Inimesed

PILDID | Luisa Värgi ja Taavi Rõivase tütar alustas kooliteed (68)

LISA KOMMENTAAR

eesti kodanik3. september 2016, 17:19
aga isa valetab ja mõnitab oma rahvast edasi
krt2. september 2016, 19:48
jätke lapsed rahule, Luisa tegi õieti et sel teemal ei räägi.
Koolipapa2. september 2016, 18:36
Sinul, Taavipoju, on kah viimane aeg kooli minna ja tarkust taga nõudma hakata kuigi kahtlasena tundub, et see pisikese ajuga peakolu miskit üldse omandab.
veteran2. september 2016, 17:52
Värgi ja Rõiva laps on siis mingi rõivavärk mida päriskooli saata ei kõlba või- mis värk siin riigis selle maffiavalitsusega ikkagi on.
Juku2. september 2016, 10:41
Nii tarka last on patt kooli panna - rikuvad veel ära
Gulliver2. september 2016, 10:38
Armas piiga! Nagu ka kõik teised eile esimesse klassi läinud lapsed. Ilusat kooliteed kõigile!
Assa laks2. september 2016, 07:35
Taavi ära poseeri, targemaks ei tee see sind.
Loodame et temast tuleb targem ja Eestirahvast armastav kodanik2. september 2016, 06:09
Mitte nii loll ja omarahvale pähe psandav rott nagu tema isa
hulluarst2. september 2016, 07:47
Sinu tarkust näitab sinu kõnepruuk.
tiblunn2. september 2016, 05:10
Maailmas alustasid 1. septembril tuhanded lapsed oma esimest koolipäeva (tõsi küll, mõnes riigis veidi varem). Nende hulgas ka minu lapselaps. Ma olen kaugel mõttest, et minu lapselast peaks ajakirjandus ära mainima. Milleks? Aga muigan bulvariajakirjanduse üle, mis kilkab: Tinnu sai teist korda issiks, Tannu tegi tätoka paremale kannikale, Tonnu laps sai millegagi hakkama.
to tiblunn2. september 2016, 06:25
Kui Sinu laps oleks tuntud inimene, siis kindlasti oleks ajakirjanik esimesel koolipäeval ka Sinu lapselapse üles leidnud ja pilte teinud.
Ehh2. september 2016, 07:17
Kuskil siin oli perekond Jõekalda fotod Iga kell etemad kui see segapere oma siin.
Ja kui ilus oli Kristjani poja, nagu ponks teine, meenutas väikest inglise printsi.
issver küll2. september 2016, 22:10
nüüd hakkavad laste ilu ka veel võrdlema:(
Jõekaldal oli üks foto ja see ei olnud perefoto. Seega need on ikka väga erinevad fotod, Mulle meeldis Jõekalda foto, aga Rõivase fotod meeldivad ka, Rõivas paistab hea isa olevat, igal juhul paistab lapsega side olevat.
Head kooli algust kõikidele juntsudele!
Päris2. september 2016, 03:57
tihti on jääbun meie lapspeaministri juttu kuulates, et see tegelane peaks ise uuesti kooliteed alustama
Siim ka ju vajab laste tähelepanu2. september 2016, 03:36
Ma ei mõista, praegu oleks reformil poliitiliselt korrektsem näidata kuidas Siim Kallas koolilapsi kallistab ja neilt kingitusi vastu võtab nagu omal ajal komparei bossid. Mängureeglid ju ei muutu ja eesmärk pühendab abinõu, rohkem limase naeratusega pilte laste taustal sm. Siim Kallas !
eesmärk pühendab abinõu.2. september 2016, 08:01
Seoses kapitalismi õitsenguga on mängureeglid ammu muutunud.
Kui vanasti võeti mingi teatud kallakuga koolidesse lapsi vastu just selle alusel kui nutikad ta oli ja vaesemate perede lapsi kool lausa toetas kas tasuta koolilõunaga või toetusega koolivormi ostmiseks.
