AVALIKKUSE PILGU ALL: Kristen ja Robert 2011. aastal.Foto: AFP/scanpix
Inimesed
22. august 2016, 04:00

"Videviku" täht Kristen Stewart: minu ja Roberti suhtest tehti toode

Kristen Stewart tunneb tülgastust, et "Videviku" saaga fännid muutsid tema ja ta partneri Robert Pattinsoni kulissidetaguse armuloo tarbekaubaks. Ta nimetab nende suhet lausa tooteks.

"Inimesed tahtsid nii kangesti, et mina ja Rob koos oleksime, et meie armuloost tehti toode," ütles 26aastane näitlejatar ajakirjale T Magazine.

"See polnud enam päris elu."

Kristen ja Robert läksid lahku 2013. aastal pärast seda, kui paparatso tabas näitlejatari amelemast tema uue filmi "Lumivalgeke ja kütt" režissööri Rupert Sandersiga. Nüüdseks on Kristen teinud täieliku kannapöörde ja leidnud armastuse hoopis naise, visuaalefektide produtsendi Alicia Cargile’i näol. Kuid ta toonitab endistviisi, et ajakirjanduse tähelepanu oli tema vastu "Videviku" päevil jälk. Iseäranis teravaks muutus see siis, kui ta tabati Sandersi kaisust ja pidi avalikult pattu kahetsema. "Ma ei taha saada meelelahutusväärtuse nimel mingi loo osaks," ütleb Kristen.

Ometi on ta nüüd, uhke lesbina, oma armuloo teemal märksa jutukam kui vanasti. "Varem ei rääkinud ma oma suhetest üldse, aga kui hakkasin tüdrukutega semmima, paistis see olevat võimalus midagi hästi positiivset esindada."

Kristeni ja Alicia armastus kulgeb peamiselt avalikkuse eest varjus. Ja Kristen on nüüd palju õnnelikum. "Ma pole enam kurb. Mul pole enam kõrini. Olen kõigi inimeste tegelikusesse tagasi potsatanud ja saan nüüd jälle elada."