Inimesed

Anu Saagim: Erika Salumäe ja ta tütar Sirli on teinud tülist palagani! (344)

LISA KOMMENTAAR

Milleks see jura!!??23. september 2016, 21:40
Meedia teeb ju mis tahab , aga kas keegi ka teab tegelikke põhjuseid jne . -- ärge plähvige niisama
Üks ema ja vanaema19. september 2016, 16:56
Emana soovime oma lastele parimat. Kuid kas seda soovides oskame alati ise kõik õigesti teha? Ükski inimene pole ideaalne ja ilmeksimatu. Meenub tuntud laulusalm: "meil tööd ja mängud võeti vati seest, meid kaitsti kiivalt pettumuste eest..." 17-aasat neidu pole enam võimalik käskida ja keelata nagu 5-aastast. Teismelistes tekitab see ainult viha ja trotsi. Me kõik oleme sündinud siia ilma õppima. Vahel ei õpigi inimene muidu kui vigadest. Erika soovis, et tütar kannaks edasi tema tuntud perekonnanime. Kuid kas praeguses olukorras on see tuntud nimi tütrele kasuks tulnud? Kui Sirli oleks tavaline neiu, poleks ei meedia ega üldsus talle mingit tähelepanu pööranud. Kas ilmas vähe teismelisi rasedaid. On nooremaidki sünnitajaid olnud. Küllap jätkab Sirli edaspidi ka hetkel pooleliolevat haridusteed, ema ei peaks nii väga muretsema. Tänapäeval on selleks rohkem võimalusi, internet jm.
Usun, et paljud, kes siin kommentaarides Sirliga kurjustavad, on ise temast kordades vanemad. Kas mäletate veel iseennast teismelistena? Kuid ajad ja olud olid siis teised. Polnud arvuteid ja mobiiltelefone.Polnud ka selliseid telesaateid, kus inimeste eraelu avalikult arutatakse. Meenub Ingrid Tähismaa soovitus ühes telesaates, et andes intervjuud ajakirjanikule, tuleb meeles pidada, et ajakirjanik ei ole sinu sõbranna, vaid tema huvi on saada huvitav lugu. Nii et enne mõtle, mida ütled. Arvan, et ei Evelin ega Kroonika osanud sellist asjade kulgu ette näha. Paraku on juhtunud väga kahetsusväärne lugu, kus rase teismeline on tõmmatud ajakirjakirjanduse hammasrataste vahele. Seda poleks tohtinud juhtuda.
Sirli, pea meeles, et ema on meil kõigil üksainus. Ema muretseb Sinu pärast ja soovib Sulle head. Andestage teineteisele ja leppige ära. Kui vaja, võiksite perenõustamisse minna. Ajakirjandusega soovitaksin edaspidi mitte suhelda.
19. september 2016, 19:49
Sirli on eufooriasse sattunud Grandide klantselust. Kuid ta ei mõista et selles villas ei ole midagi nende oma, isegi mitte sisustus. Kogu varandus, mis koosneb vaid jumalakujukestest ja maagiaraamatutest, mahub neil vaid auto pagasnikusse, sest kogu maja ja selle luksus on üüritud. Kroonika aga kasutas kroonilise närvihaiguse alla kaannatava haige alaealise ütlemisi ära, samas nimetades ka Erikat halvustavalt "ekstsemipniks, kes on maha kantud".
19. september 2016, 13:34
no kui eerika on eelmise sajandi tundmatu rattur, siis laps ju üsna kehvast nõukaaegsest materjalist. Sellepärast ta sihuke ongi, väike virisev tõllmokk
Edda19. september 2016, 13:28
Ei saa see plika ilma ema nõusolekuta ei mehele ega Shanti*ks ega kellekski kolmandaks. Rahunegu maha ja hakaku aga taas õpikutes tuhnima, aega on titepepu pesemiseni veel küll, mis ta logeleb seal, ta on elus logeleda saanud küll, nagu olekust ja väljanägemisest näha. Ei anna Erikaga võrreldagi. Ja nii lihtne see ongi - lõpevad kõik jamad, nii iseendas, kui ümberringi.
19. september 2016, 02:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
19. september 2016, 08:20
ei käitunud inetult---oli välja öeldud lapselik siirus oma kannatustes !
19. september 2016, 08:42
Mis siirus ja mis kannatused? Kui on kannatused, siis tuleb pöörduda vastava psühholoogilise abi poole, aga mitte plärtsuda kollases meedias terve ilma ees. Kui videos mainib, et "oli näljas 5 või 10 päeva," siis ka Kroonikal pole mõtet tema ütlemist siluda "nädal või 10 päeva". On ikka vaks vahet, kas 5 päeva või 10 päeva.
19. september 2016, 10:31
küll võib üks kommija ikka nii loll olla, kes arvestab tüdruku nälgimise päevi !??
to 10:3119. september 2016, 11:13
küll võib üks kommija ikka nii loll olla, et usub teismelise igat sõna mis on meediasse paisatud.
Elu nagu tsirkus19. september 2016, 01:03
AnuSaagim on teinud oma elust palagani.
saatejuhi haridus?18. september 2016, 23:31
Sahinad Salumäe alkonõrkusest ja vihjeid võimalikule psüühikaprobleemile on ju kaua liikunud.
Imestama paneb, et arstiharidusega saatejuht sinisilmselt sellest mööda vaatab (või ei saa ta aru tõesti?) ja võtab saatesse . samal ajal teades et saadet vaatab kuskil rase hilisteismeline suhkruhaige (?) ja epilepsiat põdev tütar.
Mis saatejuhil arus oli ? Inimeludega EI mängita.
19. september 2016, 08:04
Saates polnud mingeid tütrevastaseid ütlemisi, noortest räägiti vaid head. Evelin kutsus oma saatesse mõlemad osapooled ning noorte osaks oligi rääkida oma õnnelikkusest ja noored olid nõus seda ka tegema. Kuid saades teada, et ka Erika läheb sinna saatesse, piiga loobus. Pidi olema ikka ääretu vihkamine oma ema vastu, et oma õnnelikusest rääkimise asemel vaatas seesama teismeline tütar hilisõhtul seda saadet ning hommikuks oli juba oma ema mutta trampimise video Kroonikasse saadetud. Muidugi süüdi olid jälle teised, seekord siis ka Evelin: "Miks pean MINA oma emalt andeks paluma, las ta tuleb ISE minu ukse taha!"
Erikal võib sellise iseka mõtlemisega teismelisega olla tõesti suuri raskusi temaga läbisaamisel. Piiga solvus, et ema ta mängupulma ei tulnud ja sealt algas tema tõeline vihalartsatus, mida ta ise pidevalt oma närvisüsteemis üles kütab ja ise omale atakke esile kutsub.. Iga normaalne ema tunneks muret oma alaealise lapse pärast kes sõidab raseduse viimasel kuul pika lennusõiduga kuuma kliimaga Taisse. Kui midagi juhtub temaga, vastutab ju Erika, mitte ämm ega äi ega ka peika ise.
19. september 2016, 08:30
Jälle Evelin ja Evelin !? Saatejuht oli täiest omal kohal ja ta tahtis hoopis saates mõlemaid pooli lepitada !
kas?18. september 2016, 23:06
Lensinil on vesi ahjus,? Võttis appi sõbranna, kellel igal fotol peaaegu pokaal shampusega käes, isegi oma kodus voodis.Lensin oma Goweritega alustas, nüüd võttis napsulembese sõbrantsi appi. Ilmselt on kohtutee ikka veel meeles, nüüd saab järjekordse hoobi. Mis teha, poleks tarvis olnud alustada seda palagani.
4. käsk18. september 2016, 17:42
Biibli 10 käsust- austa oma isa ja ema et Su käsi hästi käiks.
Eeestis18. september 2016, 17:26
voib juba 14 aastane seksida voi olen millestki valesti aru saanud? Mis te siis vingute? Pealegi tunnen kahte naist kes 16 aastaselt synnitanud ja neil on asjad korras ja koolid lopetatud.
Mõtlen,18. september 2016, 17:15
et Evelini saates ütles Erika, et koos oma advokaatidega panevad kokku materjali andmaks ajakirjandust kohtusse. Kui see, mida ta tütar räägib, on tõsi, siis mis kohaga need advokaadid mõtlevad, et kohtugeissi üldse alustada. See saab ikka üks väga imelik hagi olema. Muidugi me ei tea veel süüdistuse sisu, võibolla seisneb see milleski avalikustamata asjades.
No ja võibolla on kogu selle saaga taga veel siiani rääkimata väga kurb ja traagiline osa, mida teab ainult ema Erika ise ning Kõigekõrgem.
18. september 2016, 18:06
Jäme ajakirjanduseetika rikkumine, nii nagu seda on Kroonika ka varasemalt teinud.
Nii mõnegi punkti vastu on eksitud.
http://www.eall.ee/eetikakoodeks.html
Kroonikal ei ole õigus võtta enda peale ühe perekonnatüli lahendamist ning hakata kohut mõistma, seda enam et tegemist on 3 inimesega, kes põevad või on põdenud raskeid haigusi. (Erika oma seljahaigusega, Sirli epilepsia ning Kerli Uustalu ajuinsult). Selle jaoks on vastavad perenõustajad ning koolitatud spetsialistid, kuhu tuleks pöörduda. Viimases Kroonikas tunnistas Sirli, et tema ei olevat öelnud et Erika jäi pulmadest kõrvale alkoholilembuse tõttu. Seda olevat teinud hoopis keegi teine, kes oli sellest Kroonikale helistanud (Maali Maalt Laadanaiste külast?).
Kroonika poolt avaldatud materjalid ja teadlik sopaga üle valamine on tekitanud kannatusi mõlemale poolele, eriti Erikale, sest veerema lükati lumepall, mille tagajärjed olid traumeerivad.
Jah19. september 2016, 19:00
Lugesin praegu seda ajakirjanduseetika koodeksit. Oi, siin on jämedalt rikutud mitut punkti!
Nn18. september 2016, 17:07
See kutt leiab endale paari aasta pärast kauni esindusliku tibi!!!
Miu18. september 2016, 13:28
Depressioon ja alkoholism on HAIGUS - süüdistada inimest haiguses ja parastada? Eriti nende haiguste puhul peavad lähedased kõvasti toetama ja mõistma, andestama ja aitama. Loe teemakohust kirjandust või küsi psüholoogi käest, kuidas inimene uuesti jalule aidata, mitte ära parasta siin, eriti oma ema üle. Mul tuli endalgi pisar silma, kui Sirlit kuulasin, kui rumal. Need haigused võivad suure tõenäosusega lõppeda surmaga - võib juhtuda et üks päev sul pole enam ema.
Klikkad vaid siia ja saad aru, millise perekonnaga tegu Uustalude näol -
https://www.youtube.com/watch?v=iUHmK2yLlOc - ja teised videod seal kanalil
http://www.flirtic.ee/1092484
http://www.aabramihobulausujad.ee/web/
18. september 2016, 14:39
Meil mängivad psühholooge ja perenõustajaid lausa kollane meedia, kontrollimata fakte. Eriti võigas oli lugeda viimase Kroonika esilehel Meelist Kapstase juttu, kus ta mainib et "ekstsempionid kantakse ju maha, sest nad ju enam ei müü ennast. Varem Erika "müüs" ennast, saatis isegi oma lapsest pilte avalikkusele, aga nüüd on tagaplaanile jäänud. Ja üleüldse enesemüümise turul ollakse "v ennad ja õed".Nüüd kus Erika Salumäe on kätte võtnud Kroonika vastu kohtutee, püütakse oma tegemisi siluda. Kuid igal medalil on alati 2 poolt ning millegi pärast meie kollane meedia on siiani vaikinud, et mitte Erika ise ei läinud Evelini saatesse ennast promoma, vaid et Evelin kutsus oma saatesse MÕLEMAD pooled - nii Erika kui ka noored, Sirli ja Gowri. Kui aga noored kuulsid, et sinna läheb ka Erika, lõid nad põnnama ning jätsid saatesse minemata. Neile meeldis ja ilmselt meeldib siiani tegutseda tagaselja, kutsudes enda vastu üles kaastunnet. Paljud lapsed armastavad mängida mingit rolli - mõni mängib arsti, mõni mängib kosmonauti jne. Kuid nagu selgub, mõni suur laps mängib ka oma pulmi ja mõni täiskasvanu mängib lausa oma matuseid. Sellised lapsemeelsed lausa solvuvad kui normaalne täiskasvanud mõistusega inimene ei osale nende mängudes. Sirli rääkis ju viimases Kroonikas ennast sisse - nende pulm ju oligi mõeldud Govride rõivaimpeeriumi reklaamiks. Nii et Erikal oli õigus, kui ta mainis et tema tütart kasutatakse oma reklaamiks ära.
arvamus18. september 2016, 15:55
Väga hea kommentaar.
vaatasin minagi18. september 2016, 15:54
neid linke.
Jah, vaevalt et sinna perre oleks valituks saanud keegi Maali tütar Pille Märjamaalt. Ikka kõlava nimega Salumäe! Pildilt, millel ollakse veel rõõmsalt koos, Erika ja Sirli, õhkub koostööd ja ema-tütre sõprust. Allkirjaks aga sobib, et on varastatud tütar! Videodest nähtub, et Sirli on õnnelik. Iga noor daam soovib just sellist trillallaatrullallaa elu, kus vaid pidu ja pillerkaar käibki. Kuid, kui perepoeg on nii ilus ja lõbus, just lõbus, kui kauaks jätkub sellist armastust Sirlile? Kardan, et siis on see omade vitsade aeg käes, kui kõlab etteheide, et noh oled kes, möödunud sajandi jalgratturi tytar VAID.
