Inimesed

Vello Vaher: "Andsin endast Ameerikas kõik. Rohkemat poleks ma suutnud!" (66)

LISA KOMMENTAAR

näitas29. august 2016, 00:01
USA-le seda , mida nad väärivad-tubli mees. Kahju,et püksid jalas olid!
Igal juhul28. august 2016, 03:47
edu sulle ja sinu armsale perele!
Penskar28. august 2016, 00:15
Sa miinuste laduja Vellole üldse tead, mida tähendab sellises vanuses USA TV saatesse saamine, meid ju ainult 1milon, terve 8 miljardi vastu, aga kui kunagi satud laon ainult +, anna teada, kui saatesse jõuad!
Daboia27. august 2016, 16:24
Esiteks - ta abikaasa nimi on Aita. Endla on üks ta tütardest. Teiseks - ,ma ei ole kärulükkaja. Tõin vaid näite, et kärulükkajatöö on vajalikum kui hambaid pidi köie otsas väänlemine. Kolmandaks - ma pole kade. Mille peale siin kade olla?? Kui mul olnuks selline isa, kes kogu oma perest tsirkuse teeb, oleksin kodunt põgenenud.
27. august 2016, 17:11
aita või endla no suurt vahet pole, nimi on nimi
vaevalt et sa oleks kodunt põgeneda, papakloun oleks su nagu jänese mütsi
sisse tagasi võlunud või ka kaabu sisse
27. august 2016, 22:29
lugeja-vaataja27. august 2016, 15:22
Ohissake, millised kadedikud siin kommimas, ise ei suuda peale õelutsemise vähimatki.
Kui ei meeldi, ära vaata, aga ära halvusta neid, kes sinust võimekamad ja rohkem suudavad.
Vello Vaherile palju tervist ja jõudu, me tahame Teie esinemisi kodumaal veel näha!
murueit27. august 2016, 13:53
Vello Vaher,sul on palju lapsi.sa oled ka Eesti jaoks endast kõik andnud.Oled tubli igati.
27. august 2016, 14:23
issand, seda pole küll räägitud et ta naise endla kõrvalt siis
Aga kui seemet on ja maad ka miks mitte külvata...parem ikka kui mingi lõngus lapsi ilma täis tikib
27. august 2016, 23:11
padjaklubi tibin vist kommimas, ise ei jaga ööd ega mütsi
suvaline kommide kustutaja oled ,ma ütleks 27. august 2016, 13:50
kle sina ,kes kustutab mu kom.-e mõtle ja loe enne teisi ja korralikult ,kas oli ikka põhjust minu oma kustutada ja oma arvamust võib avaldada IGA inimene ja sina ei ole see reguleerija ,kui ei ole ei roppusi ,ega õelusi , ahhh
13:50-le27. august 2016, 14:43
Kui sa pidevalt vasakust ülanoolest tagasi kerid ja jälle kommid,siis kommid ei tule.Kontrollitud.Kustuta aken ja ava uuesti.
ise loll 27. august 2016, 15:41
sorry , tänud ,teen proovi ja vabandan ,kui nii oligi ,aga ma ei kommi tavaliselt rohkem kui korra ,aga vabandan siiski tänud :D :D :P
Juhan Toots27. august 2016, 12:39
Aitab nüüd küll nendega! Kas ÕL proovib nüüd aasta lõpuni sest "mustast materjalist" välja pigistada: kas Vaher ka kodus seksib naisega sellers poosis ,kas lapsed on sama painduvad ja kas Vellu ikka saab endalt lahti i....a ,aitab!
Kinkige neile punane maakera või veel parem atlas ja otsige uusi klikimootoreid pööblile!
no ja juhanile28. august 2016, 00:04
ikka ka, Juhanile ikka ka. maakera ja uus mootor.
c27. august 2016, 12:03
Tubli tore perekond ja on vahva et ka selles vanuses julgeb inimene veel midagi suurt ette võtta. Seda enam et mees ju pärit sellisest riigist kus suhtumine selline et juba nelja kümbised kantakse maha. Pole piisavalt noor v sale. Aeg kodus seepe vahtides küpsiseid krõmpsida v hoopis hauaplatsi otsingutele asuda. Tore, et inimene julgeb elada ja uusi väljakutseid vastu võtta. Elamiseks pole keegi liiga vana.
