"Limitless"Foto: FOX
Tele
29. august 2016, 12:14

Eestisse jõuab Bradley Cooperi menufilmi põhjal tehtud sari "Limitless"

Septembris jõuab telekanali FOX ekraanile mitu uut telesarja, millest üks huvitavamaid menufilmi "Limitless" põhjal valminud samanimeline sari.

"Limitless" ehk "Kõrvalnähud" alustab 1. septembril kell 22 telekanalis FOX. "Kõrvalnähud” on tempokas draamasari, mis põhineb samanimelisel filmil. Brian Finch (Jake McDorman) avastab ajutegevust ergutava tableti nimega NZT ja on sunnitud tegema koostööd FBI-ga, et lahendada oma erakordse mõistuse abil keerukaid juhtumeid.

"Limitless" Foto: FOX

Sarjas on oluline roll ka senaator Edward Moral (Bradley Cooper), kes on lootusrikas presidendikandidaat ja regulaarne NZT tarbija ning kellel on Brianiga hoopis omad plaanid.

6. septembril jõuab FOX Life’i eetrisse "Astronautide naised" ("The Astronaut Wives Club"). Lily Koppeli raamatul põhinev kümneosaline sari räägib naistest, kellel oli Ameerika ajaloo silmapaistvamate sündmuste juures ülioluline roll.

"The Astronaut Wives Club" Foto: FOX / ABC Studios

Ajal, mil Ameerika astronaudid suundusid surmatrotsivatele missioonidele, võttis ajakiri Life vaatluse alla astronautide perekonnad ning eelkõige nende noored abikaasad, tänu millele said naistest üleöö kuulsused. Suurenenud tuntuse ja ka ootamatu tragöödiaga toime tulemiseks hoiavad nad kokku, et üksteist toetada.

"Agent Carter" alustab FOXi ekraanil 7. septembril kell 22. Sarja tegevus leiab aset 1946. aastal, kui Peggy Carter asub sekretärina tööle salajases sõjaagentuuris Strategic Scientific Reserve (SSR).

"Agent Carter" Foto: FOX / ABC Studios & Marvel

Kuigi Peggy saab oma tööga suurepäraselt hakkama, koheldakse teda tihti meestega võrreldes alaväärsena. Tema teravat mõistust hindab kõige enam riigireetmises süüdistatud endine kolleeg Howard Stark. Howard värbab salaja Peggy, et naine asuks koos tema teenri Edwin Jarvise abiga mehe nime puhastama.

"Patune linn" ("Wicked City") jõuab FOX Life’i eetrisse 1. septembril, ent kel 21. Sari võtab vaatluse alla mõrva-juhtumite seeria 1980. aastate Los Angeleses. Metsikute pidude ja kokaiinitarbimise poolest tuntud Sunset Boulevardi tänavalõigul Sunset Strip pannakse toime mõrv, mille uurimiseks ja mõrvari tabamiseks ühendavad detektiivid jõud ajakirjanike, klubikülastajate ja ka isegi narkodiileritega. Kurjategijaks on kõikide naiste jaoks ihaldusväärne Kent Grainger, kellel areneb armusuhe samuti patuste mõtetega Betty Beaumontaine'iga.

12. septembril jõuab FOX Life’i draamasari "Skorpion" ("Scorpion"). Tõsielust inspireeritud sari räägib eriskummalisest geeniusest nimega Walter O'Brien ja tema andekatest, kuid ühiskonda raskesti sobituvatest meeskonnakaaslastest, kes palgatuna sisejulgeoleku teenistusse võitlevad tänapäeva keeruliste kõrgtehnoloogiliste ohtude vastu.

"Skorpion" Foto: FOX / CBS Studios

Nende nohiklike geeniuste jaoks on tegemist ideaalse töökohaga: koht, kus rakendada oma erakordset mõistust, et lahendada ühiskonda ohustavaid kriisiolukordi, kuid samal ajal ka koht, kus õppida sellesse ühiskonda ise sobituma.