18. september 2016, 17:03
Sirli on varajases noorpõlves harjunud rahaga. Nüüd, kus Erika elab rahaliselt tagasihoidlikku elu, tõmbab Sirlit hoopis teiste varakate seltsi, nimetades neid "õnnelikuks perekonnaks". On ju nii popp teha kodus pilvedeni pidusid, minna Taisse sünnitama ning elada varaka ämma-äia selja taga. Kui nende noorte armastus oleks nii suur, nagu nad väidavad, siis mingu omaette elama. Las täiskasvanuks saades abiellugu kümneid kordi ja lahutagu. Nende oma asi. Kuid las saavad oma elus hakkama omaenda teenitud rahadega ilma et papad-mammad-äiad-ämmad aitaksid. Kuid arvata on, et kui neil tulevad esimesed raskused, seda ka rahaliselt, siis ilmub Kroonikasse uus video kus Sirli materdab juba oma ämma, et see "jättis ta ilma söögirahata". Epilepsia on närvisüsteemi krooniline haigus ning ma ei imesta et Erikal on olnud oma haige lapse kasvatamise ning tema pidevate tujude muutustega raskusi, kannatades sealjuures ka ise omaenda tervisehäda all. Kollane meedia aga on võtnud nõuks ta maatasa materdada. Täpselt nii nagu tehti Evelin Ilves maatasa, muutes ta lahutuse kohutavaks elamuseks. Mind on alati hämmastanud, kuidas võivad selliste räpaseid meedialugusid treivad ajakirjanikud minna oma koju, õrnutseda seal oma räpasusega oma mehe/naisega ning kallistada oma lapsi. NENDE lapsed ju samuti näevad, et vanemad mängivad kahepalgelist mängu.
Miu18. september 2016, 15:55
Vabandust õigekirja pärast, trükkisin liiga kiiresti. Valesti läks ka viimane link. Tegelik link - http://www.aabramihobulausujad.ee/web/?p=2396
Vanaisa18. september 2016, 12:34
olles kolme täiskasvanud lapse isa olen solvunud, et Õhtuleht ei avalda kommentaariumis minu arvamust, kui astun meeste kaitseks välja !Kõik ju teavad et Erika keelas juba algaastatel ilma mõjuva põhjuseta suhtlemise Sirli pärisisa Mardiga ,kes päästis ta vanatüdruku staatusest ! Olin ise aastakümned tagasi samasuguses olukorras, kus peale rasestumist ligi enam ei lastud ja tunnen täiega Sirli isale ainult kaasa !
KAS EI OSKA LUGEDA VÄ . . .?19. september 2016, 21:48
Isa Mart Rõuk (33), kes enne lapse sündi pere juurest sääred tegi, pole tänaseni järeltulija vastu huvi tundnud . . .
to Vanaisa / 12:34, 18. sept 2016 18. september 2016, 17:07
mis põhjusel keelati ? olgu, kui siin on kommenteerija nii väljendunud - siis lapsel on õigus täiskasvanuks saades igal juhul oma isa poole pöörduda ja selgitada suhtluseks eelnev ja edasiminek uuel lehel, ka päringut sellisel juhul emale esitada - emale !, mitte laadalistele!
Seega , Vanaisa , ole kasvõi 12 lapse või lapselapse suguvõsaga aga sa ei saa määratleda kaugjuhtimisel , kes on pere siseelus rohkem eksinud . Selline MÖLALAAT ongi Eestis peresid lõhkunud, innustanud olema lasteta ja/või üksikvanemana jne.
Mulle18. september 2016, 12:26
Jättis Erika saates väga rabeda kibestunud draamakuninganna mulje. Soigus muudkui poolelijaanud hariduse teemal. Mis siin enam vinguda kui laps juba tulekul. Mina emana toetaksin oma last igati ja ei laheks telekasse musta pesu pesema. Sirlist on vaga kahju. Ta peaks maja rahunema ja keskenduma oma tita ootusele veel nii positiivselt kui võimalik. Tais sünnitamine ei ole hea mõte eriti riskirasedana lendamine jne. Sünnita see lapsuke kasvõi hispaanias rahulikult. Küll osapooled rahunevad ja lepivad. Nüüd said ajakirjanikud kroonikast mõnusalt tolmu üles keerata. Seda jätkub ikka pikaks ajaks.
Minu tarkus siin18. september 2016, 12:03
On väga valus, kui su ainukesel lapsel on lapsepõli pooleli jäänud ja on varakult võõraste inimeste tõugata-tõmmata. Iga ema tahab last eluks korralikult ette valmistades anda ka hariduse, mis kindlustab leiva lauale ka pärast seda, kui juhtub nii, et mees järgmise naise ees pulmatantsu tantsib. Vanarahvas ka teadis, et parem karta kui kahetseda.
et siis 18. september 2016, 12:26
see oligi ette valmistus, juues ja ähvardades?
18. september 2016, 12:39
mis haridust annab Kaagvere kasvandik oma lapsele, kui endal see puudub !?
18. september 2016, 14:49
Paistab, et erekond Koorikut ülesärganud ja ründele viskunud!
anusaagim18. september 2016, 12:00
palagan18. september 2016, 11:55
seda palagani on alati armastanud Kroonika, et " sensatsioonidega" raha teenida. Neil toimetajatel puudub igasugune südametunnistus, kõik kõlbab müügiks. Imestan, kes seda Kroonikat üldse ostab, peab ikka palju raha olema, et sellisele ajakirjale raha kulutada.
Imekombel..18. september 2016, 11:19
on siis liigse erika ülistamise ja kaitsmise osas lõpuks jõutud ka isani, kellel oleks ka õigus sõna sekka öelda ! Mehena ja mitme lapse isana on vastik lugeda valdav enamus õelate elus pettunud eitede kommijate möla, kes teavad küll,et ega ikka pühast vaimust inimene ei sünni !? Müts maha Sirli isa Mardi ees, kes päästis erika katseklaasi eostamisest , sest olin isiklikult aastaid tagasi samas seisuses nagu Sirli isa !
Kergelt öeldes sobimatu18. september 2016, 10:52
on peredraamasid lahata teleekraanil.
Aga...18. september 2016, 10:15
miks keegi Sirli isast midagi ei räägi?
18. september 2016, 10:42
sellepärast, et erika keelas juba lapse imikueas suhtlemise, kuna temal oli vaja meest ainult eostamiseks !
Agale18. september 2016, 10:44
Äkki sirvid kommentaarid üle,saad targemaks.
Googlist18. september 2016, 10:49
Isa on Mart R6uk, kellele keelatakse kontakt tytrega.
to googlest18. september 2016, 11:15
Ära valeta. Isa pole kunagi oma lapse vastu huvi tundnudki.
"Mida veel, kui isa ei ole kunagi elus tahtnud isegi last näha. Siin ei saagi rohkem kommentaare olla, sest mina ei kujuta ette, et mul oleks kuskil laps, kes mind ei huvita. Ka minu vennad meesterahvastena jagavad seda arvamust."
http://kroonika.ohtuleht.ee/609835/isa-kus-sa-oled
mis siia18. september 2016, 09:20
Evelini saade puutub??Mingi tegelane toksib seda lollaka järjekindlusega.Saagimile teadmiseks,et kõik sai alguse ju kroonikast ja Lensinist.
18. september 2016, 09:19
Sirlid ja Gowrid, kui te loete neid kommentaare, siis teadke üht: Erika võib teie arvates olla maailma halvim ema, kuid ometi on tal üks hea iseloomujoon, mida teil ega ka kollasel Kroonikal ei ole.
Nimelt Erikal omab teiega võrreldes taktitunnet avalikkuse ees esinemisel selles osas, mis puudutavad tema pereelu.
Kroonika aga on lausa 2 korda kaotanud kohtus nii Erika Salumäe kui ka Birgit Varjungiga ja usun, et Kroonika kaotab ka kolmanda korra kohtus. Siis joovad paljud lugejad klaasikese veini et pidutseda, kui seesama Krista Lensin uuesti "vaibale" läheb...
http://www.ohtuleht.ee/547175/kroonika-peatoimetaja-krista-lensin-kais-kaotatud-kohtuprotsesside-par...
väga õige18. september 2016, 11:19
vaatasin Evelini saadet ja võin öelda, et Erika jättis väga hea mulje, just nimelt taktitundeline, lisaks arukas ja heatahtlik
Kroonikale kuluks veel üks kaotus kohtus tõesti ära, ehk lõpetab mõõdutundetu teiste inimeste elus sonkimise ära
ja Sirlile ütleks - pea meeles, et halvim mida teha võid on oma ema mõnitamine, see kõik tuleb just nimelt sulle endale hiljem tagasi, isegi kui ema on teinud vigu siis on sinu kui järgmise põlvkonna kohus olla targem (sinu ema pole poole sõnagagi oma ema halvustanud kuigi põhjust oleks) , armastus teeb pimedaks kuid nii pime ei tasuks siiski olla
Erika ei ole18. september 2016, 08:47
Sirli kohta midagi täpsemalt kirjutanud.
Huvitav, milliseid tempe teismeline tüdruk varem tegi, nii 2013-2014-2015?
Erika, kui Sirli peaksid nüüd lihtsalt vaatama ja vaikima. Aeg annab arutust.
Midagi arutada võiks 20 aasta pärast.
Ema Erika18. september 2016, 08:45
on alati ja jääb sümpaatseks ja armsaks naiseks, ole tervitatud Erika.
anusaagim18. september 2016, 08:43
on ise oma olemuselt palagan
Kurb18. september 2016, 08:34
on näha, kui pakud inimesed ei suuda adekvaatselt mõelda?! Juba mitu aastat tagasi oli juttu Erika alkolembusest ja agressiivsusest. Laps on selles sopas pidanud kasvama. Nüüd püüti Evelini saates musta valgeks rääkida ja kõik süüdistavad last selles, et ta julges tõe välja öelda. Ta ei mõnitanud kuidagi oma ema. Ja õige ema ei keelaks sellises olukorras olevat tütart abiellumast. Mida ta sellega saavutab`? Kas teeb tütre neitsiks tagasi või?
mh18. september 2016, 08:34
Pigem selle peigmehe pehmelt öeldes kummaline perekond on seda põhjustanud.
18. september 2016, 08:51
See on tõesti veel pehmelt öeldud
kui lapse jutt on kord nii ja kord naa, siis kuidas seda uskuda?18. september 2016, 07:37
mul on mingi intervjuu meeles, kas oli see teles või lehes, aga seal laps ütles, et pole ema käest kunagi riielda saanud. et ühe korra on vist mingi vastuolu olnud. aga muidu on suhted alati super heal tasemel olnud. ema on alati mõistev kaaslane olnud ja pigem sõbranna, kui ema.
ja see ei olnud mitte selline vastus, et praegu saame hästi läbi. vaid see oligi just nii öeldud, et terve elu jooksul on ainult üks vastuolu olnud. muidu on kõik superheailusroosamanna olnud.
ja nüüd tuleb ta välja ja ütleb, et tookord valetas.
kuidas ma saaksin uskuda, et ta poole aasta pärast jälle välja ei tule ja jälle ei ütle, et oki sorri aga läks vähe mööda. et olin tol hetkel rase ja hormoonid möllasid ja emme peale pahane ja siis panin selliseid kilde maha.
ma arvan, et aeg annab arutust. elame näeme.
aga lapsel tasuks emmega ära leppida, enne kui hilja on.
eesti maksumaksja18. september 2016, 06:46
dr. Aru18. september 2016, 06:39
Mina koostaks kõigepealt raviplaani ja hakkaks kõiki ravima.Kui rohud võetud ja enam kedagi kinni ei pea hoidma, siis vaataks edasi.
dr Põrgu18. september 2016, 06:52
Võibolla Erikal oli õigus,kui tütrele söögiraha ei jätnud,Ene maha jättis ja õnnistusest loobus...seekõik oligi osa raviplaanist!!??...ja sünnitama peaks samuti kodumaal,siis jääb mõistus koju.
Veri on see mis rähnipoja puu otsa viib18. september 2016, 03:10
et Erika ema oli joodik ja ka Erika hakkas jooma mitte seitsmeteistkymne aastaselt vaid palju hiljem. Kes ytleb et ka Erika tytar ei hakka kunagi jooma. Ja ring voib täis saada. Mul on neist nii kahju. Erika oli meie uhkus. Ja me nutsime Raekoja platsil kui ta voitjana tuli. Ja seda ei vota keegi meilt ära.
ettepanek18. september 2016, 02:12
lõpetage ja lõpetame selle tsirkuse kommenteerimise.
www18. september 2016, 02:01
Evelini saade tuleks kavast maha võtta.
18. september 2016, 10:42
to www18. september 2016, 20:06
Sinu kommentaar tuleks siit hoopis maha võtta, mitte Evelini saade. Evelin on väga tubli ja ootan huviga järgmisi saateid.
xMees18. september 2016, 00:28
Isegi kui kõik videos räägitu vastab tõele, oleks pidanud Uustalude pere, omades Sirli suhtes vaieldamatult mõjujõudu, selle avalikustamisele käe ette panema, arvestades, et see teeb kahju kõikidele osapooltele, lahendamata seejuures midagi. Et nad seda ilmselt ei teinud, viib paratamatult järeldusele, et nad seda soodustasid - sellise asja suhtes neutraalseks jääda on võimatu. Ja kui nii, siis on vägagi võimalik, et ka võimendasid. Milleks?
Igal juhul on kõik see väga kurb ja loodan väga, et mõeldes peatselt sündivale beebile, tärkab neis arusaamine ning nad üsna varsti otsivad rahumeelset ja üksteist mõistvat kontakti Sirli emaga ning enam ei mõnule mõtte juures, et neil on korda läinud kaaperdada ülemaailselt tuntud sportlase ja Eesti rahvuskangelanna 17-aastane tütar, keda ta väga armastab.
tulge mõistuse juurde, peale, lähedalegi.18. september 2016, 05:12
WHO. THE. FUUCK. CARES.
.. lõpetage see kõik ära juba. m õ t t e t u.
õige18. september 2016, 15:25
tütar on Stockholmi sündroomi küüsis, elu rikutud surmani ja Uustalud on seda soodustanud
ähh19. september 2016, 10:57
Uustalud selle asja alustasid ju. Ilmselt on ka tekst tüdrukule suhu pandud. Kui Sirli poleks Salumäe, poleks mingit Kroonikat ja skandaali. Ämm ju Lensini sõbranna.