Kuid nüüd võetakse juba ammu tuntud koolidesse kahe käega vastu just neid õpilasi, kelle papa ja mamma on võimelised oma rahakotiga kooli sponsoneerima. Loeb rahakoti paksus, mitte tulevase kooliõpilase ajumaht. Seetõttu võib rikkama pere laps lausa valida omale koole - igalepoole saab sisse ja mõni kool lausa nurub et just tema kooli tuldaks.
1. september 2016, 23:26
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kohe kindlasti2. september 2016, 01:35
MITTE!!!
Laps paistab vägagi issikas olema. Sa tahad midagi näha, siis väidad et näedki..., aga tegelikult ole mõnus ja kasvata oma lapsi, kuna nemad on kohe kindlasti mõistmisest ilma jäänud.
To 23:262. september 2016, 02:26
Mine aita oma koolijütsil pabereid õpikuteke ükber panna ja küsi kuidas päev läks õelutsemise asemel :). At the end of the day, sina sõimad teisi, seega pole sa grammigi neist parem, sisimas oled samasugune nagu need keda sa vihkad :).
Pull koolivormi stiil on seal -1. september 2016, 23:13
Avariimannekeen (Crash test dummy) või siis herilane :)
1. september 2016, 22:48
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To retro2. september 2016, 02:30
Aga kuiteie kallis Helmeke murult üle oleks käinud oleks umbes täpselt selline jutt: kus on alles tore mees, julgeb muru peal käia, pole vaja peenet teed ja punast vaipa, mees saab ka muidu muhe olla. Igaüks väänab mingi idiootse asja üle igasuguse piiri. Väga palju lapsi(nii esimese klassi kui ka viimase gümnaasiumi klassi lapsi) viibisid muru peal, kas sa kutsud seega kõiki õppureid seaks? Häbematus! Ja kui sa ajuhiiglane oled kursis Rocca al Mare kooli ümbrusega siis seal on suhteliselt kitsas tee mis viib koolini, kooli esine ja trepid. Sinuarvates oleks kogu kool pidanud väikesele teerajale ära mahtuma, oleks pidanud ilusasti kõnniteel rivis seisma nagu poes kassajärjekorras piima ostes? Tead, ära palun nii lolle asju enam välja ütle, piinlik hakkab, kui lolle siin leidub, oled kõva mees, oled oled.
To Retro2. september 2016, 02:32
Rocca al Mare koolini viib kitsas teerada koolini, kas õpilased ja nende vanemad oleks pidanud seal rivis seisma nagu kassajärjekorras? Siis oleme me kõik sead sinu imelise loogika järgi, nimelt pole terve maakera kaetud asfaltidagi ja ei tahaks uskuda, et sina ka murul jalutanud pole :). Ise oled samasuur siga :))). Vot säh, enda loogika tuleb enda kahjuks ringiga tagasi :D!
1. september 2016, 22:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
totakalt lõbus1. september 2016, 22:46
1. september 2016, 22:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To kahju lapsest2. september 2016, 02:36
Rocca al Mare koolis käib ka mustanahalisi õpilasi. Vabandust, aga sinu lapsed võibolla kuskilt matsikoolist vaatavad nii, sest neil on selline "imeline" lapsevanem nagu teie, agatean Rocca al Mare õpilasi ise, ja ma võin sulle väga kindlakt öelda, et mitte keegi ei vaata teda halvustavalt, põhjust nagu pole, pigem vaadatakse just, et oi peaministri tütar minuga samas klassis ja ollakse enda koolikaaslaste üle uhke. Võibolla sina oled enda lapsed viletsalt kasvatanud, aga ära teiste lastest nii halvasti mõtle, nemad on normaalsed ja normaalsete vanemate hea kasvatuse all sirgunud, nemad ei ole õelad kiusupunnid. Käbi ei kuku kännust kaugele, ehk teie endagi laps tulevikus samasugune kibestunud kommentaator samas kui Miina Rihanna on peaminister :)?
vahelehõige 2. september 2016, 08:13
"oi peaministri tütar minuga samas klassis ja ollakse enda koolikaaslaste üle uhke."
