Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
14. september 2016, 16:47

Kaheks kuuks üürile antud korterist tehti bordell (4)

Kaheks kuuks üürile antud Stockholmi korter muudeti bordelliks. Kindlustus kahjusid pole korvanud, politsei uurimine käib aeglaselt.

Kui rootslanna Kerstin Söderberg aasta algul kaheks kuuks Indiasse sõitis, arvas ta, et parem on Stockholmis asuv korter üürile anda, kui et see seisaks tühjana. Ta pani kuulutuse Rootsi populaarsesse veebisaiti Blocket ning leidis ingliskeelse paari, kes tema arvates oli usaldusväärne, kirjutas The Local.

Kui Söderberg oli Indias, võttis temaga ühendust ta Stockholmi naaber rääkides, et neid, kes tema korteris algul elasid, ei ole enam, ning tema korterisse hiilis mingi mees. "Ühendusin politseiga ning nad läksid kohale ja avastasid, mis juhtus,“ rääkis Söderberg.

Juhtus see, et tema üürilised olid korteri edasi üürinud ning uued üürilised kasutasid korterit bordellina.

Kui Söderberg Indiast koju tuli, leidis ta suitsusest korterist lõhutud diivani ning voodi alt ja seintelt kondoomid. Paljud asjad olid korterist kadunud.

Kuigi tehing oli ametlikult vormistatud, polnud naisel sellest abi kindlustusraha saamiseks, kuna ta andsid võtmed inimestele isiklikult üle. "Hävingu ja puhastamise peale kulus mul tuhandeid,“ rääkis ohver. Ka politseist ei saa ta abi. "Iga kord, kui ma neile helistan, on isik, kes selle juhtumiga tegeleb, vahetunud, ning ei paista, et midagi oleks juhtunud.

Praeguseks on naine seisukohal, et ta ei üüriks korterit enam oma tuttavatelegi.