Ehh17. september 2016, 23:49
Aju saagim on solvunud, kuna teda ei võetud palagani dirigendiks
arvan18. september 2016, 01:12
et see Evelin oma totra saatega lasi nö. kassi kotist välja.
valesti arvad18. september 2016, 07:40
see mamma grand, kes flirtic portaalis suhet otsib http://www.flirtic.ee/1092484
lasi kassi välja. nüüd ei saa teda enam kotti tagasi. sest üks pool ei tahagi teda kotti saada.
mis puutub18. september 2016, 01:35
siia Saagim, tema poleks nii lolli saadet teinud.
peab mainima18. september 2016, 13:57
Saagim teeb veelgi hullemaid saateid, neid suisa ei sünni üldse kommenteerida.
oi oi siinne rahvas!17. september 2016, 23:30
Et kui keegi on teie arust mingi kangelane (tegelikult on Olümpia üks mõttetu priiskamine ning mõttetu tegevus), siis võib ta valimatult oma lähedasi piinata! Siin kuidagi üldse on nii, et enda arust tähtsataele tegelastel lastakse sigatseda, peaasi, et on tähtis! irw Mul on kahju, et see tüdruk sellist manipulatsiooni on kannatama pidanud.
18. september 2016, 12:25
mis kangelane see Erika enam on.18. september 2016, 14:01
Rahva kingitud maja müüd kibekähku maha, medalid takka traavi. Ajab igas kohas eri juttu milleks seda vaja oli. Ega ikka täiesti tühja koha peale ka sellised jutud teki. Juba mitmed teavad rääkida,et ta joob, on vägivaldne. Nagu poleks vaja selliseid asju laia ilma paisata kui omal asjad ikka nihu kipuvad olema.
14:01-le18. september 2016, 16:01
Nimed,palun,need "mitmed" ja setmed?
Marta17. september 2016, 23:26
See ei ole tüli ja ammugi mitte palagan nagu A.Saagim arvab. See on teiste inimeste elu. Kahju, kui sellisest raskest olukorrast teevad n.ö sõbrad omale reklaami ja raha teenimise võimaluse. Seepärast on mul väga raske E.Ilvesest lugupidada. Arvan, et praegu on tagumine aeg tunnistada oma vigu, mitte otsida süüdlasi kusagilt kaugemalt. Paluda andeks ja anda andeks, olla üksteisele toeks ja abiks ja olla olemas tõeliselt, mitte ainult sõnades. Vahel meile ei meeldi meie laste teod ja sõnad, aga
meie ise oleme nad sellisteks ju kasvatanud või kasvatamata jätnud. Nüüd peab seda tunnistama ja ikka edasi minema.
juhhei17. september 2016, 22:02
Ka veidi jälginud seda elu. No tütrel on kindlasti õigus ja tal on omad valud ja seetõttu ka väljaütlemised. Aga küsimus on - kas seda peab meedia kaudu elama? Ma ei ole seda meelt, et kui ema on ikka igasuguseid asju teinud-öelnud, peab kõike aktsepteerima, sest ta on ju sinu ema! See pole nii! Ehk ma pole tahtnudki sellesse ilma ja sellest emast sündida? Omast kogemusest tean ja räägin. Aga asju klaaritakse omakeskis!
teate, teil on õigus!17. september 2016, 21:56
Vaatasin video lõpuni ja minu arust püüab see laps suhelda oma emaga kasvõi meedia vahendusel, kasvõi halvustades, peaasi, et üldse mingi suhtlus toimub.
Paraku17. september 2016, 21:43
tundub, et kogu loo taga on ikkagi see "armastav" uus pere, kus võimust võtnud võõras usk ja kombed + kuulsusejanu. Noor Sirli on nende tugeva mõju all, kuid see muutub kindlasti, kui ise õtlema hakkab.
...17. september 2016, 21:26
jälk...las pooletoobised jauravad
just-just18. september 2016, 16:02
17. september 2016, 20:59
Kas see tõesti on 17 aastase koolis häid tulemusi saanud neiu jutt või on see 10 aastase kibestunud, ema peale hetkel kurjaks saanud lapse lalin. Uskumatu. Sellist asja nagu ideaalne vanem ei ole olemas, Igal lapsel on mingi mälestus või solvumine oma vanema peale elus olnud ja tuleb ka nende lastel etteheited, see on tavaline. Vaatasin video lõpuni ja minu arust püüab see laps suhelda oma emaga kasvõi meedia vahendusel, kasvõi halvustades, peaasi, et üldse mingi suhtlus toimub. Ole tugev Erika ja ära mõtle, et sa ole midagi rohkem valesti teinud, kui mõni teine lapsevanem. Ole kannatlik ja oota ära, paari aasta pärast mõtleb see ajupestud laps teisiti ja sõnumite lõppu kirjutatakse jälle musi kalli , emme. Seniks kannatust ja mõistmist, Erika.
peatage palagan17. september 2016, 20:54
Võta üks ja viska teist, aga ausalt öeldes, see tütre etteaste ei meeldinud mitte üks raas.
omad17. september 2016, 20:53
omad koerad kaklevad,omad koerad lepivad.
Komm..17. september 2016, 20:50
Ei teinud Erika saates kedagi maha. Ütles, et saab vanaemaks ja on õnnelik selle üle. Noore inimese kõrv kuuleb just seda, mis teda isiklikult puudutab ja kuuleb just nii nagu tahab., mitte ei oska kuulata , mida öelda tahetakse. Erika ütles halvasti vaid kollase meedia kohta, mille hammasrataste vahele kõik see seltskond sattunud on ja mile kaudu teenida tahetakse. Emana tuleb osata lastest lasta lahti õigel ajal ja seda siis kui laps on täiskasvanud. Ja nii,et edasi taipavad lapsed olla emale toeks. Ära sekku siis enam oma laste ellu, kui seda ei paluta , vaid lase rahulikult kulgeda. siis on austus mõlemal poolel. Hetkel aga laps alaealine ja vastutab ema. Laps võrdles end intelligentsigeeniustega, vist loodab saada sama imeinimeseks nagu Jobs. Kas ka nii lapsikul viisil, elutarkust täis ja arenemata. Küll oskab ka tema oma laps kunagi talle teed näidata. Paraku küll samuti nagu on see noor inimene oma ema suhtes käitunud. Annaks jumal,et läheb veel kõik kenasti ja taipavad kõik,et panevad oma suud kinni kollase meedia ees.
kas17. september 2016, 20:01
18. september 2016, 07:48
jajah, tundub natuke isegi sirli jutu moodi. see hariduse pooleli jätmise koht. et see polegi ju oluilne. tähtis on kogemus. ja vaata, kui vahva, kui nii põlvest põlve ideed edasi kanduvad.
Sirli unustab, et tal samad geenid mis emaliinil17. september 2016, 19:50
ja sama kalduvus, nagu oli lugeda, on ka mehe vanemate liinil.
läbielanu17. september 2016, 19:44
Emme lasi pudelist dzinni välja. Noored on selles vanuses kui Sirli, ettearvamatud, sest hormoonid möllavad. Emadel jääb õigus solvuda ja oodata läbisaamise parandamist, aga kui juba last oodatakse, siis tuleb esimesena solvumisest üle saada ja lapselase saamiseks valmistuda ning oma tütart toetada. See oleks kõigi kolme huvides parem. Alati on targem andestada ja esimene samm leppimiseks astuda, mis sest et ootasid midagi muud.
19:44,-le17. september 2016, 21:05
Mismoodi see emme lasi,kui K.Uustalu facebooki lehele ilmus äkki Erika jaoks "teade"...?
eit17. september 2016, 19:33
erika ei rääkinud tütrest midagi halba evelini saates . seletas, et sirli on armunud ja pime . see juhtub sügavalt armununa pea kõigiga . sirli aga ütleb , et see eelmise sajandi jalgrattur ei huvita kedagi , aga ta on alati tahtnud omale sellist elu nagu tal praegu on ... küll sirli ükskord maapeale tagasi laskub ja hakkab mõtlema , mis ta on kokku keeranud . erika anna talle andeks , ta ei tea , mis ta teeb . inimesed võivad muutuda esimese seksuaalsuhte juures kardinaalselt . rase ka veel .aga arusaamine , et ema peab sellest õnnelik olema , et tütar õnnelik on ... sina preili oled endast liiga heal arvamusel .
eelmise sajandi jalgrattur 17. september 2016, 20:56
Erika Salumäe on kahekordne maailmameister ja kahekordne olümpiavõitja trekisõidus, Eesti Olümpiakomitee auliige, Eesti Koolispordi Liidu, Eesti Olümpiakomitee juures tegutseva MTÜ Olümpiavõitjate Kogu ja Eesti Petanque'i Klubide Liidu president (aastani 2008).
Eesti Koolispordi Liidu presidendina tõi Eestisse koolinoorte võistluse Jean Humbert Cup, mis toimus 25.–30. juunini 2009 Tallinnas ja millest võttis osa üle 500 noore sportlase 26 riigist üle maailma.
Ning nüüd arvab tema tütar, et ta ema pole keegi, mingi eelmise sajandi jalgrattur. Kes ta ise on? Jõudku ka nii kaugele, siis hakaku näpuga näitama.
17. september 2016, 21:18
F6nn17. september 2016, 21:19
Praegu on ta paha ema ja alkohoolik ,kes ei saa jalgu alla
17. september 2016, 21:31
Kas Sirli ise siin pidevalt kommenteerimas? Usu, sellise isepäise pubekaga lähevad vist ka kainete inimeste närvid krussi.
no20.5618. september 2016, 01:03
ta OLI sedakõike jah, aga jõi maha.
meenutab18. september 2016, 06:30
värnikut tõesti veits
195818. september 2016, 09:15
Olen just nende esindaja,kellele Erika oli uhkuse ja vabaduse sümbol. Mäletan seda tohutut ülevat tunnet,mis tema esimese olümpiavõiduga kaasnes. Mind ei huvita üldse tema tütre sonimine oma uuest perekonnast, lapsest,pulmadest jne. Tehku seda 4 seina vahel ja jätku oma ema mustamine kollases meedias. Ta ei saa aru,et keegi ei oleks temast huvitatud,kui Erika Salumäe ei oleks tema ema.
no18. september 2016, 15:37
Sirli, sa ei huvitaks kedagi, ku sa poleks oma ema tütar
Andres21. september 2016, 22:31
Mulle tundub, et ta soovikski mitte kedagi huvitada, aga on mingisse avalikku klaarimisse kistud. Tema ise ei roninud ju esiplaanile, see teema võeti üles.
Kõrvaltvaataja17. september 2016, 18:33
Tüdrukust väga inetu oma ema avalikus meedias sedasi kompromiteerida. Piinlik oli seda kõike kuulata. Aastate pärast on tal väga piinlik seda meenutadagi, mismoodi ta oma ema suhtes käitus. Sellised asjad klaaritakse peresiseselt, mitte ei minda kollasesse ajakirjandusse avalikult oma musta pesu pesema. Emal on õigus - nii noorelt ei abielluta, ei tehta lapsi, selles eas ei ole inimene veel täiskasvanud ega tee õigeid otsuseid. Samuti ei peaks poisi ema seda pealt vaatama vaid oleks pidanud oma pojal naha üle kõrvade tõmbama selle eest, et nii noore lapse üldse käima peale pani. Kus olid nn. ämma silmad?
Lell18. september 2016, 13:38
Kas rasedus ei toimunud just Erika juures elades? Kas ema ei õpeta tütrele rasedusest hoidumist? Ämma juurde mindi hiljem, kui kõik juhtunud oli.
nõustuja17. september 2016, 18:07
väärib kordamist kellegi hea kommentaar.Ma mõtlesin ise ka selle peale,väristasin lausa õlgu,kui plika seda ütles:
lapsuke ütleb otse ära, et erika ei ole keegi. tema nime ei tea keegi. ta on mingi eelmise sajandi jalgrattur. ja seda öeldakse, ironiseerivalt. muigega. et noh, mis sa olümpiavõitja ikka oled. mingi kelgunöör. aga vaata, kus ikka see uus pere on. vägevad oma rõivabrändiga. ma pole elus sellest midagi kuulnud. ja ei kuule ka ilmselt.
+122 -7
taevas appi17. september 2016, 20:07
sel lapsel polnud mingit perekonnaelu, jätke laps rahule ja mõelge mida tegi ema.
195818. september 2016, 09:29
Kui see uus perekond Sirlit juhendab,siis midagi head ei ole siit küll tulnud. Häbiväärne ja madal lugu,kus tütar oma ema hukka mõistab. Kas tõesti oli kõik nii halb,et seda kogu maailmale pasundada. Kollane meedia on sattunud kullasoonele, teiste inimeste südamevalu müüb hästi.
SIna ei pea mitte imestama...17. september 2016, 17:20
Uskumatu kuidas Eestis tolereeritakse joodikvanemaid, kui tegu sangaritga. See, mis välja tuli, ei olnud ammu enam saladus nii kõrgete spordiametnike ega ka sportlaste seas, Denias laagerdamas käinud inimeste hulgas ammugi mitte. Minul kadus austus teise korra järel, kui Denias käisin. Kui kõik need sajad inimesed teeksid suu lahti, läheks jumalapäike enne looja. Grandide sekt on küll kergelt päikesepiste saanud, aga ükski laps ei vääri joodikust ema ja ähvardusi. Selgelt meelt, Sirli ja pea vastu!
ABIKÄSI17. september 2016, 17:14
Kas Sirli isa ei võiks ometi rusika lauale lüüa ja öelda- nüüd aitab ja annab selle allkirja emapalga ja abielu tarvis. Kus on öeldud et isa ei võiks seda teha. Äkki on isa nimi ka lapse eest salastatud, ma ju ei tea.
Ta on lastekodulaps17. september 2016, 17:10
Erika Salumäe on endine Lastekodulaps ju!