27. august 2016, 11:43
Hea muidugi, et läks ja proovis. Kuid teades oma tervislikku seisundit, kas ikka oli vaja? Laeval trepist üles hüpates ei saanud aru, kas trepp pidigi ta jalge all kõikuma või oli hoopis ohtlikult üles ehitatud.Vaatajad ja kohtunikud olid ilmselt ka kursis et neid tema vanu trikke oli youtube täis ja võistluse jaoks midagi uut välja ei pakutud. Viimane etteaste muutus rohkem teatrilavastuseks ja kuna seesama ülikriitiline Simon Gowell pöörab võistlejate osas väga suurt tähelepanu sellele, kas saab võistlejaga teha tulevast kaubanduslikku diili, siis Vello Vaheri väljalangemine oli loomulik. Võistlustest pole ju edasi pääsenud ka teisi, väga hea etteaste ja talendiga esinejaid. Näiteks Britain’s Got Talent 2016 langes välja väga võimsa häälematerjaliga mustade esinejate Vox Fortura, ainult ilmselt seetõttu et valitud laul Heroes oli võistluse jaoks vale, sest ei arvestatud tänapäeva poliitilist olukorda. Hiljem ei lastud igaksjuhuks nende esinemist isegi kommenteerida. Samas sedasama võimsa häälega karvast inglit Susan Boyli aga sai kaubanduslikuks väljanägemiseks üles lihvida, mis sest et tal esines tervislikke apsakaid, kuid mogulitele tuli raha sisse. Kõike arvestatakse peensusteni välja. Ameerikalikult ja rahasse.
Nii et kõik loeb - loeb keeleoskus, loeb enda esitlemine, loeb etteaste ja loeb ka publiku soosing. Ameerika on üdini materialistlik maa ja seal oma eripäraste hundikleitide ja piraatide kõhulihaste väristamisega laineid ei löö ja neid pahviks ei tree. Korra saavad naerda, kuid homseks on unustatud.
27. august 2016, 11:57
Velts võinuks võinud pükste hargivahele augu jätta ja kotid kollaste udusulgedega üle kleepida, siis oma tavapärast asendit sisse võttes oleks nagu tibupoeg jalge vahele ilmunud. Vot see oleks hookus-pookus olnud ja järgmises saates oleks võinud rõõmus pika ninaga siilipoiss ilmuda ...jne, fantaasial pole piire ja vaatajate rekord oleks kindlustatud.
tubli mees, aga oleks võinud käia, teha ja tulla - kõik27. august 2016, 11:36
See eneseimetlev igapäevane ajakirjanduses sõna võtmine oli täiesti out ja tõmbas minu silmis mehele vee peale. 5 tundi pläkutada päevas fännidega ja selle üle uhke olla - anna kannatust lugejatele ja naisele. Lennujaamas polnud ühtegi fänni, kuigi reklaam oli suur ja mees arvas, et nad lennujaama ei mahugi.
keskmine kade eestlane on ikka27. august 2016, 16:01
primitiivne mats, kelle parim viis ennast vahem kehvalt tunda, on teist parastada, et jumala eest ei sobi oma tegemistest raakida, koike peab kapi taga ja pimedas tegema, muidu on kohe edevus. artistid peavadki edevad olema. kui sul endal paremat ette pole naidata, siis jorin jatta! vello om megatubli, et nii hasti esines ja veel nii tugeva konkurentsiga saates.
to 16:0127. august 2016, 21:10
Huvitav, et kõik teisel arvamusel olevad ristitakse koheselt kadedateks, olgu mis teema tahes. Toimub mingi masside "positiivseks" muutmise 5 aastaku plaan, kus kõik peavad ameerikalikult I love you leelotama ning üksteist igal pool kallistama. Isegi Eestisse tassitud oshode jüngrid pole seda mitme aasta jooksul läbi suutnud viia ning nüüd kiristatakse hambaid et ikka veel leidub neid, kes ei mõtle masside moodi.
Täna eestlaste kriitilisele ja kainele mõtlemisele me üldse veel eksiteerime.
just sinusuguste28. august 2016, 00:03
eestlaste parast ongi kodumaal vastik elada. negatiivne, enesega rahololev mats, kes teisi jalge alla trambivad, sest siis ei paista oma armetu elu nii nome.
00:0328. august 2016, 09:51
Huvitaval kombel sinusugused jooksevad meie matside maalt minema, kommenteerivad kaugelt halvustavalt meie matside maad ning siis... veidi aja pärast tulevad nina norgus siia matside maale jälle tagasi elama.
