Tele

TV3 VIDEO JA FOTOD | Evelin jutusaates oma eksmehele: "Kuidas sa võisid mind niimoodi maha jätta?" (66)

LISA KOMMENTAAR

Üks uudishimulik16. september 2016, 12:43
Ei tea, kas järgmises saates tuleb Toomas-Hendrik oma lugu jutustama?
Täis16. september 2016, 07:45
eputis ja enese näitamis vajadus
Vana kõõma sonimised16. september 2016, 05:41
No näidake vähemalt nooremaid naisi oma sasipuntraid pajatamas, miks peab see vana l.hm kogu aeg ogal pool laiutama?!?
!!!16. september 2016, 00:51
Ei vaadanud ega hakkagi vaatama. Üle on visanud see Evelini reklaamimine ning pidev esile upitamine - lausa juba 10 aastat! Evelin - rullusutaja! Evelin - raamatute kirjutaja! Evelin - universaalne arvamusliider pea igas küsimuses Evelin - ekstreemmoodide modell! Evelin - kohalike kommide ekspert ning kriitik! Evelin - suur moelooja! Evelin - Lomdoni OM olümpiatõriku kandja! Evelin - traditsioonide murdja!-Evelin -võtrratu pagar! Evelin - ekspert ning kokkade nõustaja! Evelin - koolitoitude ning sööklate spetsialist! Evelin - salapärane Komeedi suudleja ning armatseja! Evelin- suur ärinaine! Evelin - fenomenaalne - ärmataja! Evelin - rahva raha raiskaja (70 tuhande euro eest kostüüme ning ehteid. Lisaks riigi poolt määratud 1515 eurosele igakuisele esinduskulule). Evelin - arstiteaduse spetsialist ja perearstide atesteerija! Evelin - nüüd siis ka veel saatejuht!
Aitäh, mullee aitab juba. Evelin ees ja Evelin taga! No küll on mõnel inimesel ikka seda eneseupitamist ja esiletrügimist. Tähelepanu vajadust. Mulle hakkab see vastu, mingi mõõt ja piir peab ikka kah olema.
16. september 2016, 07:54
no palju sa seda üht ja sama kommentaari igale poole kirjutad?
!!!16. september 2016, 18:08
Ega jõuagi. Neid Evelini reklaamivaid lugusid ilmub nagu Fordi konveierilt.
kelly15. september 2016, 23:01
äärmiselt sümpaatne mees, ma ei imestaks, kui Evka teda jälle endale sebima hakkaks, iseasi, kas ex enam sama reha otsa astub. Kusjuures pulmapildil oli Evka ka ilus, kui tommiga semmima hakkas, siis oli juba paksuks läinud, ju lasi end käest ära selle nelja viie aastaga, mil Karli kõrval elas ja nii ta läks. aga mees on sümpaatne, armu või ära...
Ester15. september 2016, 22:56
ja pooluinuv Jörpa päästsid saate tavapärasest viisakusest - aitäh neile ja kunagistele fotodele - noorus on ilus aeg!
Vaatasin Evelini teist saadet15. september 2016, 22:56
ja pean ütlema, et värvikas, hea ja huvitav.Evelin on hea saatejuht ja külalised hästi valitud.Jõudu uute saadete tegimisel jään ootama.
Ka mulle meeldis15. september 2016, 23:04
saadet oli huvitav vaadata ja kuulata. Evelin on saatejuhina meeldiv.
Vaatasin15. september 2016, 22:47
esimest korda saadet, et saada aimu, mis toimub. Saate külaline Kaire oskas väga meeldivalt ja vabalt suhelda- oleks ise sobinud saatejuhiks. Häiris see, et saate lõpetuseks sai Üllar Jörberg vaevu ühe salmi laulda- viisakas oleks olnud aega planeerida nii, et külaline saaks laulu rohkem esitada.
konstruktiivne kriitika15. september 2016, 21:31
Vähesed sobivad telesse, saatejuhiks ja seetõttu me neid väheseid meenutame ikka veel (kes juba lahkunud) ja neid, kes on täna (väga väheseid) ka teame ja kiidame. Evelin ei kuulu kindlasti nende hulka. Einoh ma mõistan, et keegi turundusegeenius mõtles selle asja välja, et telereitingud lakke tõsta, kuna inimestel on ju huvi, aga see kõik on korraks! Mis edasi saab? Heal juhul poole aasta pärast mäletatakse Evelini lisaks kõigele ka ebaõnnestunud saatejuhina :( Ja, et Evelin iga lollusega kaasa läheb, selles olen pettunud. Ei ole ta ju ilus, huvitav, ega ei sära ka kuidagi. Ma ei kujuta isegi ette, et nt Helle Meri või Ingrid Rüütel oleks midagi nii tobedat kunagi teinud...See positsioon käib siiski käsikäes teatud eetikaga. Ja seda ka siis, kui enam presidendiproua ei olda. Jäänud oma leibade juurde. Aga ei, see hüppamine ühelt asjalt teisele...täna olen rulluisusportlane, homme küpsetan leiba, siis annan toitu kõmupiltnikele...Keskendu oma tütrele ja koerale!