17. september 2016, 17:27
"Lastekodu laps" ei oma mingit tähendust inimese iseloomustamiseks! Tavaperedest inimesed on samuti egoistid, joodikud, õelad, jne. ja lastekodudest tulnuid on väga häid mõistvaid pereinimesi.
ziidiuss17. september 2016, 17:46
Mitte päris,tal siiski olid kasuvanemad,keda ta armastas.Nad on surnud.
noh17. september 2016, 19:10
Jätke jauramine , lastekodu laps. Oli jah riigi pooolt alkohoolikutesdt vanemate juurest Pärnust koos vendadega paariaastsena lastekodusse viiduma paar aastat seal, Abjas. Küsige, kas ta midagi sellest ajast tõesti mäletab. Siis lapsendati Elvasse , peresse ja sai perenime Salumäe (Haapslau praosti Salumäe suguvõsast?)
jah17. september 2016, 20:09
Tema (Erika) lihane ema Õie, kes koos oma meespooltega ka viina viskas , kuid rasedana viinast hoidunud, on rääkinud, et liigselt alkoholi pruukinud ja purjuspäi kakelnud elukaaslane, Erika isa jättis ta rasedana mõni kuu enne lapse sündi maha. Koos elatud paar aastat, mees oli ehitustööline. Naise kolmas laps, esimene tütar, Erika viidi ühiskonna vahelesekkumisel, et halvad olud ja joomine lastega korteris, 7-kuuselt Pärnus haiglasse, sealt edasi Abja lastekodusse. Lastekodust lapsendati tüdruk juba paari aastasena. Peale Barcelonat otsisid Erika nooremad poolõde- venda (kaksikud Sirje ja Urmas ) Erika velotrekilt üles. Õie oli neile rääkinud oma lastekodusse viidud lastesst, ka Erikast. Kui Erika lapse sai, oli see siis Õiele juba 12-s lapselaps.
krt.17. september 2016, 20:13
mis tähendab lastekodulaps--kas teie arvates need, kes olude sunnil kasvanud lastekodus on vaimselt vigased, see halb on ikka inimese sees, kas see tähendab et kuna temast ei hoolitud, kandub edasi tütrele, kuid Erikal olid head kasuvanemad.
Vastus17. september 2016, 20:25
Ta ei armastanud neid
naisuke17. september 2016, 19:59
Ja keegi seda ei tea?
Pead seda rõhutama?
Kui rumal!
kas 17. september 2016, 17:09
on vaja oma peresiseseid suhteid klaarida ajakirjanduses?! Anda rahvale konti hambusse närimiseks... Ja seda nii emal kui tütrel. Vaevalt see toob lahenduse ja lohutuse. Aeg parandab kõik haavad. Kui aga mõlemad osapooled kogu aeg sellele soola raputavad, siis ei tule sellest midagi head.
ei mõistaks Sirlit hukka,18. september 2016, 14:20
küll aga Erikat,kes emana polnud just eeskuju küll mitte. Pealegi, arvestades,et ema on ikka vanem kui laps, peaks ka nagu enam olema oidu ja keelduda teles, ajakirjanduses sellel teemal vestlemast. Tema aga annab uhkusega teada,et valmistub kohtusse asjaga minema. Erika ise on oma maine minetanud.
siil17. september 2016, 17:08
Mina jälle ei saa aru, miks need Grand Uustalud siis uue ja hooliva perena Sirlil lasevad meedias sellist jama rääkida? Parem toetagu teda ja tulevast last ja andku mõista, et nad on tema jaoks alati olemas. Seda videosalvestist poleks küll vaja olnud. Palju neid atakke võib veel esile tulla, kui see jama edasi kestab?
to Siil17. september 2016, 17:16
sest nad äkki ei ole konrolliv, ahistav pere ega olnud sellest näiteks teadlikud.
Kas sa ise üritaksid juba pere-elu elaval noorel iga ta sammu kontrollida, eriti kui selleks pole varem iial põjust olnud.
rebane17. september 2016, 17:35
Ta andis vastulause OMA EMMEKESE alustatud mustamisele ja selgitas oma eelnevat elukest temaga ja muidu oli ju ühepoolne see saade , teistpoolt ei küsitlenud keegi ja ju see pidigi nii olema nõmeda saatejuhi poolt vaadatuna .
to rebane17. september 2016, 18:09
Eriliselt kummalise ja närvilise inimesena mõjud " oma emmekese " kommidega.
Sa tunned nagu ennast isiklikult puudutatuna.
rebasele17. september 2016, 21:45
Ema ei mustanud oma tütart saates, oli väga delikaatne oma väljaütlemistes
Olen17. september 2016, 16:42
niipalju asjatundmatu,et ei tea,kas telekanal maksab intervjueeritavale selle eest,et inimene tuleb sinna oma elu pahupidi pöörama ja rahva ette laotama? Et kas Erikale oli see äriprojekt?
oh ei, to Olen19. september 2016, 17:06
äriprojekt on Erika tütar Kroonikale ja Sirli nn ämma perele.
vanaema17. september 2016, 16:37
mingid delikaatsust ja taktitunnet nõudvad teemad küll Evelin Int-lambot-Ilvesele ei sobi. Võtku parem endasugused eneseupitajad ette ning ophratagu nendega. Nänni tuleks talle nii või naa, aga paljud haavad jääksid teistel inimestel olemata.
17. september 2016, 16:15
Kas me sellist ekssportlast tahtsimegi?
Tundub tõde17. september 2016, 15:26
Sirli jutt tundus tõepärane, aga paljuski oli tunda, et tegemist alles lapsega. Muudkui jahus oma uuest, suurest, ainsast perest. Aastaid hiljem tuleb mõistmine, et ema ei asenda keegi. See uus pere tundub olevat pigem mingi sekt. Väga loodan, et suudavad rasked teemad seljatada ja teineteisele olemas olla.
+17. september 2016, 17:07
Kas keegi valgustaks, kust pärineb see SEKTI jutt. Praegu jääb mulje et otsitakse mida iganes et uuele perele külge pookida mingeid vigu ja süüdistusi.
kena pere tegelikult17. september 2016, 17:55
Ilus seletus nende elule,siin küll sektist juttu pole, aga ma usun,et "sekti" alla kuuluvad kõik ,kes eneseabiraamatute,india mantrate ja -jooga ja -meditatsiooniga tegelevad.Nimevahetus on "sektis" väga moes...Küllap Lea Liitmaagi sinna kuulub ja Vahur Kersna ja kes tahes võõraste uskude/uskumuste harrastajad.Kodumaised samalaadsed asjad on ju igavad nagu alati.Palju sel Vigala Sassil järgijaid oli?
http://www.aabramihobulausujad.ee/web/?p=2396
18. september 2016, 09:16
Uus pere ise vastamas siin.
?19. september 2016, 11:06
No mis see siis muud on kui sekt, kui mööda saibaabasid ringi lastakse? Annaks taevas, et nad Sirlit kodus sünnitama ei pane.
pole17. september 2016, 15:13
midagi öelda. Saagim võttis ju aktuaalse teema käsile. Muig. Komme rohkem, kui rubla eest. See ongi kollase ajakirjanduse ülesanne.
Tüdruk võiks17. september 2016, 15:11
oma videot 10. a. pärast vaadata. Arvan, et ta on hoopis teisel arvamusel kui veidi täiskasvanumaks saab.
17. september 2016, 20:22
ARVAJA17. september 2016, 14:24
Mina arvan,et nüüd on juba Sirlit käskida, keelata hilja, seda oleks pidanud palju varem tegema. Nüüd ootab ta last ja talle peaks ema igati toeks olema, kes siis veel, kui mitte oma kallis ema.
aga kui17. september 2016, 14:37
''kallis'' ema pole see ''kallis ema'' ennem on võõrad, lapsepõlve mälestused liiga valusad.''pole küll minu asi'', nagu ütleb Alma, kuid lapsepõlv loob inimese---hästi või halvasti.
17. september 2016, 13:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
13.53--le17. september 2016, 14:41
saan aru palaganist, kuid mis puutuvad siia omasoo ihkajad ja kriminaalid. Kommenreerija pole adekvaatne.
17. september 2016, 21:48
See "omasoo ihkajad" on osadel igas teemas kohustuslik
albert17. september 2016, 13:21
ei arva küll Saagimist eriti midagi, kuid kindlasti oli tal õigus. Oleks võinud selle palagani ära jätta. Muuseas, ma olen ise sealt Lõuna-Eestist pärit, minu ajal räägiti, et Erika Salumäe oli mitu aastat tütarlaste nn. erikoolis ehk alaealiste koloonias. Ma ei tea, kas see on tõsi, ei huvita ka.
ütleksin niipalju17. september 2016, 13:57
ühe kommentaari põhjal, kui üksikema on jõudnud kliimaksi perioodi ja tal on teismeline laps, olete ühel tasandil, mõlemad saate aastaid hiljem jälle normaalselt läbi kui hoolimata kõigest armastate teineteist, lisan veel, sellised õrnad teemad ei sobi Evelinile.
17. september 2016, 14:56
Kaua sa oma kliimaksi jutuga siin jaurad, arvad, et ühest kommentaarist ei piisanud?
vabanda14.5617. september 2016, 20:20
olen kirjutanud selle ühe kommentaari, ei saa sõimust aru.
17. september 2016, 21:52
Kus sõimu näed, kõigest küsimus? Et sina võid öelda , mis heaks arvad aga keegi sulle vastata ei tohi?
17. september 2016, 14:53
Muidugi, albert, ei huvita sind, milleks muidu kommenteerisid.
no ja siis17. september 2016, 15:08
au inimesele, kes lastekodust ja kolooniast tulles sai olümpiavõitjaks!
koduseid asju väljas ei arutata17. september 2016, 12:49
Ilmselt on mul vana aja kasvatus ja ega ma enam noor ka ei ole. Laps ei ole ema kohtumõistja. Või on mul tõega väga vedanud, et olen tunda saanud seda kõikemõistvat ja tingimusteta emaarmastust! Oma laste pealt olen tundnud, et lapsed on mõtlematud ja isegi julmad oma ütlemistes. Pigistan hambad kokku ja saan aru, et ega ma targem olnud. Minu poeg heitis mulle ette, et ma teda pahateo eest karistasin ja kaebas seda oma tädipojale, et vanaema ei oleks seda lubanud. Too vastas (ealt vanem ja vanaemaga rohkem koos olnud), et vanaema ütleks, et vähe said!
Sirli poolt ei olnud see esinemine kena ja lausa alatu olid need, kes teda sellisele detailsele pikale etendusele ahvatlesid. Pealegi võiks mõelda, et pikk lennureis selliste diagnoosidega rasedale ei ole parim lahendus. Seega on ema (tulevase vanaema) mure õigustatud. Rahaga eputamiseks on muid kohti, kui raseda teise ilma otsa lennutamine.
Erika käitumine oli igati mõistlik ja välimus ei reetnud patuks peetavaid eluviise!? Ainus viga on selles, et lapsepõlves armastuse turvatundest ilmajäänud ei oska ka ise oma armastust välja näidata - see tuleb läbi negatiivsuse.
Sirlile ilusat emaks saamist ja teadmist, et ema on ainuke.
ei, ei17. september 2016, 13:07
just sellise demagoogia peale, et koduseid asju välja ei viida, on paljud häbenenud ja varjanud oma tegelikku olukorda. Sellise asja kuulutamine on kuritegelik, sest kaitseb terrori tegijat. Kõik need kellel on olnud õnn elada enam vöem mõistlike vanematega, ei peaks siin sõna võtma põhjendusel et nad pole võimelised ette kujutama selle ahistatuse ulatust ja õudu. Minuga oli täpselt sama, kuni sattusin elama ja nägema teisepere elu ja mõistsin millise manipulaatori käes ma olen ja mida see minu enesehinnanguga on teinud.
Ja ikka ma nii tahtsin loota et vanusega asjad muutuvad. Ei , seda pole juhtunud 50 aastaga ja neist viimased 10 ma pole enam väga lootnudki. Seepärast kirjutasin Sirlile kommentaari , et tema ülesanne on omale lapsele mitte iial nii teha. Olla kõiges mõistev, toetav- eriti teismeeas jasiinne moderaator leidis selle olevat mitte sobilik kom.
kahtlen väga17. september 2016, 13:27
et ta ema üldse emaks peab, kiud selliseid juhtumeid on palju---kliimaksis naised võivad nö. ära pöörata ajal, kui nende laps on teismeline ja niigi [ ära pööratud], ja kaks ühesugust suhet tekitavad probleemi, psühhiaatrid räägivad , et kliimaksis naine ja teismeline on samasugused.
isa17. september 2016, 13:55
Täiesti uskumatu,kuipalju on niisugusele rumalusele kaasaplaksutajaid...
üldse ei imesta miks eestis maailmavaade on sarnane hetke poliitikale.
17. september 2016, 15:47
väga ilusti kirjutatud
isa17. september 2016, 16:55
ÕL17. september 2016, 12:41
pole aus, kui ausalt, kedagi solvamatakommentaarid jätab avaldamata.
12:41,-le17. september 2016, 13:18
Ära plõksi ülemisest vasakust noolest kogu aeg,siis ei ilmugi.
jusss17. september 2016, 12:08
Anu on konkurentide peale vist pahane?
taevas appi17. september 2016, 14:46
kes on selle artikli puhul Anu konkurent. millega , mis kombel. ma pole Anu eriline fänn kuid kellega ta siin konkureerib, jäägem ikka adekvaatseteks.
no on ju19. september 2016, 11:08
Elu 24 on Kroonika konkurent.
Halluuuu17. september 2016, 12:03
Sa ise, Eerika olid juba üsna vana kui abiellusid ja see asi läks lõhki õige ruttu. See tõttu ei saa sa väita et vanus annaks mingi karantii õige valiku tegemiseks. See on üsna suur loterii, keegi ei tea seda iial.
Tõesti ei näe muud põhjust kui kiuslikus su keeldumisel noorte abiellumisel. Veel rõvedam on, et sa ei lase oma lapsel ema palka saada. Lithsalt sõnatuks võtab, milline õelus. Ja kui sa tõeliselt hooliks ei teeks sa ühtki sigadust ka siis mitte kui see sulle ei sobi.
K17. september 2016, 16:15
Erika lahutas ju abikaasa Fred Fiskerist kohe peale tütre sündi ...
!17. september 2016, 17:48
Selle kommentaari peale ütleks küll, tule taevas appi!
no17. september 2016, 18:32
See Fiajeri nolk noolis Salumäe autou, null -üheksat ja raha. Eputas võõra varaga. See oli ülbe nolk. Kuid teine abielu, lapse sünni eelne oli ikka keegi töömees Mart Rõuk
Julie17. september 2016, 19:45
Julie17. september 2016, 20:34
Mart R6uk .. Ma ei unistanud yhest lapsest ,vaid kolmest. 9.juuni 2009 -- tema 6eldud s6nad ,kui Sirli oli oli saamas 10 aastaseks (Google otsing) ja oma lapse,Sirliga tal ei lastud kohtuda.
nimesed17. september 2016, 11:53
proovige ise elada joodikust emaga,kes igal sammul ja oma tegudega teeb sulle häbi, selliseid ingleid on vähe.