"....aga sinu lapsed võibolla kuskilt matsikoolist ..."
"...nemad on normaalsed ja normaalsete vanemate hea kasvatuse all sirgunud..."
.
No näete siis. Ja ongi siia potsatanud kommenteerija, kes lahderdab lapsed ilusti kahte lehte - ühed on matsid (vaesed) ja teised on normaalsed (rikkad)...
Ma olen mõnda peret kõrvalt jälginud, kuidas aja jooksul on matsist (vaesest) kasvanud "normaalne" (rikas), kuid koos rikkuse kasvuga kasvas ka ülbus, ülbus pidada ennast teistest paremaks, ilusamaks, targemaks, "normaalsemaks". Hing aga jäi kasvuga ikka matsi tasemele. Vabandust - VAESE tasemele....
niisama säuts2. september 2016, 13:47
Sa vahelehõige eeldad, et tavakooli lapsed ja nende vanemad võivad inetusi öelda, aga erakooli omad peaksid teise põse ette keerama? Kui aga vastama juhtuvad, siis kohe pahad lahterdajad?
Suurelt jaolt, kui keegi kellegi hinge sülitada tahab, saab kohe vastu. Ei tasu kohe solvuda, seda enam, kui on näha, et sulle eelnev kodanik kellelegi vastas ja see keegi polnud vist kuigi sõbralik oma väljaütlemistes, kui juba kustutati. Ega ma tea ka, äkki oli väga kena kirjutis, et sa teda nii ennastsalgavalt kaitsed?
to 13:472. september 2016, 21:07
Sulle saadeti ju otsekohene , kuid ilmselt see ei sobinud Õhtulehele.
ahh?2. september 2016, 22:06
Mulle saadeti otsekohene? Kes saatis, millal saatis? See esimene kustutatu ei saanud kuidagi mulle saadetud olla.
Mis asi see otsekohesus üldse on? Kas kasvatamatus ja õelus ja nahhaalsus? No et nr 1 võib olla "otsekohene", aga nr 2 enam mitte???
Laps läheb esimest päeva koolis, mis on iga jutsi jaoks suur sündmus, mis jääb eluks ajaks meelde, aga inimesed siin nii "otsekohesed", et süda läheb pahaks. Tahavad VERD, kisuks väikese lapse või tükkideks, mitte miski pole püha. Ja siis palun väga, tere tali...hellahingelised ka veel ENDA SUHTES ja nii haavatavad, et näe otsekohesesus ei passigi enam ühtäkki, kui ennast puudutab.
maamiis1. september 2016, 22:27
kas geenid ei kandunud edasi? Taavi hakkas ju juba kolmeselt lugema ,aga nüüd laps erakoolis!
http://elu24.postimees.ee/3685517/peaminister-roivase-ema-taavi-hiilgas-juhioskustega-juba-lapsepolv...
To 22:272. september 2016, 02:41
Rocca al Mare kool on väga vinge kool, mis see erakool loeb. Igal pool on tavaliselt nii(maailmas), et erakoolide õpilased saavad väga headesse ülikoolidesse hiljem.
lapsevanem2. september 2016, 19:23
Oĺümpiaadidel kohtab Rocca al Mare esindajaid tipus harva.Samas saab rikkusega eputada-selles mõttes vinge kui saab vaimsete võimete asemel eksponeerida finantsvõimalusi
Eksponeerida?2. september 2016, 21:05
Kui sulle see kool mingi kadedustvääriv sümbol, võid rahusmeeli oma lapsed sinna kooli panna. Kui on targad, saavad sisse ja saavad stipendiumi, kui sul sissetulek hirmus väike. Aga muidu pole see maks nii suur, et tavaline inimene seda maksta ei jõua. A, kui ei taha, siis pole üldse kiibitsemiseks põhjust. "Toitu" olümpiaadidest, ära teisi maha tee.