üks küsimus15. september 2016, 21:26
Paljud teist tunnevad Evelin Ilvest isiklikult, et te teate ja võite teda mustata, laimata mida iganes, rahunege maha, see on tema elu, kui teda ka ei oleks olnud, vaevalt, et teil sellega elu paremaks oleks läinud. Nii, et minge eluga edasi.
up15. september 2016, 22:39
kullake, praegu laiutab proua oma elu küll ise kõigi soovijate ette, ju ta siis vajab seda
???15. september 2016, 21:17
Kas tõesti oligi sedasi? Meediat ja internetti lugedes on mulle millegipärast tekitatud täiesti teistsugune mulje. Et keegi pani ise võõrale, kuid hästi perspektiivikat karjääri tegevale abielumehele päka preale, ajas selle perekonna lõhki, kus muuseas olid ka lapsed. Kas tõesti on kõmule maias meedia meid sedavõrd petnud, sedavõrd vale kuvandit levitanud? Kui nii, siis on mul küll väga häbi, et end meedia klatšist petta olen lasknud.
hee hee15. september 2016, 21:05
paks, paksemaks , maks paks
15. september 2016, 21:40
piiks15. september 2016, 19:44
Ehee, see mees vaatas Evelini ja mõtles, et kui hea, et temast lahti sai :)
sõber nimega Karma15. september 2016, 19:43
Naistele õppetunniks. Ja miks mitte ka meestele! Kes ikka teise inimese kaaslast himustab ja võrgutab ja proovib iga hinna eest lahku ajada ja lõpuks ka omale saab, siis teadke, et sama saatus ei jää teie lävele tulemata! Hapud viinamarjad. Pole see Evelin midagi nii süütu.
no mida15. september 2016, 19:31
Ausalt, kes sellise hullu üldse telekasse laseb enam?
Miski tädi käib, heietab kui halb elu on olnud ja elab veelkord läbi suhteprobleeme, mis tavainimesel juba kuu ajaga meelest oleks läinud (Mainimata seda, et ise ta tihtipeale nende süüks olnud on).
Imestaks, kui selle saate vaatajaskord peale paari osa Evelinist endast suurem on.
Zyklon B15. september 2016, 19:30
Igasugune tilu-lilu jätab külmaks , arste napib , mingu päristööle
teate15. september 2016, 19:19
Kurjust on siinilmas liiatigi palju. Milleks seda juurde külvata?
Aga jah, mina Karli asemel sinna jutusaatesse poleks läinud! Kuid Evelinil oli, vastupidi siin mõne arvamusele, erilainen juuri ekraanile sopiva pitskleit seljas. Oli kena! Isiklikult mulle küll poisipea naise kaela otsas ei meeldi, kuid see selleks!
15. september 2016, 19:33
"Kuidas sa võisid mind niimoodi maha jätta?"
"A ma kuulsin, et sul juba teine ja mind pole sulle enam vaja. No ma siis proovisin ka järgi teha!"
nipitiri15. september 2016, 19:18
//16. september 2016, 03:51
pigem tragikoomik ,aga tundub , et lihtsalt rumal.
Anne-Ly15. september 2016, 19:17
Ma ei tea, kas see on kindel tüüp naisi või midagi, mis neid selliseks muudab, kuid paljud naised lihtsalt EI OSKA olla ja edasi minna, mingit väärikust ja uhkust neil pole. Olen oma elus palju näinud selliseid. Mees jätab maha- no ei osata leppida, hakatakse endast tola tegema. Helistamistega pommitama, piibli-paksuseid meile saatma jne jne, halvustama. Eriti, kui veel on ühised lapsed, laste nimel end kokku võtta ja olla naine ning eeskuju, ema oma lapsele. Arvate, et mehel hakkab sellise tsirkuse peale teist kahju ja avastab, millisest kullatükist ta ilma jäi? Kui taganeksite väärikalt ja keskenduksite oma elu elamisele ja oma lastele, oleks võimalik ehk eksiga inimese moodi suhelda lapse pärast. Aga selliste idiootsustega kõik te eksid hakkavad teid lausa jälestama ning ümbritsevad inimesed samuti! Evelin on üks sellistest tsirkuse tegijatest, kahjuks. Endise presidendiprouana võiks väärikust olla, aga ei...Mis puutub tema endisesse abikaasasse, siis mees näeb ju väga hea välja! Evalin aga üks kiirelt vananev, ülekaaluline, õnnetu naine. Kahju lihtsalt. Naised, jääge naisteks! Laadamutid ja intrigandid häbistavad naisi.