Tiina17. september 2016, 11:52
Ma ei saa aru, selle tõttu et ta väntas end olümpia võitjaks on tal nüüd siis Õigus juua end segaseks, sõimelda, kakelda, manipuleerida, jätta laps üksi koju rahata, teha mis tahes terrorit ? Mis järgmiseks mõni mõrv või ja ikka leidub kedagi kes kuulutab ta rahvuskangelaseks,
Emadus ja olümpia on 2 eri asja ja teises on ta läbi põrunud oma isiklike iseloomu vigade tõttu.
Oleks nagu mõtlemise koht.
17. september 2016, 12:26
väga õieti ja hästi öeldud Tiina. Sirli ju ütles ,et kui noorpaar läks autoga purjus märatsevat ema koju viima, siis erika segas juhti ja püüdis rooli kraavi poole juhtida, mille tõttu sõit katkestaeti ja anti erika politseile üle., vastasel korral oleks võinud juhtuda mitugi mõrva !
to 11:52 ja 12:2617. september 2016, 13:36
Erikat võite ju maatasa teha, kuid ta on siiski reaalse mõtlemisega ning mitte haaratud pimedast usuhullusest. Iga hispaanlane või prantslane vms. on mõne mõistes joodikas, sest nad joovad iga päev veini. Sirli õnnetus on see, et ta sattus usuhullusest nakatunud perre, kus pereema tahab ise olla Sirlile "guruks". Puberteediea hormoonide kõikumised võivad muuta meeleolu ühel hetkel meeletult õnnelikuks, järgmisel hetkel eriti kurvaks ja põhjustada kõiki tundevarjundeid nende vahel viha, ärrituvust, samas järgmine päev eufooriat jne. Lisaks hirm oma haiguse ees mille puhang võib teda ootamatult tabada. Hirm ka selle ees, et lapsesaamisega lõpeb tema ilus nooruseaeg ning ees ootab tohutu vastutusekoorem, kus Sirli ei saa enam oma heaolu esiplaanile panna, vaid eelkõige lapse oma. Hirm sünnituse ees, kuidas see kujuneb. Hirm tuleviku ees, sest haridus jäi pooleli, ees on tume tulevik. Hirm sellesama usu ees, et äkki ei ole ta oma jumala ees ikka piisavalt hea ja täiuslik. Hirm oma logopeedilise häire ees, sest väljendusoskus on pudistav ja puudulik.
Ning kogu oma hirmude koormaga sattus ta vihma käest räästa alla. Tal oleks tugevat psühholoogi vaja. Kuid karta on, et ka sinna topib Impeeriumi Emand oma nina vahele.
17. september 2016, 15:17
kuule, sulle on psühholoogi vaja , erika ei ole kellegi ema, sest tal endal lapsepõlve polnudki peale kaagvere !
15:1717. september 2016, 15:55
Vaat kus tark kukkus välja. Erikal võib ju Kaagvere selja taga olla, kuid nii palju on tal normaalset mõtlemist et tunneb muret oma lapse pärast kes on usuhullude sekti küüsi sattunud ning kus sellise sekti "tõeline ema" mängib maha oma matuseid ja poja pulmi ning kogu ta enda elu on olnud nagu "ameerika mäed". Juba selline käitumine ja ta enda elu peaks psühholoogide tähelepanu tõmbama, sest see on tema enda "Kaagevere". Kuid millegipärast sina kiidad neile vaid takka.
to 15:1717. september 2016, 16:03
Kuna eelmine kommentaar ei sobinud õhtulehele, siis ütlen lühidalt: kust võtad sina õiguse määratleda, kes sobib emaks ja kes mitte? Juba sellise mõtlemisega tasuks sul endal pöörduda psühholoogi juurde.
17. september 2016, 17:00
reaalsest mõtlemisest on asi nüüd küll kaugel.
Kui ta isegi ei suuda aduda või mäletada kui palju erinevaid versioone ta oma medali müügi kohta- näiteks- paianud, ega häbene ka oma valesid
17. september 2016, 17:24
Ning seetõttu nimetad sa teda mittesobivaks emaks? Kulla inimene meil on hulgaliselt neid, kes tõesti ei sobi emaks, kuid neil pole ka medaleid. Nad ei ole oma elus midagi saavutanud.
mõtle natuke19. september 2016, 11:28
saad äkki aru, et kui inimesel on ees valik, kas saada kõndima ja suuta oma last edasi kasvatada, koolitada, siis müüd ükskõik , mida maha.
Arst17. september 2016, 11:46
Ütleksin oma kogemusest, et mõned peale menopausi kliimaksis naised ja veel alkoholiga liialdavad pööravad ära ja vajaksid ravi, sest nad püüavad põrguks teha ka oma lähikondlaste elud !
saatekiri17. september 2016, 15:40
psühhiaatrile ja kõik, kas ei tea korda või on järjekorrad pikad. palderjan on esmane abivahend ja käsimüügis saadaval, milles küsimus ?
_vajaksid ravi, sest nad püüavad põrguks teha ka oma lähikondlaste elud_ arst nagu näha on jätnud mõned, ilmselt lähedase inimese ilma ravita :D
17. september 2016, 11:39
Alatu,häbitu lapsearuga plika,oma ema mustama,kes on siiski kasvatanud,riidesse pannud,süüa andnud, raha saanud mitte vähe,koolitanud,olgu ema milline tahes,aga mustma see on liig,viga on selles,et ema ei ole õigel ajal taguotsa kuumak kütnud (magusat kõosõira andnud). Sina lapsearuga plika kes tahab väga täiskasvanud olla,oled mõelnud ka tulevikku kui endl on laps ükskord suurks kasvanud ja hakkab samamaoodi ema mustama,siis alles hakkad tundma nautimise vilju.
Plikake, oma ema mustamine jääb eluks ajaks kummitama sinu südametunnistusele,see ei kao kunagi kuhugi ära,vaid on alati ja igavesti sinuga kaasas.
17. september 2016, 11:59
Tead vanatüdruku õeluses pakatav kommija: ütleksin sulle kui sul üldsegi mõisturaasu on, et Sirli ei ole kedagi mustanud vaid rääkis oma lapselikus ingliilus tegelikkust , mida ühe alkohoolikust emaga oli sunnitud läbi elama ! Loodan ikka selle kommi avaldamist, sest ei ole ropendanud ega solvanud kedagi !?
Loll jutt suhu tagasi!17. september 2016, 12:14
Köiges on süüdi ainult Erika.Ei ole ta oma ainukesele lapsele nii hea ühti olnud.Ja kas Sirlil ei tohi tundeid olla kui teda on elueg tümitatud?Löpuks sai mööt täis.Mitte Sirli ei pea minema andeks paluma vaid Erika roomates. Nii sügavaid haavu on ta oma tütre hinge löönud.Au ja kiitus uuele perele, kes Sirli kui oma lapse armastusega vastu vötsid.
Tänu nõue ajab urisema17. september 2016, 13:53
kõige alatum on lapselt nõuda tänu peavarju, söögi , kooli jne edasi eest. See on ema KOHUSTUS kui võttis vastutuse last saada. Kui lapses ei kasva ise austust ema vastu , siis on ema ise oma tegudes olnud selle põjustaja. Olen ka omadele lastele andnud kõik mis mul võimalik aga põiline on turvatunne ja hoolimine. Jah see tagab head suhted, taktitunde jne Selliseid asju ei saa nõuda ! Ja kui su laps on varaküps, siis sa lased tal minna , ükskõik kui raske see sulle on. Ja tuled alati kui tal abi vaja on, ja lahkud kui näed et tal on taas jõudu minna, suuta. Võibolla on tulemas aegu kui nemad tulevad , sest sa vajad abi. Ja see ei ole sunnitud tulemine, sest sa ei ole ka end neile pärast toetust peale sundinud.
Õige jutt17. september 2016, 14:59
Lapsed ei ole oma vanemate tänuvõlglased. See, kuidas laps meiega käitub suureks saades, oleneb ikka väga palju kodusest kasvatusest ja eeskujust. Kust pidi Erikal lastekodulapsena seda eeskuju olema võtta? Kindlasti oli tal seetõttu raskem ka oma tütart kasvatada.
Jaa17. september 2016, 18:46
Jätke juba see lastekodu mämmutamine. Plika Eriak viidi Pärnust jotadest vanemate juurest (koos vendadega), paariaastaselt lastekodusse. Neljasena sai elava loomuga plika perre lapsendatud ja nime Salumäe. Mida mäletab nii väike lastekodus olemisest?
ohoh17. september 2016, 14:18
Ema tegu on niivõrd alatu, et ma tütart mõistan. Riidesse panemine ei asenda sõimu, raha andmine ei asenda alandamist, olgu tütar milline tahes, ema ei lähe avalikkuse ette oma ALAEALISE tütart alandama.
Pealegi17. september 2016, 15:39
veel oma rasedat tütart alandama, mõnitama ja ennast õigustama ! Iga oma last armastav ema ei too oma lapselapsele juba emaüsas neid pingeid !
17. september 2016, 21:59
Mina ei saa aru, mis saadet mina siis vaatasin, sest ei näinud ei alandamist, ei mõnitamist ega ka enda õigustamist. Tema väga viisakal moel oma arvamuse avaldamist kogu loost aga küll
teine nimi17. september 2016, 11:28
Hm ma kirjutan kommentaari , kus ei ole mitte ühtegi roppust ega solvangut- vaid minu nägemus ja soovitused ja saan teate et kom. ei vata tingimustele ?!!!
Oot kas Anu ja kompanii valivad mis neile sobilik on, mis suunas tahaks et kommide enamus välja paistaks. Et last ootavale noorele emale lajatada, mille eest ??? ET ülekohtu vastu end kaitsta.
Mitte tütar Sirli17. september 2016, 11:48
vaid ema Erika on teinud palagani.Valus oli kuulata varaküpsenud alaealise pihtimist oma elust.Mis nimest see Erika enam räägib,ta on oma nime ise ära lörtsinud.Ja kes Hispaanias teab seda, isegi meie noorem pölvkond ei tea,kes on Erika Salumäe.Ja et oma ainukese lapse pulma ei läinud,see on andestamatu.Kui tütar vajas ta armastust ja toetust.See haigeksjäämine oli takkajärgi välja möeldud,sellel haiglapildilgi oli Erika noorem ja naeruse näoga.Alkoprobleem? Mingu ravile. Sirlile palju önne ja tervist.Sa oled leidnud önneliku ja armastava pere,kes ei reeda sind mitte kunagi.
kELLY17. september 2016, 12:29
mis pulm, see oli ju tsirkus, mitte pulm. Ta pole ju seaduse järgi abielus.
Kellyle17. september 2016, 12:48
mis puutub see siia, abielus või mitte, Erika peaks häbenema kuidas oma tütrega tema varases nooruses käitus ja nn.[saatejuht ] peaks enne mõtlema, kuhu jutu tüürib, kuid selleks et mõelda, peab olema aju.
Juula17. september 2016, 13:26
Pulma ei läinud? See ei olnud pulmad selle õiges mõttes, registreerimist õiguslikus mõttes ei toimunud ja Sirli ei ole abielus. Mängupulmad ju. Muuseas, kui raha on võib teha kA proovimatused.
kas17. september 2016, 14:31
olid juures kui Erika oma tütrega käitus, laps tal ju haige ja vot siit asi kainemalt mõtlema paneb, sest nagu aru saan on ema oma tütre haigust püüdnud varjul hoida ja anda talle tulevikku silmas pidades haridust, sest ainult haridusega suudab ta ka ennast ise ära toita kui igasugune tugi kaob ja see laps peab ise hakkama saama, ise. saad aru - ise !!! selle haigusega ta seal peres kaua ei ela, sest sellele perele meeldib glamuur ja asiotaaz ja õppinud selgeks hindude imelise manipuleerimise oskuse. vähe sellest, jääb kuidagi psühhopaatide mulje, kes manipuleerivad nii meedia kui lugejatega. nii palju võiks taipamist ja lugemise oskust olla, et eraldada terad sökaldest.
to juula17. september 2016, 23:12
tegid nalja, aga ongi tõsi :D see sektijuhataja-ema seal poolearuliste peres tegigi ju oma matused :D no ma ei tea, ei kujuta ette, et sooviks sellistega hetkegi tegemist teha, puhta klounid. ja seda halvas mõttes.
Mitte tütar Sirli17. september 2016, 12:14
vaid ema Erika on teinud palagani.Valus oli kuulata varaküpsenud alaealise pihtimist oma elust.Mis nimest see Erika enam räägib,ta on oma nime ise ära lörtsinud.Ja kes Hispaanias teab seda, isegi meie noorem pölvkond ei tea,kes on Erika Salumäe.Ja et oma ainukese lapse pulma ei läinud,see on andestamatu.Kui tütar vajas ta armastust ja toetust.See haigeksjäämine oli takkajärgi välja möeldud,sellel haiglapildilgi oli Erika noorem ja naeruse näoga.Alkoprobleem? Mingu ravile. Sirlile palju önne ja tervist.Sa oled leidnud önneliku ja armastava pere,kes ei reeda sind mitte kunagi.
17. september 2016, 11:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
17. september 2016, 13:26
Üks inimene jaurab siin oma kommentaaridega.
Ausalt,17. september 2016, 16:54
mul ka selline tunne, et üks inimene trükib neid Erika Salumäe vastaseid kommentaare. Kuidagi jube üks käegiri... äkki muudaks vahepeal stiili või kirjutaks keegi teine.
ene17. september 2016, 11:21
veikssaar,,kui endine pereliige,võiks samuti oma sõna sekka öelda...
mis juhtus seal,et suhted kõigil nii sassis?