:)))2. september 2016, 03:08
sa maamiis oled veits vanaks ja töntsiks jäänud, kui vahet ei tee, et erakool ja eriool pole päris sama tõugu koolid:)
Aga ei hullu, ära numbri tee ja püsi toas paigal. Sa lihtsal ei kujuta ette, kui palju muret tekitavad kaduma läinud vanurid.
Nii on ja kurb on ka
maanaine2. september 2016, 08:19
Oh seda õelust, mis lapse kallal normima paneb!
vants1. september 2016, 21:31
kae lugu-taavi jõudnud mäelt Roccale. Nüüd ei jää küll kivi kivi peale .
1. september 2016, 21:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ärbert1. september 2016, 22:48
Sa, identiteedivaras, mine pekki ja otsi endale teine nimi.
1. september 2016, 20:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
EKREmlile1. september 2016, 20:57
lihtsalt pissi varbale , kuivavad koos juurtega ära.
Ega2. september 2016, 02:22
siis tolerast mingi hea inimene ei ole, see tolerants ju tähendabki kõige halva ja kurja tolereerimist ja sallimist, nii et järeldused tee ise, Kes kõlvatust. amoraalsust ja kurja tolereerib, on samasugune kurjategija.
kuidagi ebaoriginaalne1. september 2016, 20:40
ikka rocca al maare, mis muud
Ikka1. september 2016, 20:49
Ikka. Õpi kirjutama!
To 20:402. september 2016, 02:58
Kuidagi ebaoriginaalne? Mis koolis su lapsed käivad, originaalsus ise? Oi tik, gag ja reaal on populaarsed koolid, laps saab sisse aga sa ei vii teda kuna see on ebaoriginaalne? Vaesed lapsed sul :(. Saavad heasse ülikooli, ema/isa keelab ära kuna temaarvates on ebaoriginaalne kool. Pole sõnu, kas tõesti on nii rumalaid eestlasi? Mulle meeldiks mõelda, et me rahvas on tark ja arukas, mitte väikseid tüdrukuid kiusavad luuserid, aga noh erinevus rikastab vist.
1. september 2016, 20:28
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
taavi1. september 2016, 20:54
täitsa õige, ei ole mõtet moslemeid igal pool näha. Toredad inimesed ju. Isegi statistika väidab, et moslemite sisseveoga tuleb õnn aina ligemale. Vaadake statistikat, kui ei usu. Elagu tolerastid ja moslemid.
Sverigesradio P3 uudised võrdlesid tänavu suvel toimunud 13 suuremat suvefestivali ning seal toime pandud seksuaalseid ahistamise juhtumeid möödunud aasta sama ajaga.
Möödunud aastal tehti politseile 10 avaldust seksuaalsete ahistamiste kohta, sel aastal on tehtud 111 avaldust. Samadel suvefestivalidel pandi möödunud aastal toime 4 vägistamist, sel aastal 10.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=6485486
Grupivägistamised moslemite poolt Rootsis
Aftonbladet annab teada, et vähem kui nädalaga, toimus Kalmari läänis neli grupivägistamist, neist kaks eile õhtul.
50-ndates naine grupivägistati eile õhtul, kui ta korjas seeni.
30-aastane naine grupivägistati eile ühes korteris.
Eelmisel laupäeval grupivägistati üks 30-aastane naine, kes sõitis jalgrattateel, kus kuuemeheline grupp tõkestas tee ning jõhkralt vägistasid ta.
Neljas ohver oli sel nädalal 17-aastane tüdruk, kelle meestegrupp tüdruku kodu lähedal metsa lohistas ja ta grupivägistasti.