To Anne-Ly15. september 2016, 19:29
Sedasi saab rääkida vaid inimene, kellel endal puudub antud kogemus ehk siis läbinud lahutuse. Kui pere läheb lõhki, siis tunneb inimene valu hinges, mis on kohati väljakannatamatum kui füüsiline valu. Sellises olukorras sõltub nüüd inimesest, kas ta tervis, ka vaimne, peab vastu või mitte. Kui sa oled pooleks rebitud, siis vaevalt et teiste "moraalilugemine" sind aitab. Tee see protsess läbi ja tule siis targutama. Pean silmas muidugi perekonda, kus on olnud armastus ja lapsed.
ei kadesta15. september 2016, 19:40
Mina näiteks olen läbinud lahkumineku. Milline naine või mees ei oleks? Pikaajalise kooselu, aga lahkusin ka väärikalt. Elusees ei hakkaks end alandama. Laps on meil. Lapse pärast oleme alati viisakalt suhtunud teineteisesse ja austame teineteist. Ah jaa, nii lapse isa kui ka mina oleme leidnud uue elukaaslase. Elu on normaalne, kas tead või suudad ette kujutada. Ja seda ilma igasugu tsirkusega. Kui pere läheb lõhki, siis tema ka läheb, vägisi ja lollustega kinni ei saa hoida.
15. september 2016, 21:43
Milline naine või mees ei oleks läbinud lahkuminekut??? Tohoh, neid ikka päris palju, kes ei ole.
Kui15. september 2016, 22:58
Aega saad, kiida ennast veel
Ef15. september 2016, 19:16
möh16. september 2016, 09:21
unista ja mastrubeeri!
naine15. september 2016, 19:04
Kleidid on pr. E.Ilvesel küll alati väga ilusad disainerkleidid ja muidugi kingad ka. Kuid jah, eelistan Anu Välba jutusaateid ja ka Prillitoosi jutusaateid.
Et Karli Lambot, tuleb meele jalgrattatreener kunagi oli selle nimega.
poleoluline15. september 2016, 22:49
Ma just vaatasin,et kleidivalik on ikka väga mööda. Naine ,kes ei ole enam väga sale ja panna selga kleit,millel on lühikesed varrukad ja kõrge kaelus.
no15. september 2016, 23:40
Karl Lambot, treener oli Karli isa
jätke õelutsemine15. september 2016, 18:49
kui ei taha ärge vaadake,mina vaatan sest mulle meeldivad Evelini saated.
15. september 2016, 21:46
Las nad õelutsevad, see nende viis kuidas oma olematut elu kompenseerida, enda eluga rahul olev ja õnnelik inimene seda ei tee.
Meeldis15. september 2016, 23:15
2.saade, oli huvitav. Evelini 1.saade jäi mul kahjuks vaatamata. Iga saatejuht on omapärane. Evelini juures meeldiski just tema lihtsus ja loomulikkus. Kõik saatejuhid ei peagi ühtemoodi olema, ei pea tingimata Maire Aunaste moodi oskama sõnu seada.
Issand Jumal15. september 2016, 18:07
Kas ausalt sel naisel juba kyllalt ei saa,kaua v6ib l6ike yles kytta!
KAS15. september 2016, 17:57
Kolmandas saates on külaliseks isa ja ema, või ? Väga edev naine, ma ütleks !
/15. september 2016, 18:00
siis tuleb vana Ilves ise koos Ieva,ga :)
???15. september 2016, 18:21
Millal tuleb vee eks.eks -eks e, Põdrapull, A.P.
peab vaatama15. september 2016, 17:47
Kas karli ka evelinilt küsib, kuidas evelin toomasega pôôsasse pugeda julges ja karlit pettis? Ka mulle meenub evelini enda jutt, kuidas nad karliga lôunatama läksid ja evelin öelda tahtis, et temal uus suhe juba on. Evelin keerutab nüüd, nagu karli jättis ta maha. Evelin ei mäleta enam ilmselt, mida tema suur ja lai suu öelnud on. Aga jahvatab sellele vaatamata vahet pidamata!
margaret15. september 2016, 17:33
kummaline lugu juhtus .Tahtsin Evelini saate kommentaare lugeda ja kahel korral lõi ette Tallinna prosti memuaar. Tea,kas need kaks lugu on seotud või?