Miily maalt eesliga17. september 2016, 12:38
Aga Ene ju rääkis juba kui pages sealt lesbieide käest ,vägagi palju rääkis , kuidas jõi ja siis muutus kurjaks ,õelaks ja vägivaldseks ,see ,,kõrgelt kiidetud Eesti sangar ,, eelmisest sajandist .Pole ime ,et laps otsis armastust ja hoolimist väljaspool kodu . Õnne ja edu Sirlile oma uues peres ja samuti uuele pererahvale .
annaks jumal17. september 2016, 13:46
et enel nii palju mõistust oleks, et ta sellesse sopasse enam püherdama ei lähe.
las mamma grand ja sirli olla seal.
nime erika salumäe võiks sellest välja jätta. tahavad ise "keegi" olla, siis olgu.
ei ole vaja pidevalt öelda, et salumäe tütar ja mida kõike veel.
olgugi oma uue nimega ja perega ja olgu häppi. jätaks erika nime välja.
veiksaar17. september 2016, 18:00
no kas17. september 2016, 20:26
ema lesbilised suhted Enega ei võinud häirida kasvueas noort.
ab17. september 2016, 11:16
meedia on teinud sellest palagani!
olgem ikka ausad 11.1617. september 2016, 14:52
Palagani tekitas Evelin oma ebapädeva suhtumisega.
17. september 2016, 15:57
Meedia ei talu kriitikat. Väiksemgi kommentaar, mis neile ei sobi, kustutatakse.
kurb17. september 2016, 11:15
Erika ei õelnud ju Sirli kohta tegelikult midagi paha Evelini saates. See, et ta ei luba tütart Taisse sünnitama minna, on ju jumalast õige. Sirlil suhkruhaigus, epilepsia. Siin peab professinaalne arstiabi käepärast olema, muidu võib see sünnitus äkki lõppeda letaalselt nii beebile kui ka Sirlile. Erika, katsu vastu pidada. Ära enam torgi seda teemat, oled ju täiskasvanud inimene, elus palju raskusi kogenud, vast saad hakkama. Sirli on praegu väga tundlik, ega muidu ta neid epilepsiahoogusid poleks saanud . Ühel päeval ta veel tuleb ja vabandab sinu ees.
52+17. september 2016, 11:31
ja mis lubab sul arvata, et see ei ole proffesionaalne?
jah17. september 2016, 12:10
professionaalne võib arstiabi Tais olla küll, aga MIKS peab sinna Euroopast sünnitama sõitma, kas lähemal ei ole enam tasemel sünnitusabi? saaks aru, kui pika lennureisi võtaks ette mõni rase tailanna, või Tais süninud ja suure osa oma elust seal veetnud naine. mulle on mulje jäänud, et see oleks Sirli esimene reis Taisse, võõras kliima, toit jne. arstid, kes ei ole tuttavad tema haiguslooga... kas tõesti tasub tähelepanu nimel riskida nii ema kui lapse eluga?
Taikuninganna17. september 2016, 13:30
Kindlasti on lähemal ka proffesionaalne abi ja miks sinna- seda pole keegi küsinudki- see on peresisene otsus ja küllap neil on põhjus ka. Kust küll on võimalik välja lugeda et see on tema esimene reis Taisse. Isegi kui on nii, siis mis vahe sel on esimene või kümnes. Minule on vastupidi jäänud mulje et Gowride pere elab või on seal palju. Nad ei lähe ju maailma avastama kuhugi tsunglisse. On palju inimesi kelle arusaam teistest maadest on sallimatu, end paremaks pidav tele ja meedia vahendusel nähtust. Seega kas on põjust ikka seda otsust kritiseerida. Kuidagi otsitud on see. Seda enam et armastavas õhustikus ei olnud Sirlil atakke. Nüüd on vaja ta tirida tagsi sinna ema "mängude ja kisma " maailma- vot seal on beebil tore olla või mis ?
17. september 2016, 13:58
Vabandage aga see Gowride perekond on väga kahtlane. Minus tekitavad nemad ja nende otsused ja käitumine kõhedust. Ei lubaks oma alaealist sellistega ka Taisse.
ma ei saa ka aru17. september 2016, 15:09
miks peab Taisse sõitma sünnitama? Milleks see on vajalik? Ammugi teada, et rasedatele pole lennureisid soovitavad. Vastsündinuga ei peaks hoopiski mitte lendama, teeb see ju pisikese kõrvadele valu. Nii tilluke beebi on ju väga tundlik.
17. september 2016, 11:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
miks ma ei imesta17. september 2016, 11:33
Olen ka Lea käest kuulnud ,et ta peksis kõike seal.
kuuljale17. september 2016, 18:00
Kõike---patju ja tekke ka?
veider17. september 2016, 20:30
keegi siin kommenteeris et Erika oli 4 aastane kui adopteeriti, mllline ligiajaja ja pätt saab olla 4 aastane.
AB17. september 2016, 11:06
Mitte Erika Salumäe pole palagani teinud vaid tema tütar ja selle uus pere teeb palagani. Häbi olgu sellel klounide kambal.
Samuti kogub nüüd see moraalitu Saagim siin klikke. Pangu üldse, see ida euroopa välimuse ja mentaliteediga, naine oma suu kinni. Tema on küll viimane, kes siin targutada võib. Naine, kes on saavutanud oma praeguse elu stiili läbi voodi. Vaevalt Saagimi poeg uhke oma ema üle on. Selleks tema poja pilte kuskil polegi (va, see masendav telesaade neist aastaid tagasi), et lihtsalt see poeg enam normaalselt oma vanuste seas koolis ei saaks olla. See on fakt kui sul on emaks selline moraalitu olevus.
Millegi pärast on raske uskuda ka seda nutulaulu alkohoolikust emast. Kas siin inimesed üldse tevad milline näeb välja alkohoolikust naine, näost pundunud, rippuva, hallika näonahaga jne. Kui tahate alkohoolikut näha, siis pildil nr. 2 oleval isikul on need tunnused juba märgatavad.
AB-le17. september 2016, 13:13
selle saaga on alustanud Erika Salumäe, meie kunagine [uhkus] ja jätkanud meie ''armastatud'' ekspresidendiproua''oma saatega mida ta kahjuks ei oska korrektselt juhtida, kahju on Erika tütrest, kes enese kaitsmiseks peab tooma esile õõvastavad juhtumid oma elust Erikaga, kahju lapse meenutustest noores eas, kullake, elu läheb edasi.
Lobo17. september 2016, 15:49
Tahaks su pilti näha AB. Kadedus ja kibestumus teevad inetuks.
to Lobo17. september 2016, 17:42
Naljakas! Suvaline kommentaator Lobo tunneb ennast puudutatult ja viskub ennast salgavalt ambrasuurile. Äkki oled ise see vananev Saagim?
18. september 2016, 09:29
See suvaline lobo pole mingi suvaline, pole vist raske arvata, kustpoolt tuul puhub
naine17. september 2016, 11:02
Nüüd on mõlemad osapooled ajakirjanduses oma suu puhtaks rääkinud. Mõlemad on teinud seda vääritul ja näotul moel. Teineteise vastu respekt puudub. Soovitaks Sirlile, kui ta lapse saab, siis pühendu oma perekonnale ja andku aega oma emal keskeakriisist välja tulla. Ealised iseärasused on ajas muutuvad. Kui ta sellest välja tuleb, kas ennast ravides, või mõnel teisel moel, näiteks leiab oma elu armastuse, siis toeta teda selles. Vaevalt ta siis sinu suhtes tänamatu on.
17. september 2016, 11:16
sõltub, kuidas uusema asjal olla laseb. kui üles ketrab, siis see sopa loopimine jätkub.
17. september 2016, 13:29
Erika ei teinud seda vääritul moel.
naine17. september 2016, 17:47
Ajakirjanduses musta pesu pesemine on vääritu.
pesumasin17. september 2016, 21:24
Miks see ajakirjandus siis peseb?
hmm17. september 2016, 11:01
100% nõus, et ema ja tütar peaksid oma probleemid lahendama omavahel. selle video oleks tõesti võinud saata hoopis Erikale, mitte meedias avaldada. vaatasin ainult osa ja pigem langetas see minu silmis arvamust tütrest ja tema uuest perest veelgi.
võinud hoopis emale saata, mitte meedias avaldada.
minu jaoks on arusaamatu, miks peaks üks epilepsiahoogude all kannatav rase, kes elab Hispaanias, lendama sünnitama Taisse... saaks aru, kui ta elaks seal, või oleks plaan lapsega sinna elama kolida ja
siis otsustaks lapse seal ilmale tuua.
rõhkude vahetumine lennu ajal võib raseduse lõpus esile kutsuda enneaegse sünnituse ja väga pikki lennureise tavaliselt soovitatakse vältida. ja ega see vastsündinuga lendaminegi teab mis tore pole (ei endale ega kaasreisijatele)
kas tõesti pole Euroopas ühtegi piisavalt tasemel sünnitushaiglat?
Soovitaks17. september 2016, 15:17
emale ja tütrele perenõustamist või psühholoogi abi kasutada. On ju tänapäeval kõik teenused olemas. Ärge ajakirjanduse vahendusel küll oma suhteid klaarige, see teeb asjad vaid hullemaks. Ajakirjandus on praegu teid mõlemaid lihtsalt ära kasutanud.
onu pearu17. september 2016, 10:59
nihkes huumor.
arvustab inimene, kes on tervest oma elust teinud palagani.
Just, võtsid mul sõnad suust17. september 2016, 11:15
Saagim vaadaku kriitilise pilguga enese ülesastumised ajakirjanduse veergudel üle.
Kus nüüd tuli kombe-ja moraaliõpetaja välja!
Kahjuks17. september 2016, 10:53
--paljud ei tea --mis on kliimaks ,depressioon + alkohol
kahjuks ma tean17. september 2016, 21:44
teen lollusi ja ostan lastele reise,aga samas mötlen,et milleks ma töötan siis
Teate...17. september 2016, 10:51
... ei ole enam huvitav! Ausõna ei ole! Mida ühte ja sama teemat pidevalt nämmutada. Kas on selles loos midagi uut, ei ole! Lõpetage juba ära!
huvitav17. september 2016, 13:17
see teema paljudele pole, kuid Sirli vastulause pani mu südame valutama, kas üks ema teeks nii.
Ss17. september 2016, 16:15
Sa ei kujuta ettegi mis üks ema teha võib.Minu oma pakkus mulle võimalust,et läheb ära majast korterisse,et mina saaks majja elama oma suure perega.Kui juba hakkasime asju ajama ja talle tema meele järgi korterit otsima siis vist mõtles ümber ja hakkas suguvõsas valetama kuidas teda tahetakse tema enda kodust välja tõsta.Valetas täiest süüdimatult.Peale seda endaga juhtunut mina ei usu erika salumäed.
Ha,ha,haaaaa17. september 2016, 10:40
Ainult pooletoobised teevad end rahvale naerualusteks,oma musta pesu avalikult pestes.
šaša i maša17. september 2016, 10:34
mina oljen sirli fjänn ja minulje mjeeldib eerika salumä mina käima tema võistlus ja kodus autogramm ja mjnul on njende tjülist vjäga kahju .Ljoodan jet nad ljepivad ära.
Paula piilukas17. september 2016, 10:27
Kuidas nad üldse omavahel suhtlesid? Sirli ju puhas Hispaanlane ja Ema ei osanud kodus Hispaania keelt ja tal oli abiks tõlk? kas ka kodus neil oli tõlk kaasas? okei saan aru äsja sõbraks saand ja pole eriti sõnu vajagi, aga edapidi tulevikus?
Ingel17. september 2016, 10:25
Kuidas ei saada aru, et kogu selle inetu tüli negatiivne energia kandub üle oodatavale beebile!? Juba vanarahvas teadis, et lapseootel naist ei tohtinud ehmatada ega paha sõnaga kaetada... Sirlile soovtaks, et võtku aeg maha, kuulaku hea seisundimuusikat, olgu oma Gpwry kaisus tasa ja andku mõttes emale andeks. Mõelgu rohkem oma kõhubeebile ja vähem igasugu kollidele, kes üritavad temast oma tükki napsata. Sina, tütarlaps, saad peagi emaks, Sina vastutad uue elu eest. On selge?
Ronja17. september 2016, 10:20
Ema ja tütar on ühte nägu ja sarnaselt rumalad. Usun,et selline "kuulsus" on noormehele ja ta vanematele väga koormav-ebameeldiv. Selles video jutus jättis Sirli väga rumala,vähearenenud lapse mulje. Kas selline saab olla normaalse 18 aastase neiu jutt ja veel oma emast. Väga kurb ! Leppida tuleb,kuid leppimine saab olema ennastületav.
17. september 2016, 10:38
Vastupidi---ütleksin,et sellist siirast ülestunnistust nagu oma ea kohta Sirli suust nii targalt väljendades ei ole mina oma 70 eluaasta jooksul veel kuulnud ja sina Ronja hoia oma vastikud kommid parem enda arengupeetuses oma teada!
no pagan17. september 2016, 12:02
mille eest peaks see lapsuke ema kiitma---joobnuna kooli järeletuleku, söömata jätmise eest, tüdruk on tubli, annab emale nüüd , mis ise kunagi sai--Evelin , mõtle ka , kui sul on millega mõelda--keda saatesse kutsuda ja peaasi--milleni jutt viia.
nii ongi18. september 2016, 18:03
Evelin kutsus Erika saatesse peale seda kui Koorikute perel oli Kroonikas järjejutt mitu kuud järjest, kus lahati alaealise elu ja lubati tal rumalusi rääkida. Kõurikute pere manipuleeris alaealisega ja kasutas teda müügiks, Erikale ei antud kordagi sõna ja nüüd oli Erikal esimest korda võimalust rääkida.
Kas nende lugudega puhul pole tegemist Kõurikute pere poolt lõputu rahaahnusega ja tähelepanupuuduse kompenseerimist? Lisaks vaimsete probleemide ja olematu hariduse demonstreerimist
Noh jah17. september 2016, 10:10
Noh, jah, eks Saagim on head eeskuju andnud, kuidas soppa õles keerutada. Erika tütreke hea õpilane Saagimile, ehk tuleb mantlipärija.