Kalmari lään sai sel nädalal juurde neli elu lõpuni invaliidistatud naist.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article23211668.ab
Mjahh2. september 2016, 07:23
Meie "õnn" on imekombel kah peale tädi külaskäiku suurenenud 500-lt järsku 738-le.
nii armsad pildid1. september 2016, 20:14
1. september 2016, 19:48
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To 19:482. september 2016, 03:07
Mine hämmasta edasi, kuue-seitsme aastase lapse sülle või kukile võtmises pole midagi imellikku, sa lihtsalt tahad näha midagi viletsat mille kallal nääklema hakata. Ebaoriginaalne kommentaar kahjuks ://
1. september 2016, 19:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Palju ÕNNE Luisale ja Taavile!1. september 2016, 20:34
Taavi tegusid saab ainult KIITA! Aga opositsioon on marutaudis ja ajab vahtu suust välja, sest Taavi kallale nende hammas ei hakka...!
Sinu Taaviga2. september 2016, 07:10
on varsti kutu piilu,totakas tolerast.
õpetaja1. september 2016, 22:53
Sinu isa peab aga sinu lollust häbenema.
To Marek2. september 2016, 03:06
Vaevalt teda huvitab, tema ajoks on isa suur eeskuju pigem. Suurt piinlikkust ja häbenemist võid ise tunda, nimelt saamatu õelutsev kommentaator, tipptase, oled kindlasti Miina Rihannale paremaks eeskujuks. Ma arvan, et teda ei huvita mida SINUSUGUSED inimesed temast ja ta perest arvavad, aga kui arvad, et suvaliste üksikute ja enaintelligentsete kommentaatorite arvamused talle tulevikus korda lähevad, siis usu mind, nii suurt mõjuvõimu teie kiusamiskambal ka ei ole :). Head õhtu jätku.
Lõpetage jura ja laim1. september 2016, 19:30
ja õelutsemine, lapsuke on väga kallis ja armas.
Väga armas tüdrukukene1. september 2016, 19:29
kõike head talle kooliteel.
no1. september 2016, 19:01
millal pulmad, krt võtaks!?
kas1. september 2016, 18:55
nüüd hakkab igas lehes ja iga päev tulema jutukesi ka sellest,kuidas võsukesel läheb ja mis tulemid saavutatud.Õhtuleht võiks lõpetada selle Kallase-Kaljuranna ralli ja Rõivase isikliku elu avalikustamise.Ei huvita.
To kas2. september 2016, 03:14
Mind huvitab, paljusid teisi ka. Ega sina siin mingi otsustaja pole õnneks, ära loe kui eitaha. Keegi ei käskinud sul sellele artiklile vajutadagi, aga kui mõistust lihtsalt EI OLE siis mis sa teed, ikka klikid ja vihastad, et no miks see ajakirjandus, ainult neid uudiseid ei kajasta mis mulle, MULLE meeldivad. Nagu oumaigaad täitsa jabur ju, et ajakirjandus ainult sinu meeleheaks su lemmikuudiseid ei kajasta, väga kurb tõesti :(
Küsimus1. september 2016, 18:50
Eestis alustavad nn.mainekates erakoolides kooliteed üksnes õppurid, kes ei läbi kesklinna koolide konkursse. Tasuline haridus Eestis on mõttetu kulutus, kui lapsel vähegi annet ja pea lõikab.
Kalev1. september 2016, 18:36
Kulla kommentaatorid,laps läks kooli ,kas sobib ikka siia halvustavat teksti kirjutada.Ega esimene klass oskab juba kugeda ja vaatab arvutit.Jäägem inimesteks.
1. september 2016, 18:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
maria1. september 2016, 18:32
Õpetatta irw, mine õpi kirjutama enne, siis kirjuta uuesti madalalaubaline poisu
mariale1. september 2016, 21:48
Lugege oma jutt MÕTTEGA LÄBI.
1. september 2016, 17:30
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
GS1. september 2016, 18:02
Vastus sisaldab pealkirjas.
Uus tase on mitte lugeda isegi pealkirja.
Teksti lugemist on ilmselgelt mõtetu nõuda.
"Õige" kommentaator ei hakka lugemise peale aega raiskama, pistab kohe kisama.