Ei tea kas sinusuguseid oma talendiga ei võetud mujal, kaugel kuningakojas, omaks, et matside maa muutus neile jälle armsaks ja sest ta püüab tagasitulijaid toita oma sinise taeva ja musta mullaga?
27. august 2016, 11:36
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
27. august 2016, 12:15
Veel oleks võinud eelnevalt mõned kõhurääkimis tunnid võtta ja laval siis tibu või siilipoissi intervjueerid. Vot selline vahva Muppet Show oleks olnud.
27. august 2016, 12:33
Velts kas sina panid miinuseid? Rohkem ma tasuta häid ideid ei jaga.
Pettunud onupoeg28. august 2016, 13:48
Kuulge vesipea huvitav oleks teada mis nagu selles tekstis ei vastanud Teie kommenteerimise reeglitele?
Oleks võinud pükste hargivahele augu jätta ja kotid kollaste udusulgedega üle kleepida, siis oma tavapärast asendit sisse võttes oleks nagu tibupoeg jalge vahele ilmunud. Vot see oleks hookus-pookus olnud ja järgmises saates oleks võinud rõõmus pika ninaga siilipoiss ilmuda ...jne, fantaasial pole piire ja vaatajate rekord oleks kindlustatud.
27. august 2016, 14:30
Ringi liigub üks lugeja, kes absoluutselt igale kommentaarile laob miinuseid. Ära ta peale pahanda, sest ega psüühilised hälbed pole oma teha.
Marge27. august 2016, 11:16
"Vaheri sõnul on tal väga palju hullumeelseid ideid, mis trikke võiks teha, kuid neid pole tema meelest mõtet mõnel väikesel esinemisel teha. Seda seetõttu, et suured trikid nõuavad pikka ettevalmistust ja ränka tööd. Vaher leiab, et hoopis teine asi on oma etteastet teha siis, kui see jäädvustatakse maailma meelelahutuse ajalukku. ""America’s Got Talent" iga saadet vaatas televisiooni vahendusel 11 miljonit inimest, pluss Youtube’i vaatamised, mille numbrid aina kasvavad," seletab ta." Vot mulle jääb arusaamatuks, miks ta siis seal nüüd ei teinud neid "hullumeelseid" trikke, vaid lasi ikka vana rasva peal, milega juba aastaid esinetud on, ja ühte ja sama tegi ka seal erinevates saadetes. Millal siis veel neid hullumeelseid trikke teha kui mitte sellist võimalust kasutades?! Imelik jutt selles mõttes..
daboia27. august 2016, 11:06
miks.... on ju selge, e painduvus on tal sünniprärane "võime". Sellega ei saa elulõpuni raha teenida. Kohusetundlik kärulükkaja on minu silmis olulisem kui see poolesaja-aastane eneseimetlejast kondiväänur.
dabaila27. august 2016, 11:46
Oled ise ka ju kärulükkaja?
mk27. august 2016, 10:51
Mna olen igastahes kade heas möttes.Äge perekond ja sportlik vorm .Respect.
aga see trikk oli rõve27. august 2016, 12:38
tänu alakeha ümbritsevale riietusele . . . oleks olnd vaja stiilinõustajat nii püksivärvi kui lõike osas . . . :(( ja veel imestate kohtuniku käitumist ?
ab27. august 2016, 10:07
barclay tegutseb ka meerikamaal, verepaksus on igal pool enam-vähem sama! Aeg mõista!
silmakirjalikkus27. august 2016, 09:31
Hoidis hammastega kinni, ajas käed laiali, isegi kohtunikud haletsesid... Ameerika!
pühavaim27. august 2016, 09:24
Ilu on vaataja silmades, aga minu arvates on tegemist perverse ja ebaesteetilise tegevusega.
.27. august 2016, 10:58
Juhtusin üks õhtu YT-s peale mingile klipile a' la "Juua täis tüdrukud".