Ema kaitseks17. september 2016, 10:00
Minu vanemad õpetasid ikka, et ära klatsi ega mõnita oma vanemaid, vanavanemaid ega lähisugulasi, sest keegi meist ei tea, milliseks kujuneb su oma elu aastate pärast.
ss17. september 2016, 10:08
Tean omast käest kui sügavale valedesse võib ema laskuda kui oma tahtmist ei saa.
jussu17. september 2016, 10:28
kurb vaadata, et sirli on täielikult uustalude käpa all, oleks need uustalud natukenegi mõtlemisvõimelised, ei oleks seda videot iialgi tekkinudki. Piinlik lausa.
Erikale aga jõudu ja jaksu, küll tuleb aeg, mil tütreke seda kahetseb ning mõistab kuidas teda ära kasutati
17. september 2016, 10:29
ütleksin selle emakaitsjale, et kas emadel on siis kõik tütre ahistamised lubatud ??? Kas tänu osadele lastevanematele on veel vähe enesetappusid toiminud !? Tean omast käest , et suitsiidimõtted tänu väärale kasvatusele on paljudel alaealistel mõttes läbi käinud !
m.k. 17. september 2016, 09:51
jah, seda on vastik lugeda kuidas inimesed oma musta pesu meedias pesevad, muidugi lisab õli tulle juurde koguaeg ka krista lensin, mis on häbiväärne
17. september 2016, 10:21
Lensin ju sellest toitubki ja ega Saagimit ja lensinit saa siis eeskujuks võtta !
Jah17. september 2016, 15:22
keegi ei peaks oma musta pesu meedias pesema. Aga see on ju kollasele ajakirjandusele maiuspala.
ütlen vaid17. september 2016, 20:36
jäägu üks vait, paratamatult jäävad teised ka, no milleks nii kaua arutleda teiste inimeste elu üle.
Kust saab arvestatava raha17. september 2016, 09:41
endine mägede kuningas, Matti Nykänen? Ikka "Seiskalt". Sest see ajakiri maksab talle kõvasti, et temast "kuulsaid" artikleid vorbib.
17. september 2016, 09:39
võta üks ja viska teist! see oleks täitsa naljakas kui see nii kurb poleks
Kui n.n. laps17. september 2016, 09:38
juba mehele läheb ja omakorda last ootab, kas ta siis enam niiväga laps ongi? Oi kui palju on selliseid tülisid. Tuleb aeg, kus see "laps" ema käest andeks palub. "Sõjas ja armastuses on kõik võtted lubatud". Aga jätke meelde! Sõjas pole kunagi võitjaid. Mõlemad pooled saavad sügavaid haavu.
tegemist17. september 2016, 09:47
on ärahellitatud lapsega,kes istuvadki vanemale pähe ja tõmbavad ta ribadeks vahendeid valimata,kuni lõpuni....isiksus kujuneb selliseks,nagu me teda kasvatanud oleme.
Ants17. september 2016, 09:38
Uskumatu. Kas tõesti ema ja tütar ei saa oma asju omavahel ära klaaritud? Miks kurat peab terve Eesti meedia seda joga täis olema? Istuge maha ja rääkige sirgeks oma asjad. Mitte kedagi ei huvita teie nagelemine.
ema-vanaema -vanavanaema arvamus 17. september 2016, 09:50
Nuuvat kes nüüd naerab ja käsi hõõrub ... see ju saatejuht Evelin ,ehhh sai hea saade tehtud ,vat kui kauaks teema üleval ,see muidugi tema arvamus . Aga inetu, et ta üldse läks seda teed ,et kutsus Eerikat saatesse ,seda oligi arvata mis tulemuseks . Draama mamad mõlemad ,kes kiskusid tüli üles .
süüdistan ka EVELINI17. september 2016, 12:12
Endal tal ka tütar, kas mõtles kui lendas peale Erika ja tema tütre suhtele, muidugi vahe suur, Evelini tütart kasvatab tema isa ja võõrasema.
setu17. september 2016, 16:15
Otsa tegi lahti ikka kroonika, Evelini saade oli vastus neile artiklitele.
Paavo17. september 2016, 09:38
inetu lugu. Juba Anu Saagimile hakkab see vastu, mis siis veel teistele. Erikat ma väga ei süüdistaks, kui lapsel on määratu hukka minna, siis ta läheb hukka niikuinii ! See viimane video oli ikka üle piiri ! Sellist asja ei pidanuks Uustalud lubama, kuid neil vist ei ole kõik kodus ?
Terapeut17. september 2016, 11:30
Kas tõepoolest lapse tõde, tema tunded ja hingevalu ei koti kedagi? Hoidku aga keel hammaste taga ja tehku head nägu. Eriti kui ta asju ebameeldivalt otse ja keerutamata välja ütleb. Ei taha ju kuulda, eks! Ma ei imesta, kui ta ise lapse oleks teinud osaliselt selleks, et ema juurest pääseda. See, kui keegi on võimeline olnud kiiresti jalgu liigutama, ei tähenda, et ta on piisavalt hea ema või et teda peaks ülistama kõikides eluvaldkondades. Manipulatiivne emotsionaalne vägivald jätab hullemad jäljed kui füüsiline, sest teised inimesed ei näe seda ega tahagi näha. Sirli jutt tundub üdini tema enda oma, mitte ette kirjutatud. Püüe anda informatsiooni segamini valu ja solvumisega. Ennast nii isiklikus teemas avada on raske isegi terapeudi juures, saati siis avalikult. Aga mida peaks ta siis tegema, kui ema teles ja lehes leierdab süütut kannatajat etendades oma versiooni. See, kes kiusajale vastu astudes peksa saab, säilitab eneseaustuse, kes end togida laseb, muutub ka iseenda jaoks nartsuks. Kui Sirli ema süüdistab, siis kellelt ta selle võtte on õppinud? See on kivi Erika kapsaaeda.
17. september 2016, 09:36
Laps, sinu perekonnanimi ongi see, mis maksab ja müüb ja millele sa suurelt sülitad. Ära tee seda. Usu mind, sul läheb väärikust vaja
...17. september 2016, 09:32
tütarlaps ,ära ole rumal võta telefon ja helista emale ...RÄÄKIGE SEAL OMAD ASJAD sirgeks.Kas tõesti peab iga liigutust läbi meedia edastama.
Terapeut17. september 2016, 11:06
Manipulatiivse joodikuga ei ole võimalik asju sirgeks rääkida. Niisuguste inimeste lastel on hiljem väga raske üks kahest - kas enda eest seista või soe ja usaldav olla. Mul on hea meel, et Sirli teistsugusesse keskkonda sai.
Terapeut17. september 2016, 11:06
Manipulatiivse joodikuga ei ole võimalik asju sirgeks rääkida. Niisuguste inimeste lastel on hiljem väga raske üks kahest - kas enda eest seista või soe ja usaldav olla. Mul on hea meel, et Sirli teistsugusesse keskkonda sai.
et siis17. september 2016, 11:30
manipuleeriv ja last ootavat last sopaajakirjandusse kiskuv pere on parem keskkond? Vanaema, kes sündimata lapse ultrahelipildi ajakirjandusse saadab??? Kõik müügiks mentaliteet ja alaealise ärakasutamine?
Arvan17. september 2016, 15:41
kõigepealt ju Erika teatas varakult sots.meedias oma peatsest vanaemaks saamisest. Miks oli seda vaja nii varakult üldse teha? Ikkagi jääb mulje, et Erika on ise kogu selle ebameeldiva loo algataja. Ka oma ainsa tütre pulma oleks pidanud minema. Mis tembutamine see siis oli, laps juba tulemas, milleks abielu keelata. Andnud oma allkiri. Jättes minemata, tegi ta sellega haiget oma tütrele ja äratas sellega tohutult meedia tähelepanu. Ka minu ema ei tulnud minu pulma aastakümneid tagasi, kuigi hoopis teistel põhjustel. Aga see tegi ikkagi väga haiget. Tülis on alati 2 osapoolt. Öeldakse, et targem annab järele. Näägutada alaealist rasedat, kellel pealegi tõsised terviseprobleemid, pole kellelgi õigust. Mis tehtud, see tehtud. Sirli vajab praegu rahu, armastust, sõbralikku ja turvalist keskkonda. Jõudu ja õnne Sirlile ja tema perele! Küllap lepite ka emaga ära, aga tehke seda omavahel, ilma meedia "kaasabita". Päikest kõigile!
...18. september 2016, 09:33
Sa ei ole terapeut. Sõnavara ei vasta professionaalile.
Mammi17. september 2016, 09:29
Erika viga oli ainult see et kasvatas tütart vitsata, õigemini vähese vitsa viga, nüüd saab laps lapse, see tänamatu tüdruk tuleb veel kunagi ema rinna naale nutma
17. september 2016, 09:34
sina mammi hoia oma suu üldse kinni, Erika on olnud oma lapsele psühhoterror ja ükskord sai tulevasel emal mõõt täis !
ee...17. september 2016, 10:30
vaat kus teadja tuli välja, ju see teadja on see uus ämm
erika 17. september 2016, 09:39
viis purjuspeaga last kooli ja elas enega kokku,,,mida tahta sellisest olemusest
erika 9.3917. september 2016, 10:43
Sul pole vist õrna aimu kui suur on Hispaania ja kui suur on siin politsei kontroll see Erika oleks olnud ammu trellide taga ja tütar kasuperes kui ta nii suur joodik oleks kui tütar räägib.Siin ei saa karistamatult last üksi jätta nagu tütar räägib isegi see et laps lapse saab on karistatav ja sellepärast ka titteema Hispaaniast lahkus.Googeldage millised on siin seadused ja palju asju saab selgemaks.Jõudu teile klatsimiseks.
Targem annab järele..17. september 2016, 09:28
Poleks olnud Erikal vaja pesta oma mustapesu meedias, sellest see ju kõik alguse sai.
Algul ta ju üllitas seda uut peret ja oli nii õnnelik ,et tütar kihlub jne.
Sirlist lihtsalt kahju, tema ju laps,aga ema täiskasvanud inimene ja peaks olema targem pool.
17. september 2016, 09:58
Erika pesi meedias seda "musta pesu" ikka väga tagasihoidlikult ja delikaatselt,(oli tal ju ka õigus oma arvamus öelda) mida ei saa öelda vastaspoole kohta. Aga see ema mustava tütre video...mõistusevastane.
17. september 2016, 13:50
otsa tegi lahti ikka gerlikene.kes fb-s alustas kogu seda jama. siis tõmmati kroonikas vile üles. lõpuks pidi erika ka saama suu puhtaks rääkida. ja siis võttis tütar sõna. seda ilmselt selleks, et kroonikal kohtus halvasti ei läheks.
to 09. 2417. september 2016, 20:12
Meelega rasedaks tehtud ? No see on nagu huumor kohe.
Kas tulevane ema magas sügavalt või ei olnud rasedaks jäämise ajal üldse kohal ?
Ikka päris imelikku juttu kirjutab mõni kommentaator.
-17. september 2016, 09:24
Kui see on tõsi, et Lensini mutt ja uus pereema sõbrannad on, siis hakkan mina tõesti kahtlustama mingit kättemaksu ja kipun suisa arvama, et Sirli meelega rasedaks tehtud, et Salumäele kätte maksta. Loodan, et eksin. Õudne, mis laps suust välja ajab. Sirlike, keegi meist pole täiuslik.
selge ju17. september 2016, 11:31
Kroonika kardab kohtuasja, millega Erika ähvardas ja ründas esimesena.
Miks???17. september 2016, 20:20
Miks peab Kroonika kartma, kui Erika alustas tuutu-luututamast vanaemaks saamisest ja oli 6nnelik.
Raivo17. september 2016, 09:23
Meedia saab sellele palaganile piduri peale tõmmata ja lõpetada kõik sellega puutuva avaldamise.aga kindlasti segab raha.
nojah17. september 2016, 09:17
sina SAAGIM tead nüüd vaga hästi EERIKA alkoholi lembust ja millist palagani sa ise teinud oled kogu elu nii soomes kui Eestis ja teed seda siiamaani.Niiet sina peaksid olema täitsa vait.
jajah17. september 2016, 09:24
on see saagim mis ta on, aga kunagi pole ta oma last kuhugi palagani tõmmanud. läbi aegade meenub vaid paar artiklit, kus laps on fotol olnud, needki sellest ajast, kui laps väike oli
mjah17. september 2016, 11:32
kas keegi mäletab veel, mida Saagim tegi Justis Tähismaade perega. Seal olid ka väikesed lapsed.
..17. september 2016, 18:01
vabandust, aga Saagim oli paar aastat tagasi oma pojaga mingis dok. saates. See saade oli ikka allapoole arvestust. Eks seda last on põhiliselt vanaema kasvatanud, sest emal vaja meedias ja kollases ajakirjanduses figureerda, klubides aeleda.
Saagim kasutas Salumäe muret kurjalt, oma artiklile klikkide saamiseks aga eks elu paneb kõik paika kasutasid täna Salumäe muret ära, kasutab keegi kuagi sind ja sinu olukorda ära. Mida külvad seda lõikad!
siiriviivi kroonika17. september 2016, 09:32
niisugused tinistajad ei tunnista kunagi oma veinilembust ja ajavad silmad pärani,kui neile seda öeldakse...
..mul oli tuttav kes tinistas päevas 6 liitrit säästukanget ja kui viinavõtmiseks läks siis ütles,et pole aasta joonud!
junts17. september 2016, 10:17
lõpeta loba, saagim on olnud lihtsalt meedia huviorbiidil - ta kaunis naine, head väljaütlemised jne. Ta ei ole kunagi laskunud nii madalale et oma pere kohta räpasust esile tuua. See aga millega Sirli hakkama sai on lihtsalt häbiväärne ja alatu oma ema suhtes
ahahhh17. september 2016, 10:47
Oled sa kuulnud midagi Anu eraelu kohta ? Ei ole...see mis ta teeb avalikult ongi selle eesmärgiga tehtud, et sinusugusele infot anda... aga tema eraelust ei tea keegi midagi :)
ähh17. september 2016, 15:05
Anu eraelu teab igaüks nii Soomes kui Eestis.
17. september 2016, 17:48
Anu ei salli mitte keegi Soomes. Ta teeb lihtsalt häbi seal eesti naiste mainele. Igakord kui temast mingi saade, siis häbene silmad peast soomlannade ees. Unustage juba, et soome naised on koledad, see on mingi vananev müüt. Helsingi on täis ilusaid soomlannasi. Anu jälle on ehtne ida euroopa labane naine ja tema eraelu teavad kõik. See pole mingi saladus.
