NÄGUS MUUSIK: Just nii šiki ülikonnaga poseeris Jüri Pootsmann mais Eurovisioni lauluvõistluse ajal punasel vaibal Stockholmis.Foto: Katharina Toomemets
Inimesed
8. september 2016, 04:00

Mida teeb Jüri Pootsmann Tinderis? (10)

Eile avaldas Elu24, et Jüri Pootsmannil on kohtinguäpis Tinder kasutajakonto. Kas noor muusik on hakanud kaaslast otsima või tegi ta endale Tinderi konto vaid nalja pärast?

"Oh issand jumal," ohkab Jüri, kui on kuulnud reporteri küsimust. "Noortel inimestel on igasuguseid äppe, mida nad võib-olla üldse ei kasuta. Nii tore, et keegi selle uudise nüüd üles noppis, tõesti," sõnab Jüri sarkastiliselt ning puhkeb hetk hiljem naerma.

Noormees ütleb, et ei tea, kuidas see uudis üldse üles kerkis, tema meelest pole see eriti aktuaalne teema. Pärimise peale, kas nägus muusik on siis ikkagi hakanud Tinderi kaudu kaaslast otsima, vastab Jüri siiski eitavalt.

"See on selline äpp, mis on hästi paljudel Eesti noortel, midagi erilist selles küll ei ole."

Nalja pärast või mitte, aga Tinderis on konto olnud veel paljudel tuntud Eesti inimestel.

Näiteks on Tinderis konto olnud lauljal-näitlejal Kristel Aaslaiul, džässlauljataril Sofia Rubina-Hunteril, tüdrukutebändist La La Ladies tuntud Kethi Uibomäel, eurolaulikul Ott Leplandil, lauljal ja näitlejal Kaire Vilgatsil, Grete Paial ja Gertu Pabbol, aga ka näitlejal Lauri Pedajal ja TV3 avalike suhete juhil Kertu Jukkumil.