Tele

VIKTORIIN | Mitu korda vabandas Jõks üle võlli läinud nalja pärast ja kellega (või millega) ta nüüd ise ühtis? (9)

LISA KOMMENTAAR

Viuks24. august 2016, 23:03
Kellele seda näidendit mängitakse?. Tundub ,et riigiametnikud valivad omale esimeest .Siim,Rask ja
Lipstok sooritasid suurima pangaröövi ,nüüd valige meie seast üks uuesti. 70.aastaks salastatud.
Kas ajakirjanik teenis24. august 2016, 10:14
tasuta tassi kohvi kohvipausiks? Miks selliseid, tavaliselt mõnusaid kilde nii palju Jõksi puhul üles keerutatakse? On ju eestlane lumpen ja Ligi ütlused Kaja Kallasele vägevama vürtsiga. Pole kuulnud, et "naljamehed" oleksid vabandanud. Kas te, ajakirjanikud, ei taipa, et teie kaudu mängivad oravad Jõksi seina äärde? Tegelikult on Jõks ainuke Põhiseadusele vastav, erakondade ülene kandidaat. Rahvas võib siin keda tahes paika panna, Põhiseadus on üks ja ainuke. Rahvas! Teiega tehakse lihtsalt pulli! nii nagu pole Ilvesel, mujal sündinuna, asja Eesti presidendiks, pole ka parteilastel asja samale kohale. Ah, et Siim astus välja? Ei lähe korda! Siim on südamest ikka orav, sest orav on ta enda sünnitis. Nii ka Kaljurand: "Kui ma valituks ei osutu, liitun Reformierakonnaga". Kui palju võib valesid uskuda? Kas siis ikka taipate kui pole enam püksegi jalas? Mida te lastele enne kooliminekut lauale panete? Aga rind kummis: Ma olen eestlane"! Pähh!
Juku24. august 2016, 11:01
Ei Kallas,ei Nestor,ei Kaljurand,ei Helme ega ka Reps.Me järgmiseks presidendiks saab Allar Jöks! Ei ole tal luukeresid kapis,ei ta valeta,varasta,vassi.Ei aja rahva rahasid oma rahadega sassi.Ei söltu ta erakondadest ega tagatubades tehtud otsustest.Ta on otsustusvöimeline,julge ja tark.Suudab möjutada soodsas suunas Eestis toimuvat.Kutsub vajadusel erakondi korrale,ütleb ei pikaajalisele pöhimöttelagedusele.Ka välisilmas on tal silma,ei jää me mittemillestki sealt ilma.Parim president on Allar Jöks!See on köigil selge kui on selge üks kord üks.
24. august 2016, 12:46
loomulikult seniilset ätti ei taha ealeski ega Siimukest ning lääget Kaljuranda,aitähh et lugesite.
Kes neist24. august 2016, 12:55
kandidaatidest seniilne ätt on?
12:55-le25. august 2016, 01:52
Äkki hoopis seniilne vanamutt Reps...?
mel24. august 2016, 09:46
artikli autor ei ole asjale pihta saanud. on vahe, kas ühtida inimesega või inimese seisukohtadega. Reps soovis ühtida Jõksiga, Jõks ühtib seisukohtadega.
24. august 2016, 12:47
Ei ole24. august 2016, 12:56
üks ta puha! Üks asi on kui mees ja naine kepivad, teine asi kui oravad rahvast kepivad.