Antud juhul annaks vastuse ka piltide vaatamine.
Täitsa issi tüdruk.
Kena perekond. Ilusad, noored ja tegusad inimesed.
1. september 2016, 17:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Hinna1. september 2016, 17:50
Huvitab ikka, pidid lausa toksima hakkama.
1. september 2016, 17:03
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Mismoodi?1. september 2016, 18:32
Ta ei ole fotograafide ette oma lapsega ju läinud. Tavaline pere teeb tavalisi toiminguid.. Ja kui sellekäigus tehakse neist pilte, siis see ei ole lapse eksponeerimine.
Milles uudis 1. september 2016, 16:54
seisneb ajakirjanikud? Minu teada läksid täna tuhanded lapsed kooli, mitte ainult Taavi omad.
uudis seisneb selles1. september 2016, 17:02
et peaministri tütar alustas kooliteed;
edu ja õnne sellele kenale lapsele!
Ei olegi1. september 2016, 19:37
Maakondade kohalikud lehed on teiste koolilaste pilte täis
To 17.022. september 2016, 02:48
Ükskõik millise avaliku elu tegelase elust kirjutatakse meedias jaasaarvatud nende laste omadest. Mikss a selle üle ei vingu, et kroonikas lausa kahe leheküljeline artikkel oli kus olid lapsevanemad koos oma lastega esimesel koolipäeval, kas sa polegi pahane, et ainult kaks lehekülge Eesti koorekihi vösukesi mahtus sinna? Oleks võinud ju terve ajakirja teha kõikide eesti laste piltidega kes läksid kooli, aga kui sa mõtleks oma ajudega, mis on vist väga väikesed, siis pole reaalne kõikide laste esimese koolipäeva pilt meediasse panna ja inimestele läheb korda tuntud inimeste tegemised. Sinu titt ei huvita kedagi, õelutseja, ega vastiku kommentaatori lapseks olemist keegi ei tunnusta kui seda arvad, aga looda sa :)
To 18:27 1 sept2. september 2016, 02:49
Tead ma väga loodan, et sinu lapsed nii rumalad pole kui sa ise. Kui sa ei mõista miks tuntud inimeste eludest ja perest meedias kirjutatakse, siis millest sina aru saad üldse? Mida sina või su laps teinud on, et kedagi peaks huvitama?
To 17:022. september 2016, 02:55
Täiesti hale tegelikult, kadi täiskasvanuid sõimab ja mõnitab seitsme aastast last kes pole midagi teinud. Kas teil häbi pole?! Eriti kui te ise lapsevanemad olete, siis te peaks häbenema, et siin suurte inimestena pisikest tüdrukut taga kiusate, te olete hullemad kui Taavi keda te vihkaye. Te olete absoluutne täielik kõntsakiht! Jätke laps rahule ometi!!!
To 16:542. september 2016, 02:53
Kõikidel tuhandetel lastel pole ka tuntuis vanemaid. Kui sa ei saa aru millest uudis on või pead seda täiesti tavaliseks asjaks siis miks sa kommenteerisid üldse? Ma toon sama rumala näite: uudis superstaarist, lauljast, lauljannast. Kellelegi ei meeldi too laulja. Ta kommenteerib: miks tema laulmise kohta artikkel on? Maailmas ümisesid täna paljud inimesed laulujuppi või laulsid laule, miks nendest uudist pole? Kui sa ei saa aru kui idiootne see kõlab, siis palju õnne, edu edaspidiseks taolise geniaalse mõistusega.
must2. september 2016, 04:52
tototaja 02:53, sa väljendud päris huvitavalt: kommenteerida ei tohi need, kes ei saa aru, millest uudis on või peavad uudist täiesti tavaliseks asjaks. Mainid ka idiootsust. Huvitav, kui vana sa oled? Oletan, et 40 ringis, sest teed lause eel tühikuid. Nii õpetati kunagi nõuka koolis. Aga jutt on sul nagu 4-aastasel.