Seal üks neiu oli samamoodi jalad kukla taha põiminud ja hüples kaootiliselt käte peal, vahetevahel tagumikku maha toetades.
krisse27. august 2016, 09:13
Oleks vôinud ka minemata jätta. Sellises vanuses enam imesid ei tee. Ja rohkem ikka naerualuseks. Esinemine iseenesest oli eriti ebaesteetiline - ebameeldiv oli näha vana meest urvakil tagumendiga poolläbipaistvates retuusides. Eriti tobeda mulje jättis nii endast ja enda kaudu ka Eestist ja eestimaalastest.
ilusat laupäeva27. august 2016, 09:30
Ära alusta päeva teise inimese halvustamisega. Just need rumalad jätavad kõige tobedama mulje eestimaalastest, kes kõiges ainult halba näevad. See on pshholoogiiline probleem ja sellst saab loomulikult abi kui tahta. Elage oma elu õnnelikult ja olge uhked ka teiste üle. V.Vaher on pildil alati nii positiivse emotsiooniga, näha, et inimene on õnnelik. Ja vanus pole kunagi mingi asja juures näitaja.
krisse27. august 2016, 09:54
las ta olla rôômus ja positiivne, kuid see on minu arvamus, et tema esinemine ei olnud vajalik ja oli ebaesteetiline. Väänäku ennast koduste ees. On tubli inimene olnud varem ja jätnud hea mulje. Aga iga inimese nö kôrgaeg saab otsa ja seda PEAB ka endale tunnistama. Ja miks ma ei vôi kommentaari kirjutada ja oma arvamust avaldada kui artikkel on avaldatud ja kommentaariumgi avatud. Laupäevaks ja oma elust naudin ja tunnen rôômu ka teiste inimeste saavutustest (kui ikka on, millest rôômu tunda)
ab27. august 2016, 10:03
kas sa oled see aja määraja ve? Ajamääraja kool lõpeta enne ära!
oled kade27. august 2016, 10:07
mõtle kui su pulgajunkru ka sinuga voodis selliseid poose teeks,
oleks ju äge kui käte peal kõndides ,jalad kõrva taga sinuga suguühet sooritaks
krisse27. august 2016, 10:12
ei ole mina ajamääraja, avaldasin lihtsalt oma arvamust. Igal inimesel on omad kriteeriumid selle kohta, mis meeldib ja mis mitte. Kui sinule pakkus esteetilist naudingut vanainimese urvakil tagumendi eksponeerimine läbi poolläbipaistvate retuuside, siis on see sügavalt sinu isiklik asi. Kôik me oleme erinevad. Ja kuigi olen ise V. Vaherist vanem, on ta minu meelest avalikeks esinemisteks väheses riietuses vana. Ja sinul on ôigus ka oma arvamusele.
krisse27. august 2016, 10:21
kas sa oled mingi pervert vôi niisama arengupeetusega?
27. august 2016, 10:48
Huumorisoont , huumorisoont, Sulle!
oo27. august 2016, 11:53
üks näeb vaid urvakil tagumikku ja ilmselt on pettunud, et rohkem ei näinud ja viskaks kõik prügikasti, milleks ise võimeline ei ole.
Teine näeb akrobaadi ilusat esitust ja soovib esitajale jõudu ja tervist.
eestimaalane27. august 2016, 09:45
Mees ise arvab, et andis niiviisi maailmale eestlastest kõige parema pildi.
teine -maalane27. august 2016, 14:46
ütles sulle nii või?
must27. august 2016, 09:51
See sõim, et ela oma elu ja pea suu kinni, enam ei toimi, salliv :30 kultuurmarksist!
naine ju armastab27. august 2016, 09:58
see naine endla tal kaasas ja et reisileminekuks reisikott kaerahelbepakke täis tuubitud,et meest õiges ratsioonis hoida, vot see ikka on armastus
ei ole niiet teie söödate mehe liha kõriauguni täis, vello sööb väga tervislikult ja säästvalt
ahoi27. august 2016, 16:10
endla on ikka tütar !??
K27. august 2016, 17:21
Selles saates rääkis ta veel, et on alati kuulsaks saada tahtnud aga Eestis pole palju fotograafe
Jälle27. august 2016, 08:49
hunnik maksumaksja raha tuulde visatud.
ab27. august 2016, 10:06
sinu asi kui talle raha andsid!
