Foto: TV3
Tele
9. september 2016, 09:50

LUGEJA EVELINI SAATEST: ebakindel saatejuht, üksteisega võidu rääkimine − traagelniidid paistsid igast nurgast (184)

Eile õhtul alustas Evelin Ilves endanimelise jutusaatega TV3 ekraanil. Avasaate külaliseks oli Erika Salumäe, kes avas pereskandaali tagamaid. Enamike lugejate arvates jäi aga endine presidendiproua saatejuhina nõrgaks, ent nii mõnigi luges selle esimese saate arvele.

"Jah, keegi ütles väga õigesti, et piinlik hakkas. Üritasin ka veidi vaadata, sest ikka uus saade ja palju reklaamitud, aga Evelin saatejuhina väga nõrk. Tema jutust kohati võimatu aru saada, ei lase teisel lauset lõpetada juba sõidab sisse, naerab siis, kui midagi naerda pole. Kindlasti enam ei vaata," kirjutab manni.

Lugeja Jaak leiab, et saate algus oli igav, kuigi hiljem läks huvitavaks: "Igatahes keegi seal häält ei tõstnud, see oleks äratanud."

"Liiga kaua nämmutati ühe teema kallal. Küll ühest nurgast, siis teisest nurgast. Lõpuks hakkas kõik juba igavaks muutuma. Ei tea, kas oli vaja terve tund aega Erika Salumäe isiklikku elu lahata. Ehk oleks saade huvitavam, kui oleks rohkem teemasid. Tund aega eetriaega, sinna sisse pikad reklaamid, ega jah, rohkem ju ei jõuagi, aga kaks erinevat teemat võiks ikka olla. Üldkokkuvõttes igav saade. Kunagi rääkis meedia, et Erika Salumäe müüs oma medalid iseenda selja operatsiooni rahastamiseks, saates ta rääkis, et müüs medalid selleks, et tütre kooliharidus kinni maksta," lisab Adeele.

Vaatajale meeldis aga Evelini rahulikkus ja korrektsus ning usub, et esmasaate kriitika aitab järgnevaid saateid paremaks muuta.

"Ootasin põnevusega, aga paari minuti pärast valisin uue saate. Ootasin säravaid inimesi ja mõnusat suhtlust. Kuulsin vaikset rahulikku, väheke lamedat häält ja see uinutas, emotsiooni ei olnud. Kahjuks mulle üldse ei sobinud Evelini hääl. Rohkem ei hakka vaatama. Iga kell vaatan Teetu ja Kristjanit või Anu ja Markot," tõdeb Kägu.

Saate võtab kokku lugeja rabe, kes kirjutab: "Traagelniidid paistsid igast nurgast. Saatejuht oli ebakindel, rääkisid üksteisega võidu, vahepeal kõik kolm korraga. Selline stiil sobib siis, kui on tuline vaidlus. Ja mida me siis teada saime, mida meil oleks vaja teada: ühe pere siseelu − vaevalt, ja mida me saatest õppisime − midagi. Selle jutu oleks võinud ka "Ringvaates" ära rääkida. Mingit enneolematut show'd ja Oprah'i ei oleks vaja teeselda."