldust ja põnevust, ajad taga sensatsioone. Parim päev kunsti ja loomingu erinevate vormide nautimiseks või siis millegi erilise kogemiseks.

Kalad
Päev on oluline ühiskondlikus plaanis. Paraku on siin võimalikud nii ootamatused kui ka olukord, kus näiteks su boss üritab sind kuidagi paika panna. Jää endale kindlaks ja ära lase endale pähe istuda!