SALATUNDED? Radar Online on aastaid kinnitanud, et Katie Holmesil ja Jamie Foxxil on kuum salasuhe. Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
7. september 2016, 04:00

Ah et seepärast varjavad Katie Holmes ja Jamie Foxx oma suhet!

USA kõmu-uudiste sait Radar Online raiub kui rauda: Katie Holmes ja Jamie Foxx on juba aastaid kindel paar. Kuid kõmulisel näitlejatandemil on põhjust armulugu varjata – Katie võib vastasel juhul miljonitest dollaritest ilma jääda.

Radar Online’i allikas teab rääkida, et Katie on oma eksmehele Tom Cruise’ile lubanud: uue kallimaga võib ta lagedale tulla alles 2017. aastal.

"Katie kirjutas oma kiirlahutuse kokkuleppes alla klauslile, mis takistab teda Tomile piinlikkust valmistamast – näiteks Tomist või saientoloogiast avalikult rääkimast või viie aasta jooksul pärast lahutust uue mehega avalikult kurameerimast," kinnitab informeeritud isik.

Jamie Foxx Foto: Vida Press

Salamisi võib Katie kohtamistel käia küll, ent avalikult ei tohi ta oma armastust välja näidata. "Oma tütre Suri lähedale ei tohi ta peigmeest lasta," kinnitab Radar Online’i allikas.

Ent Holmes olevat nii kangesti Cruise’ist lahutada tahtnud, et nõustus selliste alandavate tingimustega. Pealegi kuldas Tom ta rahaga üle: Katie sai tütar Suri tarbeks umbes viis miljonit dollarit ja teist samapalju endale.

Kui Katie peaks lepingut rikkuma, võib ta eelmainitud miljonitest ilma jääda. See paistab seletavat, miks nii kaunis naine nagu Katie on pärast lahutust üksi jäänud. Kui paar kuud tagasi näitlejatari käest eraelu kohta küsiti, prahvatas ta: "Sellisele küsimusele ma vastata ei taha."

Radar Online on aga juba 2013. aastast saadik sahistanud, et Katie ja tema Oscari võitjast kolleeg Jamie Foxx ("Ray") on paarike.

Seda kinnitas veebiküljele ka 48aastase Foxxi sõber, reality-sarjast "Atlanta tõelised koduperenaised" tuntud Claudia Jordan.

Ent kui tema kommentaari kõikjal tsiteerima hakati, võttis Jordan oma sõnad tagasi.

Radar Online’i teatel oli Katie häbenematult publiku seas hõisanud, kui Jamie 13. augustil koos Barbra Streisandiga esines. Näitlejanna käinud ka Foxxi garderoobis.

"Nad arvasid, et see pole reegli rikkumine, sest turvamehed keelasid seal fotosid teha. Katie ja Jamie olid nii diskreetsed," õhkab Radar Online’i infoallikas.