Roolijoodik otsis Pokémone.Foto: AFP / Scanpix
Eesti uudised
23. august 2016, 04:00

Roolijoodik otsis Pokémone (1)

Turvafirma töötajad pidasid Tallinnas kinni nende eest põgeneda üritanud roolijoodiku, kes mitu korda kinnitas eneseõigustuseks, et otsis Pokémone.

Ööl vastu laupäeva, 20. augustil pärast kella üht märkasid G4S patrullekipaaži turvatöötajad Tallinnas Kadaka teel sõiduautot Renault, mis seisis tee ääres puude vahel.

"Alguses tundus, et juht on autoga tagasipööret tehes kinni jäänud ja läksime abi pakkuma. Kui küsisime mehelt, kas on abi vaja, siis ta vastas, et otsib seal Pokémone ja abi ei vaja," rääkis G4S patrullekipaaži turva­töötaja.

Juhi käitumine tundus siiski kahtlane ja turvatöötajad otsustasid tegelasest politseid teavitada. Sel ajal otsustas alkoholijoobe kahtlusega juht hoopis sõitma hakata. Patrullekipaaž võttis autole sappa.

"Autojuhi sõidustiil oli kahtlane – ületas kiirust ja tegi ohtlikke sõidumanöövreid," märkis turvatöötaja.

Auto peatus Vilde teel ja sellest väljunud juht üritas põgeneda. Turvatöötajad jooksid talle järele ja said alkoholijoobe tunnustega mehe kätte. Endiselt kinnitas ta turvatöötajatele, et otsib Pokémone.

G4S patrull pidas mehe kinni ja andis üle politsei välijuhile. Kinnipeetud 47aastasel mehel tuvastati politseijaoskonnas alkoholijoove ja alustati menetlust liiklusseaduse paragrahvi 224 alusel.