Foto: TV3
Tele
6. september 2016, 15:19

TV3 VIDEOD | "Padjaklubi" uus hooaeg toob pulma- ja titeüllatusi (2)

"Padjaklubi" kuues hooaeg toob kaasa uue osatäitja, pulma- ja titeüllatusi, puhub lõkkele särisevad suhtedraamad ning ekraanile uue peategelase, kelleks on näitleja Piret Kalda tütar Amanda Hermiine Künnapas.

"Amanda on uus ja äge hingamine sarjas. Väike pereuuendus on alati hea," kinnitab Kristel Aaslaid.

Uuel hooajal tuuakse Kertu Moppeli sõnul tagasi vanu asju, mis vahepeal ununenud. "Näiteks kuidas Kristina ja Laura kogu aeg omavahel kaklevad – need on toredad asjad. Mulle meeldib, kui Kristina tõmbab kuskile hullu suunda ära ja hakkab kõiki süüdistama oma probleemides ja keerab ise jama kokku. Seda on nii mõnus mängida, see on nii teraapiline roll,“ kirjeldab Moppel, et sari pöördub osalt tagasi juurte juurde.

"Mina olen aru saanud, et sellel hooajal Laura tegelaskuju ei ole mitte edasi arenenud, vaid tagasi läinud. Olen ise väga õnnelik selle üle, sest ka ise üritan rohkem vana Laurat tuua sisse. Laura muutus vahepeal liiga asjalikuks, liiga targaks ja liiga mitteblondiiniks. Mulle tundub, et Laura oli alguses äärmuslik karakter, mingil hetkel kuidagi see tema loomus oli hajus aga sel hooajal olen ka ise üritanud mängida nii, et oleks rohkem jälle vana Laura," lubab Grete Klein.