Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
5. september 2016, 16:11

Robert Rooli ja Raadio Uuno teed lähevad lahku (22)

Kõik raadiokuulajad, kes on harjunud uneliiva silmast pühkima ja virgutavat hommikukohvi rüüpama Uuno raadiost "Totaalset ärkamist" kuulates, peavad kurvastama, sest saatejuht Robert Rool paneb septembri lõpus ameti maha.

"Olen Uunos ja selle väga lahedas seltskonnas tegutsenud juba mitu head aastat ja eks aeg-ajalt tuleb ikka muudatusi teha, et elu oleks veel kirevam ja toredam," rääkis Robert Õhtulehele, et lahkub hommikuprogrammist, sest vajab vaheldust. 

Robert nentis, et kuigi tal hakkavad hommikud vabad olema, siis kauem põõnata tal ilmselt ei õnnestu, sest aastatepikkune varajane ärkamine on saanud rutiiniks – raadioeetris tuleb ju virk ja kraps olla juba kell 6.00. "Nüüd tulebki sellele vääriline rakendus leida."

Seda, kes koos Piret Laosega "Totaalses ärkamises" jätkab, Robert öelda ei oska. "Küllap raadiomajast tuleb ka ühel hetkel mingeid täpsemaid teateid, aga ma pole veel kindel, et millal. Kõigile kolleegidele soovin ma aga loomulikult rõõmsat meelt elus vastuvoolu ujumisel ja et elu oleks ikka rokenroll!"

Robert lisas, et vaatamata Uuno hommikusaatest lahkumisele, hoiab ta hea meelega tulevikus ikkagi raadiotööl kätt pulsil. "Kõige muu seas algab juba sel nädalal saate "Krimi" uus ja uuenduslik hooaeg," märkis ta. "Kõiksugu uutele väljakutsetele olen alati avatud olnud ja olen seda jätkuvalt."