ähhile17. september 2016, 19:14
Teavad ainult seda, mida klatšilehed kirjutavad. Puhta tõe allikas, eksole... Anu teeb palagani, et lehtedel midagi kirjutada oleks. Ja huvilistel lugeda ja vihata. "Meediaelu" ja eraelu on lahus.
17. september 2016, 20:52
Ei kadesta küll sellist inimest, kellest kõik arvavad, et ta on valju häälselt rumal ja labane. Tore elu küll kui kõik loevad ja vihkavad. Mina ei ole küll kuulnud, et see Saagim midagi oma elus head kellegile oleks teinud. Annetanud, heategevust korraldanud jne.
Selline negatiivne tegelane, olugu ta seal oma kodus milline tore tahes, kuvand temast on kerlane ja ebameeldiv.
17:48-le17. september 2016, 23:32
"Helsingi on täis ilusaid soomlannasi."
Oo jee,nad Süüriast tulid või?
18. september 2016, 15:08
Töötuna sa tõepoolest ainult näedki süürlasi, arvatavasti oled ida Helsingis resideeruv tegelane arvatavasti ka madala haridusega.
Töötades suur firmas erinevate klientidega ja liikudes vastavates ringkondades, vabandust aga jalaga segada nii soliidseid naisi kui ka mehi. Helsingi ei ole ainult ida Helsingi ja Talinna ööelu ja Saagimi seltskond on kahjuks ehtne ida euroopa.
Soovitus17. september 2016, 09:15
Ajakirjandus oskab alati lihtsameelseid esilehele trükkida. Peske oma pere pesu ikka suletud uste taga, hiljem ei tule kahetseda.
no17. september 2016, 09:10
milleks see ülisuur pilt anu saagimist,ta nägu ju niigi tuttav .
Julie17. september 2016, 21:11
Anu,muideks ,n6eb oma vanuse kohta v6lja nagu ilus plika-- tunnen kaasa,kui tunned ennast puudutuna, kassimammi.
18. september 2016, 15:10
Anu näeb odav välja see on fakt! Nagu näha on mehi nagu sina, kellele meeldib odav ja labane naine.
Mehed tulevad ja lähevad 17. september 2016, 09:10
naised tulevad ja lähevad17. september 2016, 11:09
jah17. september 2016, 09:04
sirli oleks võinud selle video emale saata. aga mitte kroonikale.
viletsalt kokku lõigatud video. amatöörlik.
kas laps on närvis, või ongi tal tuntav kõnedefekt. ma nii mõnestki sõnast ei saanud aru.
eks see ka lisab ebakindlust.
inetu on see lugu igate pidi.
Igate Pidi17. september 2016, 09:26
17. september 2016, 10:01
Ja muud ei lugenudki kommentaarist välja?
no tahtis norida17. september 2016, 11:20
andku minna. ega mul kahju pole.
Ütleks vaid17. september 2016, 08:55
Et ema ja tütar väärivad teineteist. Kumbki ei anna alla! Kuid Erika on rahvuskangelane läbi oma spordisaavutuste, kuid mida on teinud Sirli?
kuulasid videot?17. september 2016, 09:06
lapsuke ütleb otse ära, et erika ei ole keegi. tema nime ei tea keegi. ta on mingi eelmise sajandi jalgrattur. ja seda öeldakse, ironiseerivalt. muigega. et noh, mis sa olümpiavõitja ikka oled. mingi kelgunöör. aga vaata, kus ikka see uus pere on. vägevad oma rõivabrändiga. ma pole elus sellest midagi kuulnud. ja ei kuule ka ilmselt.
17. september 2016, 10:03
See video ja ema nimetamine eelmise sajandi jalgratturiks oli jube.Loo tagant paistavad kellegi pikad kõrvad.
Imelik17. september 2016, 09:27
Kas Erika oli juba rahvuskangelaseks saanud, kui oli 17?
Räägi juttu, mis on jutt!
to: imelik17. september 2016, 10:15
No rahvuskangelaseks vast mitte, aga oli juba sinnapoole teel. Sirlist vaevalt mõni aasta vanemana nimetati ta juba Eesti parimaks naissportlaseks.Kui Erika oli 17, siis ta igatahes ei roninud avalikkuse ette sugulasi laimama ega oma kannatusi demonstreerima, kuigi tema elu noorena oleks selleks kindlasti põhjust andnud.
52+17. september 2016, 11:11
Vale jutt, ta tegi seda siiski kõigi hetkel saada olevate vahenditega.
Polnud Delfit, mobiile, Fb, aga ikka me kõik teadsime tema lugusid, kus juures ühepoolselt.
Julie17. september 2016, 21:13
Kyll Sirli aeg ka tuleb, ta ju noor veel ja sama reha otsa ta varvalt astub, mille otsa astus ta ema
Anul on õigus17. september 2016, 08:50
Nii Salumäe, kui tütar on teinud palagani. Sirlil see armastus oleks võinud veel oodata täisealiseks saamiseni. Sirli uus pere on labane ja Evelin Ilves on oma kompleksides vaevlev vastik eit.
milleks kõik see?17. september 2016, 08:46
Tuttav teema mulle, mu lastele kui ka lapse uutele lähisugulastele.
Ma ei põõa olla kõikikaitsja, kuid - tuleb osata andestada, sest inimesi endid keegi muuta ei oska. Jääb Erika selliseks nagu ta on, Sirli ehk muutub küpsemaks ja läbi oma lapse hakkab mõistma sõna "ema" tähendust. Kuid, tegelikult tahtsin öelda, et on olemas veel selline vihkamine, mis on lahutusejärgne, mille puhul ongi ainuke abimees vaid oma ema. Seda tunnet olen ka ise kogenud, ja see on tõsiselt siiras ja soe tunne ...
hh17. september 2016, 11:15
seda juhul kui sul on normaalne ema, minu oma tundis mõnu igast jamast mu elus, kus juures ise ta oli jamade korraldamise alge. Selles loos haistan sama käitumist.
tule taevas appi17. september 2016, 08:45
kuidas küll TV3 lubas kahel naisel katside rasedat naist!!! Pealegi mäletan, et medalite raha pidi
ikka minema selja raviks...
17. september 2016, 10:05
Mida nad "katsided"? Väga delikaatselt rääkisid
to tuletaevasappi17. september 2016, 12:05
Mina rasedat naist ei näinud,nägi rasedat last.
Cz18. september 2016, 08:42
Puudulik17. september 2016, 08:44
Sirlil on vist midagi puudu. Intelligent?
to: Puudulik17. september 2016, 09:29
Puudu saab olla intelligentsus, mitte intelligent!
oh17. september 2016, 09:38
Sirli on suisa tobuke veel. Temaga manipuleeritakse ja milline põlgus oli selle üsna rumala teismelise inetsu hääles, kui ta oma ema mustas. Kellegi ettekirjuuatud teksti najal. ( "Gowrid" jätavad väga labase, harimatute tõusiklaste mulje). Tänamatu ja mõtlemisvõimetu totsike. Eetikavaesed ajakirjanikud valavad ninakat plikat eksponeerides õli tulle. Sirli Salumäe on täitsa oma viinaninast vanaema Õie(S- pärisema ) nägu. Erika ise ei mustanud tütart. Rõhutas vaid tema alaealisust , elukogenematust ja väheseks jäänud (kallist) haridusteed. Lapseootel "laps" seevastu on ülbust täis lahmija. ( vene aegset ratturit ei tea keegi, ema ei jätnud mulle raha , kui Eestissse läks jne. Kuni selleni,e t ema jäi oma sünnipäeval purju...)
Liisu17. september 2016, 10:10
... oma sünnipäeval ??? ,läks külapeale OMA sünnipäeva pidama või ? J a see ju väga kurb ,läheb rohkem kui nädalaks ,,elukaaslasega,, uitama ja laps EIII tulnud meeldegi ja temale süüa ja raha jätta ,algul olevat ju äri hästi läinud ,niiet raha puudust ei pidanud olema ju. Ja mis rahvuskangelane ta enam on kui medalid müüdud ( ei teadnud ise ka milleks raha vaja oli ), kord oma seljale , nüüd saates juba ,et lapse tervisele oli vaja .
on17. september 2016, 10:51
Selles suureks prostaks ebaeetiliseks paisunud saagas on on suuresti süüdi süüdinatult käituv "ajakirjanik" Ene Veiksaar. Labane klatšijanune naine igatpidi, kes sokutas end naiiivsevõitu spordi läbi tuntuks saanud E. Salumäele äripartnerina külje alla. Jubedalt käutub ka endale Gowri nime võtnud kamp. Tähelepanuraasukesi nokivad teistele kannatusi põhjustavakt, enadel aru andmata nii Lensin kui Ilves, meedia toel sasipuntrasse jõudmud "pere" elupuntra esitamisel. Areenilt puudub Salumäe tütre pärisisa.. Kui tal veidigi südametunnistust oleks kaitseks ta oma ihuvilja sopa eest. Aga liiderlikkus, nüüdavus ja teiste pidev klatšimine(oma luulude tõena esitamine) on Eestsi laialt, takistamatult vohav. Ülihalvaks näiteks on vana Ileves oma armukestepidamisega ja tema ammu surnud mehelt aastaid peale inimese surma lapsi saanud Ijeva .
hmm17. september 2016, 18:03
kahjuks mul ka ühtegi intelligenti ei ole
Raivo17. september 2016, 08:37
Ma näen sirlis õnnetut segaduses olevat last,kes püüab armastada oma enese keskset,probleemides vaevlevat ema.
absoluutselt,17. september 2016, 08:50
laps rääkis lahti oma tunded, samas peab ta ema mõistma, raske muidugi kui ema ei tea sedagi, kas ta on mees või naine jne.
L17. september 2016, 08:36
Ah, et palagan. Aga kes seda teha aitavad. Ma arvan, et kollame ajakirjandus otsib ise seda millest p
alaganii teha ja nüüdseks televisioon Evelini saatega.
Katri17. september 2016, 08:34
Kahju ära tinistatud lapsest
Opossum17. september 2016, 08:31
Kas anjuša on ära unustanud kelle ta oma voodisse tiris kui pappi polnud...
kapsapeale17. september 2016, 23:35
kuidas siis nüüd aru ei saada17. september 2016, 08:29
ma arvan, et see lugu on ikka tellitud kroonika poolt. algab ju sellega, et lubas kohtusse anda. ja siis räägib laps, mis lapsesuu rääkida tahab. ok. las räägib. aga kroonikal on vesi ahjus. nemad ju selle jama algatasid. nüüd lükati alaealine letti, et mine ja räägi suu puhtaks. sest valeväidete avaldamise pärast taheti kroonikat kohtusse kaevata. arvata võib, et väljamaa advokaadid on väga kallid, kaotuse korral peab kroonika väga palju raha maksma. aga elame näeme.
Sama siin17. september 2016, 08:40
Täpselt minu mõte mida kirjutasid. See ajakiri ei elaks üle teist kaotust kohtus ja sellepärast see video valmis susserdati. Ja mulle tundub veel, et kogu see seebiooper oleks nagu ühe proua kättemaks ühe eelneva kaotuse eest. Aga see lihtsalt minu arvamus ja nägemus asjast. See ei pruugi nii olla. Arvan, et Erika peaks igal juhul asja kohtusse andma. Olen 100% Erika poolt.
Brita to : Sama siin17. september 2016, 08:48
selle elab kroonika möödaminnes üles. sellest ei lange isegi tolmu maha neite raha-laeka pealt. raha rahaks. raha on kaduvik alati . maine on see. mis PÄRISELT maksab.
P.S. mina pole enam väga kaua aastaid 100 % Erika poolt . minu arust on tal miski isiksuse-häire . võta kasvõi tema nii-öelda eluloo-raamat . suudad sa seda ikka lugeda ? suudad ju ? kui nii kange fänn oled . mina küll ei suuda .
labiilse haige inimese soig on see raamat . võtan mütsi maha nende ees. kes suutsid otsast lõpuni läbi lugeda .
a.......17. september 2016, 10:37
arvan ka, et tegu Lensini kättemaksuga selle uue ämma kaudu
17. september 2016, 13:51
no mitte kättemaksu vaid labasusega. ja tundub, et kõik läheb müügiks.
Anu!17. september 2016, 08:29
Ainuke, kes palagane korraldab siin Eestis, oled sina ise! Kuula, mis Sirlil öelda on ja siis pea plaani, kelle palaganid suurmad on, kas sinu või nende, Erika kohta see ehk veel sobiks, aga Sirli kohta siis kohe mitte!
Pane suu kinni18. september 2016, 09:28
Ohtuleht17. september 2016, 08:29
on teinud ka. Millal saame baletti ja ooperit sellel teemal näha?
Äkki17. september 2016, 09:30
Katrin17. september 2016, 08:24
Anu on teinud oma elust palagani.
18. september 2016, 09:58
Aga ta on alati nagu värske ladvaõun.
18. september 2016, 15:12
Marss silmaarstile! Saagim on vananev ajudeta kana.
mul on17. september 2016, 08:19
Sirlist väga kahju, asjata vaatas seda saadet, ta ei oska end veel kaitsta, läheb aega et sisemas hingerahu saada ja kuidas olla eemal maailma jamadest.
ja veel, et17. september 2016, 08:48
Evelin tegi vea, et saatesse kutsus vaid ühe osapoole.
Arvan17. september 2016, 09:58
...et tütar poleks nõus olnud saatesse tulema. Videos esineda on kergem kui stuudiokaamerate all. Saab vahepeal ette antud teksti paberilt maha lugeda.
Evelin ja ta saade tuleb kohtusse kaevata18. september 2016, 01:57
Kõige ebaeetilisemalt on käitunud Evelin, kes omakasu ajendil lihtsameelset jalgratturit ära kasutas. Tütar sai haigushood sellest julmusest. Evelini saade tuleb maha võtta, see on pornograafia.
01:57, 18. sept 2016 -le18. september 2016, 11:15
Pooletoobise mõtlemine sul.
19. september 2016, 09:12
Evelin kutsus oma saatesse mõlemad osapooled, kuid kuuldes et sinna läheb ka Erika, jätsid noored minemata.