Õhtulehe horoskoobid

Päevahoroskoop: teisipäev, 20. september (13)

LISA KOMMENTAAR

Jäär20. september 2016, 08:37
Sinu armuelu on justkui aktsiagraafik - liigub üles alla. Tänane päev on aga hea kõigeks, mis puudutab romantikat, armusuhteid ja seksi. Seega ära lase head võimalust käest kui veel seksiekspert veevalaja on käepärast võtta. Hoia eemale tuimast vähjast, lõvist, neitsist ja kaksikutest. Suurimad rivaalid sinu armusuhteid rikkumas on ambur ja kaljukits.
Kalad20. september 2016, 06:33
Parim aeg lahendada sassis suhteprobleeme. Väldi konflikte ülemusega - ta võib tahta sinu seksapiilsust ära kasutada ja see võib sulle maksta töökoha. Võid abi otsi seksiekspertidelt või seksieksperdilt veevalajalt.
Veevalaja20. september 2016, 06:32
Veenuse liikumine üle linnutee muudab sind väga haavatavaks, eriti just armuasjades. Samuti muutud sa väga teravaks ning võid oma sõnadega kallimale haiget teha. Tasakaalu leiad jäära ja kaljukitse juures.
Kaljukits20. september 2016, 06:32
Näed järsku enda ümber inimesi, kellel on vähem kui sinul. Ühest küljest teeb see sinu tuju heaks, teisest küljest aga tunned neile kaasa. Abista, kui saad. Armusuhted veevalajaga vajavad värskendamist. Hoia eemale jäärast ja skorpionist.
Ambur20. september 2016, 06:30
Täna võiksid aga näidata oma pehmemat palet. Olukord on selline, et umbusaldus ja kangekaelsus võivad viia sinu armusuhte ummikusse. Headust ja usaldust üles näidates võid aga avastada maailmas midagi uut.
Skorpion20. september 2016, 06:30
Võib tekkida pingeväli isikuga, kellega oled sunnitud ühes ruumis viibima. Ka ei tohiks täna mitte mingil juhul alustada uute ettevõtmistega. Päev tervikuna on pisut nostalgiline, soosides kodust elu.
Kaalud20. september 2016, 06:29
Oled vastuvõtlik uutele suhetele. Võimalik, et saad uue sekspartneri või koguni uue hingekallima. Seega lähenevad päevad võivad Sulle tuua meeldivaid üllatusi kui kohtud kogemata veevalajaga.
Neitsi20. september 2016, 06:28
Kuu liikumine Skorpioni märgis võimendab sulle tüüpilisi omadusi. Oled ehk ülemäära enesekeskne. Teiste silmis näed pindu, aga palki enda omas mitte. Samas sobib päev ka suurpuhastuse läbiviimiseks, vana kola sorteerimiseks.
Lõvi20. september 2016, 06:27
Oled energiast tulvil. Sinust hoovab tugevat seksuaalset energiat, mistõttu sinu mõju vastassugupoolele on märkimisväärne. See omakorda võib kaasa tuua kirgliku ja tormilise suhte või koguni kohese abieluattepaneku neitsile.
Vähk20. september 2016, 06:26
Planeetide suhteliselt soodne asend loob positiivse enesetunde. Kui on olnud ebakõlasid ja takistusi, siis nüüd õnnestub need kerge vaevaga kõrvaldada. Samas kipud kõigega liialdama ega suuda piiri pidada. Hoia eemale jäärast, kaljukitsest ja veevalajast.
Kaksikud20. september 2016, 06:25
Merkuuri vastasseis Pluuto suhtes toob välgunoooli sinu ja sinu kallima suhetesse. Raskeid aegu on kõigil ning peaksid teadma, et need ei kesta kaua. Varsti on jälle päike taevas!
Sõnn20. september 2016, 06:24
Saabunud aeg on võimaluste poolest paljulubav. Mõni uus proovikivi on juba ootamas. Suhted partneriga muutuvad paremaks ning kui oled püsisuhteks, võidakse sulle lähiajal teha abieluettepanek neitsi või siis lõvi poolt.
Jäär20. september 2016, 06:23
Sinu armuelu on justkui aktsiagraafik - liigub üles alla. Tänane päev on aga hea kõigeks, mis puudutab romantikat, armusuhteid ja seksi veevalajaga. Seega ära lase head võimalust käest.