INDREK SARRAP Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
21. august 2016, 18:35

Indrek Sarrap pahandab presidendi roosipeo lärmi üle: sooviks, et Kadrioru loss austaks tulevikus ümberkaudseid lastega elanikke ja kord olgu ikka kõigile ühesugune (52)

Toomas Hendrik Ilves kutsus viimast korda vabariigi presidendina külalised presidendi kantselei roosiaeda riigi iseseisvuse taastamist tähistama, kuid pahandas selle peoga muusikaärimees Indrek Sarrapit, kelle öörahu pidu häiris.

“Eile kuulasin oma toas tümmi kella 2-ni öösel. Selles pole midagi imelikku, aga tümm ei tulnud minu toast vaid lähedal asuvast presidendi aiast," kurdab Sarrap sotsiaalmeedias.

"Tekkis puht sportlik huvi, et kuidas sellisele “privaatpeole” nii pika lärmiloa kah saab, sest kui ise tahan üritust teha, siis mulle üle kella 23 või max 00-i luba ei anta. Sain muidugi häid artiste voodis olles kuulata, aga kell 01.45 hakkas keegi veel saluuti ka laskma ja see enam nii tore polnud," kiidab Sarrap küll presidenti, kuid kaldub arvama, et kui tema rõdul külalistega öösel tümmi Kadriorus teeks, siis oleks politsei 5 minutiga ukse taga. 

Täispikk artikkel Publik.ee-s.