Foto: TV3
Tele
16. september 2016, 15:06

LUGEJA EVELIN ILVESE TEISEST SAATEST: võib asja saada küll, oli nii särtsu kui sädet (45)

Evelin Ilvese jutusaate teises osas lahati lahutusteemasid ning televaatajate hinnangul tundis endine presidendiproua end saatejuhi rollis vabamalt kui eelmisel nädalal.

"Täitsa vaadatav saade, teine oli juba parem. Hea, kui inimesel on soov tegutseda, mitte ainult vinguda, nagu nendest kommentaaridest võib välja lugeda," kirjutab mina ka.

Vkr kirjutab, et teine saade oli parem: "Kuigi ma pole selliste saadete fänn, aga näete – huvi pärast ikka vaatan ja ei materda."

"Tore, kui laseks külalisel lause lõpetada ja ei segaks kogu aeg oma mõtetega vahele. Teemad head, aga esitus veel väga rabe," leiab Leevike 35.

"See teine saade oli hea ja huvitav, ka selliseid saateid on vaja, väga meeldis Evelini esimene abikaasa, õige jutt ja hea kuulata, au nii heale läbisaamisele neile omavahel!" lisab Tiina.

Ühe lugeja arvates oli häirib, et Evelin endast nii palju rääkis. "Kohe alguses võrdles kahte lahutust ja kiitis taevani esimest ja ütles, et viimase lahutuse kohutavat kogemust kellelegi ei soovi. Unustas aga mainida tõsiasja, et esimese lahutuse puhul oli tal juba uus saak käes, tulevik ei olnud tume, isegi ühise korteri ostis mees temalt välja. Teise lahutuse puhul elu ju nii roosiline ei olnud, kuigi ega ta ka kahe palja käega sellest elust ei lahkunud. Aga esimene mees tundus väga sümpaatne ja väga sarmikas. Lihtsalt natuke liiga palju oli seda "mina ja mina"."

"Mulle meeldis samuti teine ehk tänane saade, Evelin tundis end vabamalt ja viskas mõnusat huumorit, koos eneseirooniaga, mis on hea märk. Võib sellest saatest asja saada küll, oli täna nii särtsu kui sädet ja hoogu, kui Evelin viitsib endaga tööd teha, analüüsida saateid jne, küll siis läheb aina paremaks. Mulle lausa meeldis, veidi nagu Maire Aunastet juba aimdub – just selle mõnusa enesehuumori koha pealt," lõpetab lugeja hakka looma.