JUSTKUI ÕUDUSUNENÄOS: Iluduskuninganna Baylee Currani sõnul oli Brown oma Los Angelese kodus teda öösel tulirelvaga näkku sihtinud. Foto: Vida Press
Inimesed
1. september 2016, 04:00

Rihannat peksnud räppar sihtis võõrast naist relvaga näkku (3)

USA räpparil Chris Brownil viskas kops üle maksa, kui iluduskuninganna tema majas võõraste briljantide üle ahhetas. Aastaid tagasi oma toonase sõbratari Rihanna siniseplekiliseks peksnud Brown haaras relva ja sihtis naist näkku.
VIHARAVIST POLE KASU OLNUD: Ehkki Chris on läbinud kohtu määratud viharavikursused, ei suuda ta endistviisi oma raevu talitseda. Foto: Vida Press

Iluduskuninganna Baylee Curran rääkis Los Angeles Timesile, et Brown (27) oli talle oma Los Angelese kodus kolmapäeva öösel tulirelvaga näkku sihtinud.

Miskipärast ärritas artisti, et kaunitar, kes oli saabunud häärberisse koos kaaslase ja äripartneriga, tema sõbra külluslikke briljantehteid imetles.

Esmalt karjunud keegi mees, et Baylee juveelidest eemale tuleks. "Siis astus sisse Chris, tõmbas relva välja ja ütles mind sihtides: "Te olete mul nii üle visanud, ja käskis mul lahkuda," rääkis Curran telesaatele "Extra".

Ohver puges õues auto alla

Seejärel olevat kaunitarilt nõutud, et ta kirjutaks alla vaikimislepingule. Tema aga pages minema. Kära peale tulid välja naabrid, kes nägid paaniliselt karjuvat naist ja kutsusid politsei.

"Siis helistasin ka mina politseisse," rääkis Curran. Tema sõnul oli enne politsei saabumist sõitnud Browni maja juurest tema poole must džiip. Seepeale roninud elu pärast kartev kaunitar lähima auto alla peitu. "Džiip sõitis selle auto juurde, pööras siis ümber ja sõitis tagasi."

Politseioperatsioon Browni vahistamiseks kestis ajakirjanduse teatel tunde, sest superstaar keeldus majast väljumast.

Võimuesindajad pääsesid villasse alles siis, kui neil oli olemas läbiotsimisluba. Seepeale Brown arreteeriti ja viidi jaoskonda. TMZ.comi teatel oli ta piiramise ajal visanud maja aknast välja koti kahe tulirelva ja narkootikumidega.

Visati võõrutusravilt vägivaldsuse pärast välja

Ehkki Browni advokaadi väitel on süüdistus täiesti alusetu, jääb Curran oma sõnade juurde. "Chris teab, mida teinud on. Ütleksin: räägi nüüd tõtt, sest tõde tuleb nagunii lagedale."

Brown on aastate jooksul vägivallatsemise eest mitu korda karistada saanud. 2009. aastal peksis ta siniseplekiliseks oma toonase sõbratari, nukunäoga lauljatari Rihanna.

LÄBIPEKSTUD RIHANNA: 8. veebruaril 2009 peksis Brown rusikatega läbi oma toonase pruudi Rihanna. Foto: Reuters / Scanpix

Tookord pääses Brown viie aasta pikkuse tingimisi karistusega, aga talle mõistetud ühiskondlikult kasulikku tööd Brown tegema ei kippunud. Järgnes mitu kähmlust ja kui artist üht autot rammis ja põgenes, lisati talle veel tuhat töötundi.

2013. aasta sügisel andis Brown rusikahoobi mehele, kes üritas samuti poseerima tulla, kui staar võõraste naistega pilti tegi.

Võõrutuskliinikust, kuhu Chris nõustus minema, visati ta vägivaldsuse pärast välja. Kui ka teisest võõrutusravist midagi välja ei tulnud, saatis kohus Browni trellide taha, kus ta paar kuud ka istus.

Kuid vangla riiukukke ei taltsutanud. Alles tänavu väitis modell Liziane Gutierrez, et räppar oli teda Las Vegase peoõhtul rusikaga näkku löönud. Vägivaldsus on kahjustanud ka Browni karjääri.

Rihanna ja Browni ühisesinemine detsembris 2008. Foto: Reuters / Scanpix

Mullu keeldus Austraalia Brownile kriminaalse mineviku tõttu sissesõiduviisat andmast ja räppar pidi turnee ära jätma. Samamoodi on Browniga käitunud ka Kanada võimud.