Mann27. august 2016, 08:45
Kahjuks olid trikid pea samad,mis eelmisel korral...Edu edaspidiseks.Ehk tuleb huvitavaid tööpakkumisi laiast ilmast
Rohkem uhkust 27. august 2016, 08:44
Väga tubli mees ja olgem uhked tema üle. Suurem osa siin negatiivsetest kommentaaridest on tehtud hädapätakate poolt, kes oma elus midagi pole saavutanud, peale suure lolluse.
saate formaat27. august 2016, 08:43
Oh teid sinisilmseid. Cowell ei hakka saadet tegemagi enne, kui "võitja"ise seda palaganni kinni pole maksnud või naha mahamüümise lepingule alla pole kirjutanud.. Meenutage või eestlaste varianti, kus koledaid puuksutamishääli tegev uje nooruk talendiks tituleeriti .See seal oli etteaste, mida oli piinlik vaadata ja kuulata sest isegi puhtaid noote polnud oseesituses kuulda. Saade tehakse ühe konkreetse isiku ümber ja ülejäänud seltskond on moondatud armetuks saatetäiteks või mõnitamisobjektiks kohandatud ,sõltumata talendikusest. Cowell ise ei suudaks ehk sirgete jalgadega kätega põrandatki puudutada.. aga asi polegi andes vaid rahategemisevõimaluses. Võidab ikka see, kellega saab raha keerutada või kes ise palagani kinni on tampinud. Vana Vaher on andekas ja vanust arvestades veel ka järjepidev ja töökas! Ainult anne selles saates ei loe midagi. Sa pead suutma olla produtsendi jaoks rahamasin !
27. august 2016, 11:49
Väga hästi öeldud. Võitjaks kuulutatakse see, kellega saab raha teenida. Vaheriga enam ei saa, sest pole mõtet käia mööda preeriat ja näidata rahvale tema urvakil tagumikku.
aga KUI27. august 2016, 14:06
Vaher oleks ise saatele rahaliselt õla alla pannud ja ise selle miljonikese covelli saate "toetuseks" välja käinud, siis olek sobinud KÕIK ja raha oleks ka auhinnana enamalt jaolt tagasi saanud... see oli vist see teine võimalus .. Tõsi ta on. Rahvas ei käi massiliselt raha eest kondiväänajaid vaatamas aga muusikaga annab küll , ka vanamutikeste ja taadikestega , parem ikka noorte ja nunnudega,..miljardeid kokku kühveldada...muidugi mitte heinarootsikute hirmsa krääksutamisega. Hoidke end aamerika formaati saadetest eemale. Sellele mikihiirte formaati saatele lisada veel ka kommentaariumis tajutav eestlaslik kahjurõõm ja õelus ja oled sattunud eriti suure p... sisse. Vaherite perele palju edu !
27. august 2016, 15:58
Miks sa arvad et eestlased peavad kõigele tormiliselt kaasa plaksutama ning kui seda ei tee, oleme me lihtsalt õelad? See et me oleme põhjamaine rahvas ja ei satu igast asjast tormilistesse ovatsioonidesse, kurdavad isegi meid külastanud tuntud välisesinejad, kes on harjunud tormiliste meeleavaldustega.
On kondiväänajaid, keda on esteetiliselt nauditav vaadata, ja on neid, keda korra vaatad ja ega rohkem ei viitsi.
https://www.youtube.com/watch?v=QLEB6J61cac
ja mitte ainult kommentaatorid28. august 2016, 16:31
orjameelne eestlane on ka kõikvõimsa produtsendina nõus oma inimest alandama, nii nagu eestlasest euroametnikust kontrolli meelest peab igas juuksurisalongis olema ilmtingimata kolm kraanikaussi... või muidu. Eks teispooluses tuleb kõik , ka käsu peale teisele tehtud halb, tagasi.
Anne ongi antud selleks, et seda teistega jagada. Kellele ei meeldi, vaatab Muud !
Minu arvamus27. august 2016, 08:31
No ausalt ei olnud nauditav see klounaad.Vanad trikikesed
ja kõhuga kõhutantsija vibutused. Ja lause,et rohkemaks poleks suutnud...räägib enda eest.
Riietus oli nigel, kas ei leidu siis fantaasiarikast stilisti.
must27. august 2016, 08:26
Igaüks annab endast kõik. Eriti, kui on Ameerikas.
27. august 2016, 08:26
no läks hästi ju. üldse edasi jõuda. ja mitu korda edasi saada. super.
eks süües kasvab isu. aga ta sai ikka suure kõhutäie praegu.
krabi27. august 2016, 07:57
Ime, et niigi kaugele sai. Kohtunikud oleks pidanud ta kohe teisest ringist minema saatma, taandareng pole areng.
07:57-le27. august 2016, 16:09
Ei OLEKS,krabil pidanuks hoopis hoovad koos olema.
Tahan27. august 2016, 05:53
ainult soovitada et voib minna uuesti nagu nii monigi ja voib minna paremini. Ja tahetakse et iga kord ikka uued asjad.