ÜÜRIKE ARMULUGU: Taylor Swift on tuntud selle poolest, et vormib oma arvukad luhtunud armusuhted lauludeks. Küllap on Tom ­Hiddlestonilgi laulu sisse sattumist peljata. Foto: Vida Press
Inimesed
8. september 2016, 04:00

Swifti ja Hiddlestoni kuum suveromanss sai läbi

Ajakiri People kinnitab kuuldusi, et selle suve kuumim paar Taylor Swift ja Tom Hiddleston on lahku läinud. Ühist õnne jagus vaid kolmeks kuuks. "Lahkuminek oli sõbralik," kinnitab USA ajakirja allikas.

Kuuldused USA lauljatari ja Briti näitleja suhtekriisist on levinud nädalaid. Viimati jäid nad üheskoos fotoobjektiivi ette rohkem kui kuu aega tagasi. Seni olid 26aastane Taylor ja temast üheksa aastat vanem Tom paistnud lahutamatud.

Nende armusuhe tuli ilmsiks 15. juunil, kui levisid fotod paarikese romantilisest jalutuskäigust Rhode Islandi rannal. Maikuisel Met Galal nähti neid flirtimas, kuid toona oli Taylor vähemalt ametlikult koos oma senise kallima, DJ Calvin Harrisega. Harrise ja Swifti lahkuminekust teatas ajakiri People 1. juunil.

Kogu suve pidid Tom ja Taylor taluma väiteid, et nende armulugu on tühipaljas palagan – liiga avalikud ja demonstratiivsed tundusid paarikese õrnused. Nende käimisuudisest polnud möödas kuudki, kui Tom kandis seljas särki tekstiga "Ma armastan T.S.i". "Hiddleswift on vale!" kuulutati internetifoorumites.

Oletati, et ehk tahab Taylor endisele peigmehele Calvin ­Harrisele kätte maksta. Kuid Hollywood Reporteri järelepärimise peale vastas Tom: "Noh, kuidas nüüd öeldagi? Tegelikult oleme Taylor Swiftiga koos ja väga õnnelikud. Aitäh küsimast. See on tõsi. See pole reklaamitrikk."

Ent Daily Maili allika jutust jääb mulje, et Hiddleston võis omakasu peal väljas olla ja üritada end kuulsa pruudi abil upitada.

Tayloris tekitanud ebalust, et värske kavaler kutsub ta peatsele Emmy teleauhindade galale, kus Tom esitati telesarjaga "The Night Manager" parima mees­osatäitja auhinna nominendiks. See olnuks nende esimene ühine punavaibaüritus.

"Tomi vajadus nende suhet nõnda avalikuks muuta tekitab Tayloris ebamugavust," ütleb Daily Maili allikas.

"Algul püüdis ta sellega leppida, aga nüüd kardab ta, et Tom on armunud vaid ettekujutusse temast –, et Tom pole temast õigetel põhjustel sisse võetud."