Aga Mammi Evelini jutusaade oli äärmiselt igav halvasti juhitud, mittemigagiütlev. Selline saade on kui turumuttide klats turulaudade vahel.KLahju,et leidub ka piisavalt rumalaid saatekülalisi,kes säärase õnge lähevad Imestan,et isegi eksmees tuleb aastate tagust kooselu ja lahkuminekut arutama kaamerate ette . Ise veel mees? Mammi on kui biplaarse häire all kannataja. Rahmeldab küll,kuid tolku pole . Suurusehullustus vajab ju pildil olekut Kas keegi psühhiaatritest ei võika om aabikäe ulatada? Ehk on neid Evelini kunagiste kursusekaaslaste hulgas Inimest peab ju aitama.
Malle15. september 2016, 17:30
Kui võrrelda Anu Välba ja Evelini jutusaateid, siis vajub viimase kaalupool kolinal alla. Selline tühi klatšimoori jutt ja soov ennast eksponeerida.
---16. september 2016, 09:24
kui võrrelda sind teiste naistega, siis kukud kolinal
Muta15. september 2016, 17:08
Egas sind ei näidatagi, muta15. september 2016, 17:22
Oled nii kole,öel ja kade,et ükski ekraan ei vöta sind pealegi,muta.Nime valisid ka endale väga sobiva.Evelin on aga völuv ja nooruslik nagu ikka ja vaatan ta saateid alati.Huvitavad,elulised ja isegi nats intrigeerivad.Kes aga ei taha vaadata,ärge vaadake,keegi ei sunni. Aga labast iba pole ka mötet ajada. Selge!?
Mofo15. september 2016, 17:47
A15. september 2016, 18:00
Ütle inimene,mille poolest evelini kadestada.ta pole ise midagi ja tal ei ole ka midagi.
ei15. september 2016, 18:08
mofole15. september 2016, 19:32
Ja siis, ega kõik pole kohustatud sappi pritsima. Ühele meeldib üks inimene, teisele teine, kuigi, jah, ÕL valvekommentaatoritele pole üldiselt keegi meeltmööda, saavad kõik oma jao.
17.22-le15. september 2016, 19:34
labast iba ajab Evelin, ta on kaotanud täiesti oma väärikuse[ kui seda on olnudki], saade on igav, mõttetu, saatejuht pole tasemel, parem rulluisutagu, kaoksid rasvarullid, mida ta kunagi teiste juures põlastas, ütleme et----matsiplika.
15. september 2016, 17:06
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
15. september 2016, 21:48
Evelinile15. september 2016, 16:59
vaata peeglisse ja mõtle et miks sind jäeti juba teist korda maha. Tuleb ka kolmas ja neljas kord, kui katsetad ja midagi ei muuda endas !
kalle15. september 2016, 23:26
Mõne aasta pärast mustab praegust kelgunööri, Siimu, keda igale poole kaasa tassib. Siimul võiks rohkem selgroogu olla.
evelinile15. september 2016, 16:57
aga samamoodi, nagu ämmeerikä mäletseja salasuhte pärast sinuga oma esimese abikaasa maha jättis. ikka samamooid :D siis sulle see ju sobis? no ja arvasid, et küll ta muutub... ei muutunud, nüüd sigitas veel järgmise kullakaevajaga sohilapsegi. said oma mõõdupuuga, ole rahul.
Et...15. september 2016, 16:54
...kuidas suutis? Ju sa olid piisavalt tobu, et nüüdseks juba kaks meest on sind maha jätnud.Kas keegi veel suudab selle muti taset ületada, ei vist.
. 15. september 2016, 16:52
no ju sl "leedil" oli juba siis väga lõdva püksikumm.
Riisikas15. september 2016, 16:50
Oli ikka sedapidi või?
P.S.Proual järjekordne kole kleit seljas.
johhaidii15. september 2016, 16:23
Küll on kole ja rumal naine.
Endast räägid vä15. september 2016, 17:13
15. september 2016, 19:33
Ta räägib oma naisest ikka.
Endast räägid vä15. september 2016, 17:22
mäletan15. september 2016, 16:21
yhte saadet, kus Evelin rääkis kuidas ta läks oma eksmehega ehk Karliga kohtuma, sooviga talle öelda, et ta on leidnud kellegi uue. Suure kergendusena oli Karli kohtumisel esimesena öelnud, et ta soovib suhte lõpetada. Kas mõlemad on selle loo unustanud?
silm puhkab15. september 2016, 16:01
Küll on sümpaatne mees - kas Eestis leidub tõesti veel selliseid...?